hayatımda hiçbirşey düzgün gitmiyor bütün okula sınıfa rezil oldum arkadaşım beni sattı ve diğer arkadaşlarım onunla konuşmaya devam ediyor ben tek kaldım kilo vermem lazım 4 kilo gitti ama 15 kilo daha vermem lazım yaz geldi kısa trençkot dericeket giyemiyorum çünkü basenlerim kocaman okulda herkesin fiziği taşken ben patates buyüzden dışarı çıkmıyorum ve çok asosyalim hiç kafeye sinemaya gitmedim hayatımda sevgilim hiç olmadı bunun eksikliğini çok hissediyorum ben artık dayanamıyorum okulda 3 tane çocuğa rezil oldum bana küçük orspu diyorlar tip tip bakıyorlar okulun camından atlamıyı düşünüyorum o 3 ünü ve tüm okulu oraya toplayıp atlıycam bıktım bu hayattan herkesin allah bin belasını versin hadi eyvallah Ks sorumu kaldırdı tekrar soruyorum
Şimdi kanka öncelikle ağlamayı bırak ve güçlü ol. Senin yaninda olan olur zaten boşver. Kilo hakkinda ise verirsin neden veremeyesin halledersin kilo işini az sabret. O okuldaki insanlarıda s. et hepsinin cani cehenneme. İnan göz yaşlarına değmez. Hiç sevgilin olmayabilir bunlar kader kısmet işleri. Bir an önce toparlan ve kendine gel güçlü ol çünkü senin gibi bir kıza ancak bu yakışır.. Dertleşmek istersen burdayım.
Bu olayları bir hocanla okulun üst mertebe hocalarıyla konuşman lazım ve bu konuları ciddiye taşıman gerekiyor diye düşünüyorum. Bunları ciddiye taşırsan hocalar onlarla konuşmaya devam edicek tabii ki o sırada senin üstüne biraz gelicekler farkındayım ama buna dayanırsan, önemsemezsen hocalar da sana yardımcı olucaktır ve o sayın ''arkadaşlar''da senle dalga geçmeyi bırakıcaktır.
Kardeş bir sakin ol biz varız sitece yanında her şey hal olur. Yeni bir başlangıç yaparsın kendini değiştirirsin daha yaşın çok küçük ağlama böyle hırs yap herkese göster nasıl güçlü bir kız olduğunu.
En İyi Cevaplar