Kendi icimde hoslandigim Adam bana karsi bos degil, ve aramizda adini koyamadigimiz birsey var….
Ailem o adami asla Kabul etmez, ve bunu bilmeme ragmen adamla konusup ona ve kendime umit vermis oluyorum, sizce hata mi yapiyorum?
Kendi icimde hoslandigim Adam bana karsi bos degil, ve aramizda adini koyamadigimiz birsey var….
Ailem o adami asla Kabul etmez, ve bunu bilmeme ragmen adamla konusup ona ve kendime umit vermis oluyorum, sizce hata mi yapiyorum?
Hayırlı geceler,
Hayat uzun bir süreç ve bu süreçte birlikte olacağımız kişi çok önemli. Hayatta bazen büyüklerimizin sözü boş gelse de insan bâzı şeyleri yaşayarak görüyor deneyimliyor. Büyük sözü dinlemek özellikle anne baba sözü dinlemek çok önemli.
Kişiyi daha aileniz ile tanıştırmamanıza rağmen içinizde doğru biri olmadığı hisssiyatı olmadığı için ailenizin bu kişiyi kabul etmeyeceğini düşünüyorsun ama aslında içsel olarak sizin de kabul etmediğiniz şeyler var. Bu hayatta hoşlantı gelip geçiçi şeyler. Önemli olan doğru kişiyi bulabilmek. Anne baba rızası çok önemli. Hiçbir anne evladı mutsuz olsun istemez. Ondan dolayı eğer böyle bir durum varsa yol yakınken vazgeç.
Cevap
3Cevap
Kesinlikle hata yapıyorsun ilerde evlenmek istediğinde hep bir sıkıntı çıkıcak eni sonu ayrılıcaksınız onca sene boşa gidicek
Ailenin kabul etmesi mi daha önemli senin kabul etmen mi.
Böyle dusundugum icin konusmaya basladim ama yolun sonunda ailemin karari daha agir basacsk
Baska sehirden, benden buyuk, okulun var, bide dövmesi var…. Dövme kötu
Ailem dindar dövmeye karsi asiri tepkileri var, bide beni okumus birine vermek istiyorlar, o okumamis, calisiyor
Uni
Hta tabi
Peki sans verip konusmamamda hata degil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?