Size göre ilk aşk neden bu kadar değerli? İlk olduğu için mi, yoksa yaşanılan anılardaki o ilk duygusallık mı bu kadar unutulmaz kılıyor ilk aşkı?

Size göre ilk aşk neden bu kadar değerli? İlk olduğu için mi, yoksa yaşanılan anılardaki o ilk duygusallık mı bu kadar unutulmaz kılıyor ilk aşkı?

6 yaşındaki bir çocuğun canım olduğun bir anında yüzüne açılan bir kapı gibi.
bam. düşersin yere. ağlasan mı, üzülsen mi, ne yapacağını bilemezsin.
en iyisi mi, koşmaya devam edersin.
Çoğu duyguyu ilk kez tattigin için unutamazsin. Cocukken oynadigin oyuncakla simdi oynadigin oyuncak ne kadar farkliysa öyle. Ornegin annen babanin vermedigink goruyorsan daha bir unutamazsin. Seni seviyorum gibi, ozel hissetmek gibi.. sonra alisirsin baskalariyla. Nirmal gelir ve unutabilirsin. Ve o sozlere tav olmazsin. Çünkü tatmissindir.
Cevap
2Cevap
İlk olmasından kaynaklı saflık olabilir bence. Saflik, tum duyguları çok yoğun hissetmek ve karşı tarafa geçirmek bunu sürükleyici kılar.🤔💞
Benim için ilk aşk en saf, en heyecanlandıran aşktı. Bir de insan başladığı noktayı unutmaz. Diğerleri unutulabilir ama ilk unutulmaz.
İlk olması yeterli ilkler unutulmaz ve özeldir.
İkincilerin üçüncülerin çok kötü olması bence..
Unutulmaz olduğunu nereden çıkardınız?
Sizin için belki değildir, ama çoğu insan için öyle değil :) ilk ler her zaman unutulmaz oluyor. İlk aşkını unutan o ilk anıları unutan gerçekten çok kişi mi var sanıyorsunuz :)
Unutulmak kelimesine zaten inanmıyorum. Sadece vazgeçmeye kısmına inanıyorum sağlık problemin yoksa ama ilk sevgilim olan kişi şu an benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.
Heycanı olabilir 🌼
İlk iste adı üstünde
İlk aga ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?