Ağlamaktan çok bıktım?

25 yaşımda bir kızım bu yaşıma kadar ne lise ne üniversitede asla ama asla beni seven biri olmadı. Hiçbir zaman sevilmedim hiçbir zaman değer görmedim hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı. İri yeşil gözlü küçük burunlu uzun gür saçlı bir kızım beni uzaktan tanıyan kızlar bile çok güzelsin keşke senin gibi gözlerimiz olsa çok sevimlisin tatlısın çok güzel saçların var falan diyorlar ama iltifat anlamında değil gerçektende beni kıskandıklarını çok beğendiklerini söylüyorlar ama erkekler beni beğenmiyorlar. Neden böyle oluyor anlamıyorum herkesle iyi geçinen zararsın biriyim. Ama hiç beni seven biri olmadı. Çocukken de çok kez kalp ameliyatları geçirdim dış görüntümde bir sorun yok ama vücudumda çok ameliyat izleri var bu durum beni zaten bitirdi hiçbir zaman evlenme şansım yok tek çocuk büyüdüm hayatımın sonuna kadar yanlız yaşamak zorundayım keşke evlenme şansım olabilseydi. Sosyalleşsem de kimse beni sevmiyor. Nasibim yok benim çok ağlıyorum neden böyle oluyor ki? Neden kötü kızlar sonsuz değer görürken evlenirken ben asla evlenemiyorum? Canım acıyor
Ağlamaktan çok bıktım?