Buna nasil bi care bulabilirim artik gelecegimizden hayatimizdan suphe ediyorum napıcam bilmiyorum?

Lütfen hikaye trol vs demeden okuyun gercektede böyle hayatlar olabileceğini unutmayalim akıl akıldan üstündür belki benim bulamadigim careyi burdan birinin fikri bulmama yardimci olur. Bundan 3 yil önce biriyle tanistim 1 yil önce hamile oldugumu öğrendim evlilik disi bu sekilde cocugumuz oldu şimdi nikah kiydik vs birbirimizi çok seviyoruz. Eskiden bu adam asiri merhametsiz ruhsuz biriydi cocugumuz oldugundqn beni çok duygusallasmaya basladi ama işin kötü yanı işleri çok illegal bazen geceleri geç geliyor ve genelde bicak ya da kurşun yarasiyla geliyor ben 20 yasindayim o 27 çok korkuyorum ona birsey olucak diye yalvariyorum o isleri birakmasi icin sensiz ne yapariz diyorum sizide birakmam beni taniyip öyle sevdiğin işimide diyor bazen cok üzüldüğümü görünce oturup ağlıyor çocuktan sonra bambaska biri oldu duygusal olarak ama ben canimizin tehlike altinda oldugunu dusunuyorum artik ne yapmaliyim

Buna nasil bi care bulabilirim artik gelecegimizden hayatimizdan suphe ediyorum napıcam bilmiyorum?