Şu an ağlayarak yazıyorum yardım edin artık dayanamıyorum ne yapmam gerek?

Ben utangaç hayır diyemeyen biriyim hayatımda bir kere sevgilim oldu onunlada ciddi bir uzak mesafe ilişkim var şu an ama sanki beni sadece arzusu için ve ailesine uygun olduğum için evlilik düşünüyor gibi geliyor daha çok mantık gibi evet seviyorum diyor güzel sözler söylüyor ama geceleri onun istediği şeyleri konuşmazsan gün içinde muhabbetimiz çok az oluyor artık arasakda 10 dakikayı geçmiyor biliyorum ben ipleri eline verdim ama ben trip atamam ki gitme yapma çok zor derim bir yere gidicem diyor sana güveniyorum diyorum şunun yapıcam diyor motive ediyorum onu bu kez koşulsuz seviyordum sanırım artık beni kaybetmekten korkmuyor sanırım oda gidicek diğerleri gibi beni çıkarları için kullanıp atıcak ya da evlilik kurup hevesini alıp bir köşede durutucak odamı benim iyi niyetimi kullandı odamı arkadaşlar ben ne yapıcam biliyorum önce kendimi düzeltmem gerek ama bu adamı ele nasıl geçiricem nasıl daha üstün olucam artık bıktım yoruldum arkadaşalarım ailem kıyamadığım kıramadığım kim varsa beni kırıyor

Şu an ağlayarak yazıyorum yardım edin artık dayanamıyorum ne yapmam gerek?