Bazı hesaplar var; Tanışma, İlk buluşma, sevgililik, nişan, nikah, düğün, ilk çocuk haberi vs. diye böyle gılgamış destanı gibi her şeyi yazıyorlar.
Sizce bu normal mi? Yani bu olay bir sevgi gösterisi mi yoksa tamamen gösteriş mi?

Bazı hesaplar var; Tanışma, İlk buluşma, sevgililik, nişan, nikah, düğün, ilk çocuk haberi vs. diye böyle gılgamış destanı gibi her şeyi yazıyorlar.
Sizce bu normal mi? Yani bu olay bir sevgi gösterisi mi yoksa tamamen gösteriş mi?
Bence artık sosyal medya üzerinden ilişki yaşama boyutu o kadar sıkıcı bir hal aldı ki, her şeyimizi sosyal medyaya döküyoruz; gizli saklı özel diye bir şey kalmadı. Elimizden gelse, mahremiyet korkusu olmasa, yasaklama korkusu olmasa, insanlar evliliklerinde yaşadıkları cinsel ilişkileri bile sosyal medyada açık açık paylaşacak. Bununla ilgili paralı siteler var ve orada paylaşan insanlar da var; buraya kadar düştüler yani. Hayır, ben anlamıyorum bunu, neyin gösterişi? Niye ilişkinizi bu kadar dökme gereği duyuyorsunuz? Gerçekten anlamak zor. Bana ne yani senin ne zaman ilişki yaptığından, ne zaman evlenip ne zaman çocuk sahibi olduğundan? Ben görmek zorunda mıyım? Hatta ben aile içinde bu durumla ilgili bir tepki gösterdim. Bana "Başkaları yapıyor, ben yapamıyorum diye niye kıskançlık yapıyorsun?" diyenler oldu.
Ay ben nişanlandım arkadaşlarım başladı darlamaya.. yok nişanlının adının baş harfini yaz, yok tarihi yaz, yok beraber fotoğraf at ona da attır... nişanlımla 1 tane fotoğrafım yok sosyal medyada, çok saçma ve gereksiz
Böyle şeyler yapanlar çok ergen geliyor, banane senin nışanlandığın tarihten ahdh, ben yapmam.
Bir de şu emojilere baksana resimdeki jdjd
Profile dfd
Sankş yıl dönümlerini biz kutlayacağız 😄
İlk göz göze geldiğim tarihi de yazmayı düşünüyorum ben 🫠
İlk buluşmada nerede beklediğinin konumunu da koyyy jdjd
Nereden aldığını da yazarsan olurrr jdjdj
Cevap
10Cevap
Görsele gülmekten öldüm 😂🤦🏻
Görmemişin ilişkisi olmuş dedirtiyorlar.
Çok cringe ve itici buluyorum ben. bakın biz sevgili yaptık diye millete gösterme şekli
Görsel gerçek mi? 🤣
Bana gereksiz gibi geliyor.
yess :D
Saçma buluorum kime ne bunu niye paylaşılsın ozelin olamaz mi
işte... :D
Bana çok ergence geliyor. Neyin gösterişi bu?
Ben de bilsem :D
"Benim var. Senin ki yok ki." 😛😹.
Hahahah bu komik olmuş baya bir de doğum tarihlerini yazanlar var 😄 Benim biom da yazmaş o tür şeyler elhamdulillah
Adım soyadım yazıyor sadece
Tanıyan zaten ordan tanıyor mesleğini yaşadığı yeri falan yazanlar var garip geliyor bana
İsteyen istediğini yapsın. Yapsa neden yaptın derler, yapmasa neden yapmadın derler. Kimse herkesi memnun edemez.
Onlar icim gosteris anlamina gelmiyordur bence. Mutluluktan ne yapacagini sasirabilir insan, ama sosyal medyada olmasini dogru bulmuyorum bana sorarsan. Onun disinda baska yere boyle tarihler not edilebilir.
Gitsinler telefonlarına not etsinler özel günlerinin tarihini. Bana aşırı saçma ve komik geliyor.
Biyografi anlayışı buysa.. Yapacak bir şey yok maalesef.
Bnce saçma onu kalbime yazmışım gerisi boş😁
Çok saçma ya hiç anlamıyorum aldatılma olmasın diye yazıyorlar profile
Benim bir arkadaşım da aynı böyle yazmıştı. Engelledim. Midem bulanıyor. Ya tarih yazarsın da bir şeyi de çıkarmana gerek yok ki kardeşim. Midem bulandı şu an görsele bile
Boş. şeyler ne gerek var her şeyi ilan etmeye
Tüm fitne fesat fücurcular yoruma dolup doluşmuş 😅Hele kadınlar var ya hemcinsleri mutlu diye çatlamışlar
Şair bu görselde ki tarihlerde hiçbir kuvvetin aşklarına engel olamayacağını anlatmış sanırım covid iptallarine rağmen evlenmişler helal olsun 😂😂😂😂
Bu ne be resmen görgüsüzlük :D
Aklından zoru olan için normal
Kocişime kahvaltı hazırladım diye story atan tayfa
Kafalarını betona sürtesim geliyor
Görmemiş slak insanlar ya
Birde şey var bi maşallahınızı alırız ahaha
Temassız var mı de. Sonra renkleri düzelmeden kaç. Nasıl fikir? 😂
Tarihlerde yanlışlık var
Bune ya😒 ne gerek var
Çok saçma ve gereksiz
Ergence geliyor bana
Saçmalık başka bir şey değil