Sana kırgınım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz.?

Sevgilim ile 1 seneden beri çıkıyoruz. Sabah o işe gitcek diye erken kalktım sesini duyayım istedim iş yerine gidene kadar falan.Sonra günaydın mesajı attım. Sonra oda attı dolmuştayım falan dedi çok kalabalık arayamıcam inince ararım dedi. Niye uyanınca mesaj atmadın dedim. Uyandırmak istemedim dedi. ( Her sabah o işyerine gidene kadar konşuruz kalkarım kaç aydan beri ) Sonra neyse mesajlaşıyorz geç atıyo arada niye geç atıyom falan dedim sen atıyon dedi. Sonra aradı beni nerdesin dedim işyerindeyim dedim. Ya birazdan müşterisi gelecek konuşamıcaz ben inince arasında gidene kadar bide iş yerinde birz konuşuruz istedim. 1-2 dk konuşuruz gidince demiş. Bide niye inince aramıyon dediğimde sinirliydim sana dedi. Geç atıyn falan dediydim ya. Sonra neyse sinirlendim buna. İş yerine gelecem kapıyı aç kapıdan konuşalım dedim. Patronu beni biliyor. Müşteriside yok müsait yani . Gelecem dedim gelme dedi. Tehdit ediyom sandı. Önceden patronu bilmiyodu gelecem diyodm patronun görmemesi için söz verdiydidi bana gelmemem için. Bende verdiydim.Sonra patron bilince sorun olmaz dedim. Müşteride yok dedim. gidim dedim. Kırgınım sana dedi. Bundan sonra sana inanmıcam dedi. Ulan patronun yok müşteri yok müsaitsn. Niye gelmemi istemiyon kapıdan görüp gitcem konuşamadık zaten. Gelcem dediğim için kırgınım dedi. Özürde diledim dileme dedi.
Sana kırgınım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz.?