Eşim eski sevgilisini unutamamış?

4 aylık evliyiz her şey çok güzel giderken bozulmalar başladı boş yere kavgalar küçük şeylere büyük küslükler falan derken boşanalım dedi baya büyük kavga ettik ben onun ailesinde 3 gün kaldım sonra geri dön dedi döndüm yine aramız normale dönmüştü onun ortak olduğu restaurantta kasiyerlik yapıyordum ben akşam ondan erken çıktım işten eve gidince ne yiyelim onu falan konuştuk ben eve gittim yemek yaptım geldiğinde sarılmak istedim sarılmadı üzüldüm küstüm uzun süre konuşmadık sonra yere oturmuş eski sevgilisiyle olan şarkısını açmıştı delirdim resmen gittim şarkıyı kapattım o açtı sonra ağlamaya başladı ne olduğunu sordum nolur ayrılalım sana da yazık dedi ben unutamıyorum deniyorum ama olmuyor yapamıyorum devam edemiyorum acıma ihanet ediyor gibi hissediyorum sana da bana da yazık dedi boşanmakta kararlı onun için ailemi silmiştim şu an ailemin evindeyim ve çok zor geliyor her şey ona deli gibi aşığım ama elimden bişi gelmiyor onsuz bi hayat düşünemiyorum inti*arı denedim gelip kurtardı 3 gün hastanede kaldım ne yapıcam bilmiyorum

Eşim eski sevgilisini unutamamış?