Sanal ilişkiyi saçma bulan var mı?

Ben bir uygulamada bir iki aydır takılıyordum bugün eşleşmede karşıma genç birisi çıktı o kadar kanım ısındıki o uygulamada kaç kişiyle konuştum fakat bunun kadar etkilenmemiştim normalde sanal sevmem ve saçma bulurum uzak ilişki sevmem uzunca konuştu başkası olsa hemen kapatirdi ama bununla bugün beş altı defa uzun uzun konuştuk iki üç saat falan o kadar çok cilveli ve güzel bakisliydiki sosyal medyasını istedim işimden dolayı sosyal medya kullanmiyorum dedi bana bidaha sordum şunu kullanıyormusun bunu kullanıyormusun dedim hyr dedi tekrardan ben ona karşı açık oldum oda bana karşı açıktı uyanık biriydi biraz deri ceketiyle muhteşemdi sanki filmlerden çıkmış gibi bu komik gelcek ama konuştuktan sonra kapattı bir şey olmadı aramızda ne bı tartışma ne bı soğukluk beni engellemedi amaiki dk sonra hesabı sildi bana karşı açık konuşan birisi neden hesabı sildi söylediği sözler yalan olduğunu düşünüyorum ben ona hesabımı verdim zaten biraz olsun bile isinsaydi sosyal medyamı vermiştim beni dakika geçmeden beni bulurdu ben ôyle yapardım cunki ilgi duyduğum birisinden sosyal medyasini isterdim ve ani dakikada ordan konusurdum bu erkekler hepmi böyle iyisi geldi dedim iyimi kötümü bilmiyorum🥺
Sanal ilişkiyi saçma bulan var mı?