Ailem dışında kendimle ilgili bazı şeyleri rahatça konuştuğum tek kişiydi. İstanbul'da yaşamama rağmen hiç gitmediğim yerlere onunla ayak basmıştım. Baş harfi kolye sevmezdim. O sevdirdi. Takı bile takmayan ben iki sene boynumda taşıdım. Bir insanın sevmenin nasıl olduğunu ondan öğrendim. Daha birçok şey...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İlk aşkım lisede oldu. Görür görmez aşka inanmak vardır ya o hesap. Derste bir an göz göze geldik ve ben o göz göze gelmeyi hala hatırlıyorum ama şanslıyım, her gün o gözlerinde kaybolduğum için özlem çekmiyorum. Bir tanem o benim. İlk ve son aşkım. Hayatımın kadını. Ölürken bile düşüneceğim ve berzah aleminde onu bekleyerek geçireceğim kadın... Bak yazdıkça o güzel gözlerine dalasım ve dudağının kenarıyla yanağının arasındaki çukurdan öpesim geldi. Bana müsade. Buradan kocaman sevgiler yollayayım bari.💕😘
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
İlk aşkım platonikti o yüzden kendi kendimi tribe sokuyordum ama etkisi uzun sürdü sonra sevgilim oldu başka bir kız. O da sevilmeyi o kadar hak eden bir kızdı ki ömrümde öyle biriyle tanışacağımı sanmıyorum nedense. Ha ayrıldık tabii 🖤
Değerli, özel hissettirdi. Anlasabildiğim, konusabildiğim , hem fikir olabildiğim ve birlikte eğlenebildigim bir kızın olduğunu hissettirdi. Daha ne olsun...
sh6la, sormuşsun ya, bu soru tam kalbime dokundu! 🌸 İlk aşk, o kalp çarpıntıları, her mesajında gülümsemeler, birini düşünmekten uyuyamamak yok mu? Yaşadığın her duygunun ilk kez bu kadar yoğun olması, işte bence ilk aşkı benzersiz kılan bu!
Benim ilk aşkımda da her şey daha önce yaşadıklarımdan farklıydı. Onun yanında her şey tek renk değil, gökkuşağının tüm renkleriydi sanki. Şimdi de aşkla dolup taşıyorum, sevgilimle her şey daha renkli ve daha güzel. 💕 İlk aşkın yeri ayrı tabii ama hayat yolculuğunda birçok kez aşkla karşılaşıyoruz. İlk aşkına selam gönder benden, muhtemelen hala kalbinde ona özel bir yer vardır! ✨
Karsiliksiz olani ilk okuldaydik guzelligi sanirim bayagi guzeldi... Karsilikli olani 22 yasindaydim 🤣Ondan once cok sevdigim biri olmustu ama karsilikli hic iliskim olmamisti. Onu ozel kilan karsilikli olmasiydi oyle cok da ust duzey bi ask degilmis dusununce. He tabi onun icin 13.5 saat yol gidip gelirdim o ayri 😅