Geçen gün fark ettim. 1.5 yıl sonra..
kalbim açıyor arkadaşlar. Unuttuğunu söylemişti. Bazı insanlar neden duygularını kendi başlarına yaşamaktan aciz? iyileşme sürecinde kullanılmış gibi hissediyorum.
Geçen gün fark ettim. 1.5 yıl sonra..
kalbim açıyor arkadaşlar. Unuttuğunu söylemişti. Bazı insanlar neden duygularını kendi başlarına yaşamaktan aciz? iyileşme sürecinde kullanılmış gibi hissediyorum.
Unutmak demek yok etmek değildir. Geçmişini mi yok etsin? Bugün sevdiğin adamın aklı fikri kalbi ve daha bir çok şeyinde geçmişten gelen şey dolu. Eski eşi diyorsun. Anlamadığın şey kavramlarının oluşmamış ya da yanlış olması. Tamamen mantik kullanacaksın. Çocuğu var mı?
Ne münasebet?
Bi bitmedi bu boşanan erkeklerin ağlama seansı. Ne demek nasıl silsin?
O zaman ilişki yapmayın, bu kadar mı kendinizle baş başa kalmak zor. Siz bile kendinize katlanamıyorsunuz diye yorumladım
bu piyasa böyle boktan bir şey. bu yüzden ya kızılay olup durumunu kabulleneceksin. ya da sende kötü birisi olcaksın. başka türlü her zaman sadece işin rengi değişiyor. sende kötü ol :D
Kötü olmam, ama soğudum. Ayrılığa doğru gidecek
kötü olmazsan işte böyle kesin bir şey asla olmaz. ayrılığa doğru gidecek yani şu an ayrılamıyorsun. belkide dicek özür dilerim. sonra ayılığın süresini uzatıp kullanmaya devam edicek. ama güçlü birisi olsan ve birazcık kendine saygın olsa. kendini bendemi avutuyorsun? ben kızılay değil recep diyip engeller geçersin. 2 günede yeni birisini bulursun
Zaten öyle olacak. Net konuşacağım ama kötü olmayacağım
Mesafe koymak ve iletişimi kesmek kötü bir şey değil. Ondan öyle dedim
kötü ol derken onu kastedmedim. "Biz kötüyüz Aynen " şarkısına gönderme yaptım. ve unutma üzüleceğin hiç bir şey yok senin. çünkü hem kullanılacaksın hem sen üzüleceksin. yok öyle bir dünya. kullanıldığını öğrendiğin an bitirip. çizgini belli edersin. sonrada yeni ilişkine kucak açarsın
@orkob17 nin dediğine bak 😄 neden böyleler?
Cevap
1Cevap
Lutfen yapma. Hepimiz insaniz. seninde basina gelebilirdi. Ancak dogru davranirsan onu kazanirsin. Bence su an ne istedigini bilmiyor. Senin gibi birini bulmus. Mutlaka hata yapmadan sana donecektir. Lutfen arkadasca yaklas.
Büyüyün ve hayatınızda ne hata varsa yüzleşin. Olgunluk bunu gerektirir.
Kesinlikle.
Bu yüzden yanında olmayacağım asla. Kullanıldım
Insallah basina gelmez.
Akıllı bir kadınım. Bu yaşıma kadar ilk bulduğumla evlenmesini ben de bilirdim. Mantığım her zaman ön plandadır. Bana hiçbir şey olmaz sen canını sıkma
Aklını kullansaydı, ona da mı empati yapayım. Tutsaydı kendini , mantığıyla baksaydı
Peki.
Maalesef yara bandı olarak kullanılmışsın ve bunu eşinle düzgünce konuş
Eşim değil sevgilim
He yanlış okumuşum
Ben olsam ayrılırdım
Öyle düşünme uzun zaman harcayinca hiç bir insan unutulmaz.
@Birağustosböceği boşandınız mı siz
Uzun birlikteliklerim oldu. Ondan yazdım.
Kendi başına kalma , kendisini iyileştirme yetisi yoksa insanın unutmaz bence.
Erkeklerin genel hatası : çivi çiviyi söker sanıyorlar sökmüyor
Sürekli ilişki yapınca , sürekli karşılaştırma yaparak zihinlerini uzaklaştırabiliyorlar
Yok ne alaka 😂 hafıza dediğin şey unutma üzerine dayalı bir sistem değil sadece üstüne kilim örter devam edersin
Ben hiç ama hiçbir şey hatırlamıyorum eski ilişkilerime dair
Fanteziniz muhtemelen 🙂
En uzun ilişkin ne kadar sürdü?
4 yıl
Spesifik bir anıyı anlat desen yemin ediyorum hatırlamam
Seviyorsunuz dramı.
Sende ne gamsizsin aq 😂
Yeni bir ilişkiye adım atarken en azından yüzüm var 👍
La yok la sen gamsizsin 😂
Yara bantı olarak seçilmek kaderimiz
Çok acı gerçekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?