Eşimin eski sevgilisini unutamadığını fark ettim?

Eşimle biz ilk sevgili olduğumuzda, o bu kadınla 2 ay önce ayrılmıştı ve eşim kendisinden nefret ediyordu. Hatta biz eşimle sevgiliyken bu kadın eşime ulaştı ve barışmak istemişti. (bizim sevgili olduğumuzu bilmiyordu tahminen) Eşim reddetti, kadın da bir daha yazmadı.

Bizim ilişkimiz çok güzel gitti eşimle. Felaket ilgiliydi, beni günde 3-5 defa arardı. Cimri değildi, maddi olarak beni mutlu etmeye çalışırdı. Kesinlikle sadıktı. Kavga ettiğimizde ve ayrılmak istediğimde, o her zaman barışmak için ulaşırdı. Bir noktada beraber yaşamaya başladık. Sonra da eşim evlenelim bari dedi.

2 senelik sevgililiğimizin sonunda eşimle evlendik. Bu süre içinde kızı unutamadığına dair bazı gözlemlerim oldu. İlişkimizin 1. yılının sonunda hala o kızı stalkladığını biliyordum mesela, ancak sorun etmemistim, meraktır gibi düşünmüştüm.

Şimdi 1 senedir evliyiz. Yani eşim bu kadını sosyal medya hariç hiçbir yerde görmüyor. Takipleşmiyorlar da. Ama kadının profili falan açık. Eşimin düzenli olarak bu kadının fotograflarına baktığını fark ettim. Ardından youtubeda üzgün ingilizce şarkılar dinliyor. Üstelik 4 aydır hamileyim.

Bu kadın gerçekten güzel bir kadın, benden çok çok güzel. Kariyeri de iyi. Ben de avukatım iyi bir şirkette çalısıyorum aslında. Ama o kadın nükleer enerji mühendisi. Havalı geliyor düşününce.

Eşimin eski sevgilisini unutamadığını fark ettim?