Sanal ilişki saçmalık mi , gönül eğlendirmek için mi sizce?

Sosyal medya üzerinde bazı kişiler yüzünden tehdit edildiğim oldu ve tehdit eden kişiler de şu an konuştuğum kişinin arkadaşlarıydı. Bende önce arkadaşlarmış ve tartışıp konuşmamışlar. Sonra o çocuk bana yazdı. Diğer arkadaşlarından bı tanesi gururuna yediremedigi için bı sürü şey yaptılar. İğrençlik derecesinde. Tüm hesaplarımı kapatmak zorunda kaldım o derece yani. Sonra bana yazan çocuk düzeltmeye çalıştı herşeyi işte. O pislikleri arkadaşlarına demiş, bana bir şey olur mu diye felan. Sonra işte olay tam kapanmasa da onun bana çok yardımı dokundu. İşte biz o zamandan beri konuştuk hep geceli gündüzlü. Yani onun sayesinde de toparlandım denilebilir. Ama bende hep bı güvensizlik var herkese karşı. Birkaç gündür yine aklımdaydı. Ve birden çat diye kendisine dedim. 'sana güvenemiyorum, konuşmayalım' gibi şeyler dedim. Kendisi her olayı açıklayarak anlattı. Tartışmadan. Ama sanki sonrasında kendisinin bana karşı kırılmış gibi hissediyorum. Sadece telefon üzerinden olduğu için anlayamıyorum da. Ki kendisine de sorsam gecistirip hayır der. Sizce gönül felan mi eğlendiriyor. Çünkü onunla konuşmayı seviyorum samimiydi.
Sanal ilişki saçmalık mi , gönül eğlendirmek için mi sizce?