- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
1 yılSanal ilişki saçmalık demek doğru olmaz.
Bir çok insan günlük yaşamında iletişimin de başarılı değil. Toplum ve aile baskısından rahatta değil. Kendi isteklerini dışarı atamıyor.
Sanal bunun için geçici bile olsa bir çözüm oluyor
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSahsen sanal benim icin hersey. Ama soyle birsey var kimisi icin sanal bir cehennem kimisi icin ise cennet gibi birseydir ve bu da insanlari tanimana bagldiir biraz tecrube gibi dusun yani. Mesela ben artik insanin yazis tarzindna bile bir cikarimda bulunabiliyorum cogunu real arkadasliga donusturdum zaten. Bence tecrube onemli eger tecruben yoksa sanal riskli biryer
28 Yorumla
Soran1 yılOoo isin ehli olmus olmalisin , onun disinda , bir ekran araciligi ile iliski sahibi olmak sahsen bana sacma geliyor ama yine herkesin kendi dusuncesi ha zor birde
- 1 yıl
Evet biraz oyle oldu diyebilirim🥹 real iliskilerim iyi degildir cunku. Sanalda kendini ciddi anlamda oldugun gibi yansitiyorsan ve seni o halinle seven insanlar varsa cidden dogru kisilerdir fakat tam tersi ise yok yani anladin sen Aheaouewiejwk seven hersekilde sever seyi tam olarak burada gecerli sanirsam
Soran1 yılZor degil mi ya , ne bileyim insan dokunmak , gormek , koklamak yaninda olmak ister.
Sanalda guven nasil oluyor , ya baska biri ile de konusuyorsa bunu bilemezsin...- 1 yıl
Askim sana soyle soyleyeyim dedigim gibi benim real iliskilerim kotu oldugu icin dokunma olayi acikcasi pek bende yok dusoudowjdls ama diger dediklerin hakkinda yorum kesinlikle yapabilirim. Mesela yakin bir erkek arkadasimdan ele almak istiyorum o bana cidden elinden geldigince her durumda destek cikan ve sanki benim yanimdaymis gibi hissettiren biri ve bende elimden geldigince bunu yapmaya calisiyorum ki o da bunu soyluyor zaten. Baska biri ile konusmasi konusunda kiminle konusuyorsa ve konustuysa mizah amacli bile ondan mutlaka bahseder cunku gercekten guvendigi birisiysen en kotu sey olsa bile bu konuyu sana acar cunku senin yadirgamayacagini ve ona kotu niyetle yaklasmayacgini bilir. Bu arkadasimin bahsetmek istemedigim ciddi bir olayi olmustu heo bana birgun anlatacaginu soylerdi ve ben birgun bilmeden bu konudan tiksindigimi ve igrendigimi falan soylemistim. O da o kdr korkmuski bana basina boyle birsey geldigini bana duzgunce anlatmisti ve sey demisti "bana karsi dusuncen nasil olur bilmiyorum ve cok utaniyorum ama bunu seninde bilmeni istiyorum beni oldugum gibi hatalarimla kabul etmen icin" demisti ve anlattiktan sonra birsure konusmamistik cunku bu olay bende sok etkisi yaratmisti ama sonrasinda en azindan bana guvendigi icin boyle ciddi birseyi anlattigini dusunerek tekrardan konusmustum Şu an yaklasik 3 yillik arkadasim ve hatta hediyelesiyoruz bile🥹 bende kesin bir guven duygusu olusturdu kesinlikle tanidgim en tatli insanlardan birisi ve bu zamana kdr bana yalan soyledigine asla sahit olmadim birbirimizden gizlimiz saklimiz yoktur ve herzaman birbirimizi destekleriz. Gercek anlamda guvendigim tek karsi cins arkadasimda o zaten yoksa asla bu kadarrr ciddi seylerimi paylasmazdim. Neyse cok uzattim uzgunum ama oyle anlatmak istedim yani umarim birseyler cikarabilmissindir
Soran1 yılZamanin icin cok tesekkur ederim , anlattigin seyi beni etkiledi dogrusu , boyle iliskiler hala varmis demek ki dedim. Umarim hep iyi olursunuz ne diyebilirim :))
- 1 yıl
Umarim sende dogru insanlari bulursun🥹🫶🏻 bende oyle yapiyorum ve yapmaya calisiyorum
Soran1 yılBuldum ama geri ittim , ben baglanmaktan korktugum icin..
Tesekkur ederim kuzu ^^- 1 yıl
Ne demek askim🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılSaçmalık değil gerçektekilere de güven olmuyor benim 2 sevgilim oldu ama sanal olanla daha çok sürdü 3 yıl ve tek onu sevdim o da beni sevmişti gerçekteki aldattı 2 hafta sürmedi
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu tam anlamıyla saçmalık olarak nitelendirmek doğru olmaz. Sanal ilişkiler bazı insanlar için gayet tatmin edici ve anlamlı olabilir. Teknolojinin getirdiği imkanlarla uzak mesafeleri aşmak mümkün. Ben aşktan vazgeçmem! Belki de senin kalbinin sesi bir gün ekranın arkasından gelecek, kim bilir? 🎧 Şu an bir ilişkim var ve çok mutluyum, ama sanal olarak da flört etmek zamanında keyifliydi. Herkesin deneyimi farklıdır, önemli olan senin ne hissettiğin.💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılCanın sıkılıyorsa farklı heyecan arıyorsan olabilir. Buradaki çoğu kişi kafa dağıtmaya gelmiş gibi zaten. Sonuçta sanal takılıyorlar. Özgürce.
19 Yorumla
Soran1 yılCiddi olamaz diyorsun yani
- 1 yıl
Geneli olmuyor zaten. Ama şöyle olur karşılıklı her şey paylaşılır ve reel olarak yüz yüze görüşme olduğunda ciddiyete gider. Yoksa burada yazdığımız burada kalır. Aynı şimdi ikimizin konuştuğu gibi bir şey.
Soran1 yılHaklisin , bende ayni dusunuyorum sanal birde adi ustunde
- 1 yıl
Aynen yüzyüze olmadıkça sanal da kalmaya devam edecek. Cinsellik harici konuşacak karşılıklı dertleşelim konuşalım istiyorsan kafam dağılsın istiyorsan olabilir. Nadir olsa da burada var öyle insanlar.
Soran1 yılBiliyorum var tanistigim da oldu ama hani gercek iliski bile zorken sanal yani ne kadar zor olabilir dusuncesi yetiyor
- 1 yıl
Basit yani bence fazla abartacak bir şey yok.
Soran1 yılYani sana gore tabi , herkes farkli , neyse umalim bari bu ise kalkisanlarin sonu iyi bitsin
- 1 yıl
Umarım öyle olsun. İyi geceler.
Soran1 yılUmarimm.. Iyi geceler
1 yılSanal saçmalık evet ama bazen gerçeğe dönüşüyor:)
120 Yorumla
Soran1 yılO bazen tutmadi mi yandin :D
- 1 yıl
Evet
Bazen kaldırılabilirsin bile
Soran1 yılO nedenle uzak olmak en iyisi
- 1 yıl
Ben bi 8, 10 deneme yaptım
Komik. seylerle de karsilastim
Soran1 yılOha abim sen her yolu denemissin gibi , ama ciddi yok ya , yani olmaz sanalda , baslamak veya bu nedenle birine baglanmak sadece aci verir
- 1 yıl
Bağlanmak değil kız:)
"AĞ"lanmak diyelim
Hani amaç başka
Soran1 yılOooo havaliydi , yani kisacasi , evlenmelik degil de eglenmelik cok diyorsun
- 1 yıl
Yani ben demiyorum
Özel ve havalı bi tip de değilim
Sıradan biriyim
Tabi sanalda da Angelina Jolie ile filan görüşmedim
:)
Soran1 yılAnladim , yani kisacasi ciddi olmayan iliskiler var burada yani sanalda
- 1 yıl
Evet
Kesinlikle
Ciddiyeti görücü usulunde ara
Soran1 yılPeki ararim bir ara :D
- 1 yıl
Sende hiç arayacak göz yok
Çok sinsi biseye benziyon
Gizli gizli kim bilir ne cevizler kırıyon
Bi de gizlenmissin
Soran1 yılYok be :D
Sadece gorunmek istemedim- 1 yıl
Teke tek
Var mısın kapışalım:)
Soran1 yılYoook gece gece eglence veya aksiyona hic gerek yok tesekkurler
- 1 yıl
Zaten bu dediklerin gereklilikten ziyade istekten ötürü yapılır.
Ayrica sohbetin ne aksiyonu olabilir ki
Eğlencesi diyosan burdan da sohbet ediyoruz ama milletin gözü önünde:)
Soran1 yılO zaman daha sanalda ruh esini bulmamissin , umarim bir gun denk gelirsin , bu dusuncelerin hepsi degisir.
- 1 yıl
Senin yaşın kadar internet kullanmış birine karşı bence çok cüretkar konuşuyorsun:)
Soran1 yılYasimi bilmiyorsun , neyse fazla konusmaya gerek yok iyi geceler.
- 1 yıl
He he
- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
1 yılNeden saçmalık olsun ki, sanal başlayıp reel e döndürmek daha guzel
14 Yorumla
Soran1 yılGuven meselesi falan varya ondan
- 1 yıl
Zamanla güvenine reele döner zaten
Soran1 yılYani tabi tercih meselesi
- 1 yıl
Aynen
1 yılEvet çok zor saçma değil ama yani nokta atışı yapman lazım bu da biraz imkansız gibi. Hiç başlamamalısın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani güvenilir değil insanların ne maksatla yaklaştığını konuştuğunu bilmiyorsun
30 Yorumla
1 yılBence saçma değil ama zor oluyor. Özlüyorsun. Herkeste beceremiyor pes eden de var
445 Yorumla
Soran1 yılAynen gercegi zorken sanali sen dusun
- 1 yıl
Ben mücadele edenlerdenim sanal oldu benim ama karşıdaki pes etti
Soran1 yılBenimde benzeri oldu pes eden ben oldum , zor be , yani hersey bitti guven gerek , insan dokunmak hergun gormek ister vs zor
- 1 yıl
Sabır emek gerekli istesen ulasirsin
Soran1 yılYani tabi haklisin , sanalda dogru insan daha basit bulunuyor ama tanimak ve iliskinin ilerlemesi cok daha farkli olabiliyor
- 1 yıl
Yani işte sabretmeyip beklemeyi pes ediyorlar
Soran1 yılKolay is degil , dedigin gibi..
- 1 yıl
Öyle ne kolay ki bu zamanda bir emek gerek
Soran1 yılAhhhh hersey cok zorrrrrrrr
- 1 yıl
Eveet
Soran1 yıl:/
Soran1 yıl@Buraknyd Ya simdi kalitesiz insan reelde de sanalda da aynidir tabi , sadece sanalin sanaligi fazla ya hani o sorun diye diyorum
Soran1 yıl@Buraknyd Ahh hayat zor be amcam
- 1 yıl
@Buraknyd kesinlikle haklisin
Soran1 yıl@Buraknyd Oylesine
- 1 yıl
@Gizlii9898 hayatta bazı insanlar gerçekten acı bir imtihan yük oluyor insana kadınlarin çoğuna göre erkekler sevmiyor ama ben seven enayi kısımdanim galiba öyle hissediyorum
- 1 yıl
@Buraknyd enayi değil adamsın işte seviyorsun sevmeyen enayi
- 1 yıl
@Buraknyd Allaha birak
- 1 yıl
senle sohbet etme şansımız var mı @Gizlii9898
- 1 yıl
@Buraknyd bilmem
Soran1 yıl@Buraknyd 2 olmali yazmak icin kucuk bir bilgi arkadaslar
Soran1 yıl@Buraknyd O zaman 3 tur
- 1 yıl
@Buraknyd olabilir
- 1 yıl
Net konuşmuyorsun ki sen🙂😃 vereyim mi hesabı @Gizlii9898 net bişey dersen sevinirim 🙂😃
- 1 yıl
@Buraknyd uykum kaçtı zaten biraz sohbet edebiliriz.
- 1 yıl
@Buraknyd bendim ya🤭
- 1 yıl
@Buraknyd evet evet kaldır engeli
- 1 yıl
@Buraknyd kızım ya
Sanalda başlıyor muhabbet zaten laf atarak filan sohbet güzel giderse buluşma oluyor illa sonrası muamma
10 YorumlaDoğru değil, bazen olabilir ama alışkanlık olması bu sefer gerçek cinsel deneyimde problemler yaratabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsanalın nesi zor gerçekten merak ettim. ayrıca zaten sanal ilişki olmaz :) olmayan bir şey nasıl zor olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılIste aynen olmaz ama sanal iliskiye baslayanlar icin zordur , dusunsene , sadece bir ekran esligi ile gorusuyorsun nerde iliski hani
Cevap sahibi1 yılreele dönerse olur normal ama dönmezse zaman kaybı
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Ooo çok keyifli işini iyi bilenle yaparsan uçurur seni
00 Yorumla
1 yılZor ama saçma değil bence
214 Yorumla
Soran1 yılBaya zordur hemde
- 1 yıl
Bayağı zor ama imkansız değil.
Soran1 yılYani tabi..
- 1 yıl
Herkes beceremez
Soran1 yılAklima , biz hic beceremedik sevmeyi de terk etmeyi deee , diye sarki geldi :D
Guven vs veya dogru insan falan uzun ve zor konular- 1 yıl
Oraya girersen hiç cikamazsin ayrıca şarkı tam cuk oturmuş 😊 insan yanıbaşında aynı şehirde olduğu kişiye güvenemiyor ki. Birde uzakta olunca doğru insan olup olmadığını anlamak çok zor haliyle
Soran1 yılEvet gercekten , basli basina bu iliski isleri cok zor ya , becerebilene helal olsun
- 1 yıl
Kesinlikle öyle. Biraz da şans işi. Ama en güzeli bekarlık bence. Free free takilacaksin
Soran1 yılAynen oyle , free mind :D
- 1 yıl
Kesinlikle 😊 bütün erkekler senin ya da bütün kadınlar işte 😊
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Hakkımızda hayırlısı. Sohbet için teşekkür ederim. İyi geceler
Soran1 yılSizin icinde , ne demek iyi geceler
- 1 yıl
🙏🙏
1 yılYanımda olan insana bile güvenemiyorken benden uzakta olan, farklı bir ilde yaşayan birine nasıl güvenebilirim ki.
Denendi, test edildi, k*sarlik yapıyorlar.00 YorumlaGerçekten onu tanıma gününe erişmeliydin bence... En güzel insana rastladın ve geri dönüp onu kazanmazsan ömrünün en büyük kayıbı olacak bence.
05 Yorumla
Soran1 yılSanal iliski sanaldir ancak
Soran1 yılGuven yok endsie var , varda var tabi yine kisiye kalmis
Soran1 yılYanii
1 yılSaçma uzak oluyo zaten gereksiz ilişki tipi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet sacmaliktir.
10 Yorumla
1 yılSanaldan ilişki olmaz buluşursan neyse
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılGerçeğe dökülme süresi/ihtimaline bağlı
10 Yorumla
1 yılvalla saçmalık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılReel ilişki kadar saçmalık değildir.
10 Yorumla Neden geri ittin?
06 Yorumla
Soran1 yılSoruda birini geri ittigim yazmiyor iyi misiniz
Soran1 yılBaşkasına yazdığım yorummuş, ilişki istemediğim için geri ittim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılMesafemi vardi?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüzyüze ilişkiye dönerse hayır
00 Yorumla
1 yılDeğil. ama siz çözemezsiniz o kimyayı
00 Yorumla
1 yılEvet saçmalık bilmişsin
00 Yorumla
1 yılBoş iş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
m 1 yılZorr
10 Yorumla Uzak ilişki sıkıntılı oluyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Anlamsız
10 YorumlaHayır cok zevkli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gerek yok
10 Yorumla
1 yılAynen swxting sadece
15 Yorumla
Soran1 yılCiddi olamaz yani
- 1 yıl
Çok zor sexting yaptınız mı onunla yaşlarınız kaç
- 1 yıl