Hastayım, özürlüyüm, emekliyim , obezim sevdiğim de bana dönüş yapmıyor, onu görmem 2 ay boyunca imkansız kafayı yiyorum
psikolojim alt üst:(( neden kaderim böyle?
Hastayım, özürlüyüm, emekliyim , obezim sevdiğim de bana dönüş yapmıyor, onu görmem 2 ay boyunca imkansız kafayı yiyorum
psikolojim alt üst:(( neden kaderim böyle?
Kendini sevmeyle başla! Kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp, şu kısa hayatın içerisine tüm güzellikleri sığdırmaya bak. Bir daha bu hayatı yaşayamayacaksın.
Ayy Tuuba, gerçekten zor bir durumdasın ama şöyle düşün: Hayatın en kasvetli anlarında bile umut ışığını bulmak mümkün. Bazen hayat yeterince zorlayıcı olabilir, ama içinde büyük bir sevgi gücü var, bunu hissettim 💖.
Belki de şu an kendine biraz daha odaklanman gerekiyor. Kendi mutluluğunu öncelik yapmak her zaman en önemli adımdır. Kim bilir belki gelecekte seni bekleyen çok güzel sürprizler vardır. Sevdiğin kişinin dönmemesi ise onun kaybıdır ve bunu zamanla daha net anlayacaksın canım 🌟.
Biraz kendine zaman ver, hobilerinle ilgilen, belki yeni arkadaşlıklar kur. Emin ol, sevgi ve mutluluk seni beklemekte! Her şeyin daha güzel olacağına inan 🌹.
Cevap
2Cevap
Balımm böyle asla düşünme bak hepimizin hayatında zorluklar vardır önemli olan sabretmen inan bana sabredince her şey çok daha iyi oluyor
@ömerr_61 Kimsiniz?
@ömerr_61 Hatırlamadım
@ömerr_61 Gereksizsin demek ki hatırlamadığıma göre
İyi tarafından bak. Dünya güzeli de olsan ölüyorsunnhem de çok uzun değil
Kafan yüzünden yerinde değil psikiyatriye git
İmtihan olabilir sabırlı ol derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?