Erkek arkadaşım paylaştığım Storylerime böyle cevap vermiş eklediğim fotoğraflara bakar mısıniz orada yazıyor siz olsanız ne tepki verirdiniz sizce neden böyle yazıyor
Sevgilim paylaştığım storyme kızıyor fotoğraf ekledim buraya konuşma görüntümüzü bakar misiniz bi siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Nasıl bir fotoğraftan bahsediyoruz. Çocuk haklı olabilir. Ben bu yüzden ayrıldım birinden yakın zamanda. Sürekli kendini story atıyordu. Amaç ne diye sorguladım ve ona sordum. Ne var falan filan cevaplar verdi. Arkadaş niye sürekli kendini story atar bi kadın? Bilinç altında cevabı belli. İlgi çekmek etkileşim almak vs. ego tatmini ya da ama kesinlikle masum bir yanı yok hiç hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden. Bir kadının notunu vermek için bakmak gereken yerlerden biri bence sosyal medya kullanımı.
Gerek var mı peki? Güzel bir fotoğraf olur paylaşırsın hikayesi vardır anıdır falan. Ama story mevzusunun derinine inince pek hoş değil. Sevgilisi ya da eşi olan biri neden kendini sergiler orada.
ne paylastigina karisacagina skktirsin gitsin ilk once turkceyi dogru yazsin o nasıl bir yazim seklidir aq engelle uzatma daha konusmayi yazmayi bile bilmiyor turkceyi katletti
gereksiz kıskanç kısıtlayıcı tarzı sert başına bela olur böyle tipler. bide bu kadar abartan tipler kesin kendisi bi bok yiyodur bence en slk erkek tipi bunlar yani kıro mal beyinsiz
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim paylaştığım storyme kızıyor fotoğraf ekledim buraya konuşma görüntümüzü bakar misiniz bi siz olsanız ne tepki verirdiniz?