Sadece kendine göre yakışıklısındır. Başka herkesin gözünde tipsizsindir. Nereden biliyorum çünkü bütün tipsiz arkadaşlarım aynen böyle düşünüyor. Hatta kimlere kimlere bakıyorlar bana ne bakmıyorlar diyorlar. Ama kimlere kimlere dediği kişiler bunlardan bin kat yakışıklı oluyor..
01 Yorumla
Soran1 yılAnladım
En İyi Cevaplar
1 yılİlişkiler ve romantik bağlantılar birçok faktöre bağlıdır ve bu durum kişisel çekicilikten çok daha fazlasını içerir. Zamanlama, sosyal çevre, kişisel hazır olma durumu ve karşılıklı uyum gibi etkenler önemlidir. Kendinizi tanıma, sosyal aktivitelere katılma ve farklı insanlarla tanışma fırsatları yaratma gibi adımlar atarak ilişki kurma şansınızı artırabilirsiniz. Ayrıca, ilişki kurmak için acele etmek yerine, kendi değerlerinizi ve ne istediğinizi anlamaya odaklanmak da önemlidir.
10 Yorumla
Zaman çok değişti öncelikle bunu kabuk etmek lazım. Seküler yaşam tarzı sadece yüzeysel ilişkilere sebep oluyor. Bu kişi gerçekte kim acaba diye merak eden yok. Bizdede durum farklı değil. Yani kabullenip sessiz sakin yaşıyoruz. Evet çoğu kişinin canını sıkıyor ama yapacak bir şey yok. Ha nasipte bu işler olmaz olmaz bir bakarsınız düzgün bir insan çıkagelir
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türkiye gibi bi ülkede bi kadının sevgiliyiz kalmasının yek açıklaması, seçici olması ya da kendi istememesi.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, moralini bozma!✨ İlk olarak, yalnız olmak bazen kötü değil, hayatının tadını çıkarıyorsun demektir. Belki de doğru kişi henüz karşına çıkmamıştır. Şu an biraz kendi üstüne düş, hobilerine zaman ayır ve kendini geliştir. Böylece biriyle tanıştığında seni çok daha fazla sevecek!
Ben de zamanında bekledim ve sonunda hayatımın aşkıyla karşılaştım. Bu işler kıymet bilmekle oluyor. Yani, acele etme ve seni bekleyen öyle çok güzel şeyler var ki!✨ Romantizmi göz ardı etme, kalbini açık tut ve pozitif ol! Çok yakında biri seni keşfedecektir!❤️20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen yolları kapatıyorsundur nerden bildiğimi sorma😂
42 Yorumla- 1 yıl
Bu tip kızlara 100 bin erkek göster 100 binine de bir kulp takar... dünya adil ama bu bireyselliğinde boğulmuş tiplerin işine gelmiyor bu adillik. Gerçekten istiyen buluyor hem de kalbine göre.
Soran1 yıl😅 tamam sormam
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya ne meraklısınız sürekli biriyle olmaya
Sevgili yapınca ağzınıza sçılıyor farkında değil misiniz? Bi salın bi zamana bırakın güzel hemcinslerim benim.
Demek ki iyi temiz kızsın ki davarlar seni bulmuyo kolay kolay
Zaten onlar bulmasın814 Yorumla- +1 yıl
Siz * etrafınızda toplayıp sonra ağlıyorsanız bu tüm erkekleri bağlamaz
- +1 yıl
Sizde yanlış erkekleri seçmeyin ozaman, biraz tipi var diye biraz ağzı laf yapıyor diye p*ç erkekleri tercih ediyorsunuz, efendi saygılı erkekleri sıkıcı buluyorsunuz.
- +1 yıl
@DerFlieger kardeşim, hemcinsini korumaya geçmeden önce güzelce benim üsteki yorumumu okudun değil mi?
Demișim ki "ne meraklısınız sürekli biriyle olmaya"
"ağzınıza sçılıylor"
davarlarla olmayın gibi bir şey de demișim zaten
O davarlar kim peki? Senin söylediğin p*č oluyor onlar.
Ben zaten kızların öyle tiplerle olduğunu savunmuyorum Allah aşkına yorumum mu yanlış yoksa siz mi anlamıyorsunuz cidden anlamadım - +1 yıl
Okudum evet, yaptığın yorumlarda sadece kızları mağdur gösterdiğin için, hep erkekler ümit verip terk ediyor dediğin için cevap verdim. Ağzınıza s*çılıyor çünkü siz öyle erkekleri tercih ediyorsunuz hepsi bu.
- +1 yıl
Anlamıyorsun hemde hiç anlamıyorsun
Mert arkadaş demiş ki "siz etrafınızda toplayıp sonra ağlıyorsunuz
Bu tüm erkekleri bağlamaz"
Demiș
Herkes genelleme yapıyor anasni satayım çok kolay dimi bir cinsiyete genelleme yapmak
Ben burada davarlardan bahsediyorum arkadaş yorumumu neresinden anlamișsa artık gelip bana laf sokmaya çalışıyor 😃kardeşim bende zaten burada davarlardan bahsediyorum efendi adamlara bișey mi dedim davarlari seçmeyin diyorum gelmişsiniz burada pc erkek seviyorsunuz bla bla bla
BEN NE ANLATIYORUM SİZ NE ANLIYORSUNUZ
Ve tabi ki kızları savunacam bana yapılan yorumu görmüyor musun?
Șu eşitlik aşkını sktredip bende bir gün genelleme yapacam da hadi bakalım. - +1 yıl
Tamam arkadaş beni ilgilendirmiyorz yorumun doğru ama arkadaşa cevap verirken sadece kızları mağdur gösterip genelleme yapmışsın zaten ben buna ithafen yazdım loo
- +1 yıl
@DerFlieger boş ver kanka erkekler kapatılsın 😂😂
- 1 yıl
O zaman öyle kızlarda kapatılsın 😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Her şey güzellik değil ki. Belki huyun çirkin ya da iletişimde eksikliklerin var. İnsanlar senin yanında sıkıllıyor olabilir, sohbetini sevmiyor olabilir. Belki fazla dedikoducu da olabilirsin.
Neden sevgilin olmadığını en iyi sen bilirsin.63 Yorumla- +1 yıl
Mesela benimde çok ortamım yok yoksa hepsi tam
Soran1 yılHerkes le muhatap olmam ya sadece sevdiğim kişilerle
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük bir ihtimal "ciddi bir ilişki kurmazsan gelme "yüzü vardır sende türk erkekleri bu tarz kızlardan uzak duruyor artık malum hepsi evlenmeye ya da ciddi birşeyler yaşamaya korkuyor tavsiyem yabancı erkek bul. Alman bulabilirsen alman bul. Git kursa biraz Almanca ogren sonra alman sotelerine gör ya da Facebook yaz ordan yakisiklisina coguda boşta onların. Evlenmek istersen bile karşı çıkmazlar. Ben çok iyi eş çok iyi baba oluyorlar. Sevgili ve saygililar. Ben yani 21 yıl önce evlendim alman eşimle. Ozmanlar farklıydı tanışma şekilleri şimdi bu şekilde canım . İyi şanslar
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlmanların zenginleri ve yakışıklı olanları facebooktadir. Ama yok ergen genç falan takilacaksan onlarla ilişki kurarsin ama ciddi şekilde evlenemezsin.
- +1 yıl
Türk kızlarına tek gecelik parti kızı olarak bile bakmıyor Almanlar. Kızın başını yakacaksın!
1 yılErkeksi tavırların vardır. Dominant davranıyorsundur. Lider olmaya çalışıyorsundur. Kadınlar böyle şeyler yapınca kendilerinin cool olduğunu falan zannederler ama biz erkekler bu davranışları itici buluruz. Ve çekim hissetmeyiz böyle kızlara karşı.
03 Yorumla
Soran1 yılHiçbitini yapmıyorum
- 1 yıl
Bence buna bu kadar emin olma. Yapıyorsundur muhtemelen. Kendini itaatkar zanneden çakma itaatkar bir kız normal bir arkadaşım vardı. Kontrolcü ve dediğim dedik davranmaya çalışıyordu. Buluşmakta bile zorlanıyordum bu kızla. Sohbeti her şeyi iyi, eğlenceli bir kız. Ama sevgilim olmak istediğini söylese direk red ederim.
Soran1 yılBelki de olabilir
Yaş geçtikçe olgunlaşıyoruz dolayısıyla daha seçici oluyoruz. Mesela eskiden karşımızdakini tanımadan muhabbet edip hayatımıza dahil edebiliyorduk. Karakteri bize uysa da uymasada. Ama demekki bunun doğru olmadığını zamanla anlıyoruz ki karakterini beğendikten sonra hayatımıza alıyoruz alacaksak. Ve eskisi gibi çocuksu da olmadığımız için konuşmalarda daha olgun daha yavaş ilerlemeye başlıyoruz. Bu da her şeyi yavaşlatabiliyor ya da bu süreçte karakterinin uygun olmadığını anlayıp konuşmayı bir şekilde sonlandırabiliyoruz. Aslında bu güzel bir şey. Yalnızlık da çok şey öğretebilir. Yanlış insanlarla olmaktansa kaliteli bir yalnızlık geçirmeyi tercih ederim.
10 Yorumla
+1 yılBir kadın için yalnızlık tercihtir, zorunluluk değil. Ülkede en çirkin en şişman en g.. izekalı kadınların bile KS'de yüzlerce takipçisi var. Ama uber yakışıklı erkeklerin bile kız takipçi sayısı çoğu zaman 50'yi bile geçmiyor.
Senin yalnızlığının sebebi dış görünüşün değil. Kendi standardının çok çok üstünde seçenekleri çok olan erkekleri arzuluyor, diğerlerini bir seçenek olarak görmüyor olmandır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de çirkin değilim. Benim de uzun süredir hayatımda kimse yok ama benim nedenim belli. Ahlaklısı daha beni bulmadı kanka. Güvenmek hele hiç kolay değil. Bence de sen de hayatına illa biri girsin diye düşünmek yerine akışına bırak.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Yalnız olmak problem değil, Asıl problem yalnızlığa alışmak
Acele edip hayatına birini sokup ta, hem senin hem de onun hayatını bozmadan önce,
Yalnızlığı neden seçtiğini doğru teşhis etmelisin.
Bir anda ilgi uyumsuzluğu, maalesef hüsran getiriyor.
Eğer ilgi açlığı çekiyorsan, sınırlarının farkına varmalısın.
Yoksa bahçede de sınır vardır, hapishanede de...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBenim olağanüstü bi güzelliğim yok manken değilim ama isteyenler cok. Güzellik bir yere kadar seni bir yere götürür hayatta. Çok güzel kızlar var bildiğim 30‘a gelmişler dahala bekarlar.
20 Yorumla
1 yılisteyen beni bulsun, ben mi milletle uğraşacağım dersin. Seni begeneni de begenmezsin. O yüzden hayırlısı neyse o olsun. Çirkin de değilsin bir yerde talibin mutlaka çıkacaktır. Beklediğine değecek birisi olmasi dileğimle.
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaması belkide senin için daha hayırlıdır. Hayatında biri olupta öyle çok çok mutlu olan insan görmedim şahsen ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı soruyu defalarca kendime bende soruyorum güzellik yetmiyor ya 😊 istediğin kadar manken gibi ol yok olmayınca olmuyor. Zamanı var demek ki
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ztnztn Ben hiç bir zaman bir erkeğe adım atmadım atmam da erkekler atmalı o adımı oda mı kızlara kaldı oldu olacak askere de biz gidelim sizi istemeye de geliriz. Devir saçma sapan bir hal aldı erkekler oturup kızlardan adım bekliyor artık
Cevap sahibi+1 yıl@ztnztn Bana adım atan erkeğe bende tabikide adım atarım şayet hoşlanıyorsam fakat sırf yalnız kalıcam diye yanlış ilişkilerle kendimi heba edemem.
+1 yılEger güzel isen sevgilin falan olduğunu düşünüp yaklaşıyor olabilirler.
21 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşmıyor*
+1 yılİlla bir sevgilinin olması diye bir şart veya kural mı var?
20 Yorumla
1 yılYalnızlık güzel bir duygu değildir. Fakat bazen bu duygu bizi yanlış yönlendiriyor. Hiç olmadık insanlarla ilişki kuruyoruz. Bunun yerine yalnız kalmak daha iyi değil mi. Kaliteli biri çıkarsa tamam. Çıkmazsa yalnızlik daha iyi. Konuşmak istersen konuşuruz. Sohbet için ama. Düzgün seviyeli ve dostça
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle birini bulmak zor işte
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Güçlü karakter ve Eğlenilecek biri olmadığını anlayan abazanlar korkup uzak durmuştur. Doğru kişiyi bulmak adına Herkes hayatına birilerini alıp çıkarıyor. En azından senin karşına gerçekten seven çıkacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörüntü umursanmıyor ki. Çoğunluk eline geçirdiğini tipine bakmadan götürüyor. Ya tavrındandır ya da ortamlarından.
Sen fark etmesen de tedirgin eden bir duruşun olabilir veya şansını deneyecek kişilerin bulunduğu ortamlara girmiyorsundur.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstemediğindendir belki de istemsizce uzaklaştırıyorsundur yaklaşanları
10 Yorumla
1 yılÇirkin Veya Güzel Olup Olmadığını Sen mi Karar Veriyorsun?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHer ṣey güzellik değil ki. Bazen olmayinca olmuyor napalim yapacak bir sey yok
10 Yorumla
+1 yılMillet canından bezmiş seninle mi uğraşacak? Ekonomi kötü.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de farkında olmadan yaydığınız enerji ile kısmetinizi kapatmış olabilir misiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba duygusal ve cinsel olarak boşluktasin aslında bu da günden güne seni rahatsız etmeye başladı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPara kazanmak kolay değil artık kimse kimseye 5 kuruş kaptırmamakta kararlı gibi 😅
insanlar pintileşti 🤨
20 YorumlaErkekler güzel kizlarin hep sevgilisi vardir konustugu vardir ortami vardir banami bakar kafasiyla dusunur sonra o kiz gider en cirkin erkekle sevgili olur ve şöyle biseyde var dm kutulariniz agzina kadar dolu oluyor bizim Türk erkekleri masallah kadin kadin diye olup bitiyorlar
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsa ne oluyor biliyorummusun aldatiyorlar Bos ver suanki aklım olsa asla evlenmezdim. keske benimde hayatımda kimse olmasa
10 Yorumla
+1 yılBen gibi sert erkeklere denk gelmemişsindir kılıbıklara denk gelmişsindir
110 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 kılıbık hiç sevmem
- +1 yıl
Bizde sevmiyoruz ama malın iyisini o tipler yer
Soran+1 yılVallaha öyle
- +1 yıl
Çünkü kadınlae onları yönetebiliyorlarda ondan
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Haklıyım tabi lan
Soran+1 yıl😂😂 lan ne ya
- +1 yıl
Sus kız
Soran+1 yıl😂😂 susturamasin ki
- +1 yıl
Ağzına veririm susarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBelkide gerçekten çirkinsin ve sen bunu kabul etmiyorsun bunu bilemeyiz ki🤷♂️
02 Yorumla
Soran1 yılYoo değilim etrafımda ki arkadaşlar hep güzelsin diyorlar sadece zayıfım
- 1 yıl
Etrafındaki insanlar sana güzelsin diyorsa illaki güzel olduğun anlamına gelmez ki belki de gerçekleri söylemiyorlardır bilemeyiz yani bilmiyorum ben
+1 yılNasip kısmet bende çirkin değilim ama uzun süredir kimse yok çünkü ilişkim olsun diye ilişki yapmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Bende öyleyim, hadi ben erkeğim de sana ne oluyor dmlerin full abaza, çapsız erkek doludur da elbet birini bulursun
00 Yorumla
+1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü isen bul beni kelebeğim 😛
017 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin? Niye öyle kız beyeniyon?
- +1 yıl
@gulnara_____ evet ciddiyim
Jessica May i biliyor musun sen - +1 yıl
Hayır bilmuyorum
- +1 yıl
@gulnara_____ baktım mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@gulnara_____ nasıl peki
- +1 yıl
Çok kötü
- +1 yıl
@gulnara_____ kıskanma zevkimi goca götlü garı
- +1 yıl
Ben 34 bedenim canım XS giyiniyorum
- +1 yıl
Canım yanlış gitti g*rizekalı yazmıştım
- +1 yıl
@gulnara_____ o zaman beni bul kelebeğim
- +1 yıl
Puhaha memeni yerim senin
- +1 yıl
Haydii yallaaa
- +1 yıl
@gulnara_____ kes laaa sidikli garı
- +1 yıl
Səni Azərbaycan dilində bir söyəcəm sənin nəslivə od qoyacam onla da durr rədd ol ə burdan sürtüyün biri sürtüy
- +1 yıl
Ağzıvı cırıb qulağıva keçirdərəm sənin cındır a
- +1 yıl
@gulnara_____ olmayan beynine sokarım seni. Xektir git şimdi
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Demek ki istemiyorsun. Ya da çok yoğun çalışıyor, kendine vakit ayırmıyorsun. Hatyatına detoks yapma zamanın gelmiş. İyi bayramlar. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBendede durum aynı, bence böyle olması guzel bir yönden günübirlik ilişki ya da gelirgecer olmadigimizin mesajını verdiğimiz için ayran gonulluler uzak duruyor. İşine odaklan ve kendini keşfetmeye bak.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin değilsin ama özgüven siz bir bayansin bundan dolayı kimse hayatında olmamış olabilirmi?
00 YorumlaÇirkinsindir. İnsana öyle oluyor dönem dönem, kendini jul Sezar, Kleopatra gibi hissediyorsun 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Çok acimasizsin
- +1 yıl
@Yorgunprenses_12 kadına acinmaz bu toplumda. Siz her türlü kötülüğü hakediyorsunuz. Erkekleri parmağınızda oynatır dalga geçersiniz, celladıniz o erkeklerden biri olur.
Etme bulma dünyası aşko - 1 yıl
Kadin erkek kavgasi etmeyelim istersen
+1 yılSenin elinde ve sen şüpheci ve hassas birisin brlkide
028 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunlukla öyle
- +1 yıl
Sen korumacisin ondan olmuyordur
Soran+1 yılHm olabilir
- +1 yıl
Güvenir Sen ve istersen begenirsen olabilir bence
Soran+1 yılBakalım
- +1 yıl
Yaş kaç. Bu arada ve ortamın nasıl okuyor musun bunlar onemli
Soran+1 yıl25 okumuyorum çalışıyorum tekstil de
- +1 yıl
Dışarda ve sosyal sın.. bakan ilgilenen yok mu sürekli seni süzen... ya da beğendiğin biri
Soran+1 yılOluyor tabi güvenilir tipler değil
- +1 yıl
Anladım güvenip arkadaş bile olunmaz diosun... İş cevresini sildin akraba komşu çevresinden yokmu seninle ilgilenen bakışlarıyla
Soran+1 yılSevmiyorum hiç birini
- +1 yıl
İstemeye gelen uzak kişiler oluyor mu duyup bekar ve çalışan güzel kız var deyip
Soran+1 yılOluyor tabi
- +1 yıl
Sen mi istemiosun ailen mi vermiyor... Hiç beğenip araştırıp yok dediler mi
Soran+1 yılBen istemiyorum
- +1 yıl
Severek isteyerek mi Evlenmek istediğin
Soran+1 yılÖyle istiyorum
- +1 yıl
Bakımlı güzel bir kızdan hakkın bence
Soran+1 yılBakalım 🙂🙂🙂v
- +1 yıl
Boy kilo kaç desem
Soran+1 yıl1 55 boy 48 kilo
- +1 yıl
Minik ufak tefekmisin diye
- +1 yıl
Ay ay ay öyleymiş Sın minik ufak tefek şirince biri
Soran+1 yılBelki de
- +1 yıl
Hep iri erkekler bakio. dimi sana
Soran+1 yılÇoğu kişi bakar
- +1 yıl
Minyonsun ve şirin demekki.. topuklu giyermisin bütün gün hiç giydin mu
- +1 yıl
Topuklu dikkat ceker
- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdan bakınca iletişime kapalı göründüğün içindir
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle görünüyorum soğuk ve egolu
- +1 yıl
Daha güler yüzlü olursan seni konuşturmaya cesaret edecek olacaktır
Soran+1 yılBen konuşunca nefret ediyorum dediğim. İnsanlar bile Güler yüzlü konuşurum
- +1 yıl
Güzel güleryüzlü oluşun iletişimine tatkı sağlayacaktır
Kendini görüntünden ibaret görecek kadar düşük zekalı olman
03 Yorumla
Soran+1 yılSen cokmu sivri zekalimisin ya
Soran+1 yılCanım öyle yazmak istedi 🙄🙄
Gizli Üye(25-29)1 yılEgonu azalt ya da yanlız kal... yüksek ego beraberinde bir bedel barındırır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMental sağlığın nasıl enerjinin de çok etkisi var bu duruma
10 Yorumla
+1 yılFotoğrafını paylaş bakalım çirkin misin güzel misin. Kimse yoğurdum ekşi demez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü soğuk duruyorsun, cana yakın değilsin. Insanlar sana yaklaşmaya çekiniyorlar.
10 Yorumla Secicisindir muhtemelen asko. Bunun guzellikle cirkinliklen alakasi yok ama eminim guzelsindir. Sadece rastgele bir iliski degil de ciddi ve gercek bir iliski istedigin icin hayatina kimseyi alamiyorsundur. Benim dusuncelerim bunlar yani.
20 Yorumla
1 yılAllah herkese çirkin şansı versin. Ne diyim onlar daha şanslı bu hayatta.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılHiç bir çirkin kızın kendine çirkinim dediğini görmedim 😃
02 Yorumla- 1 yıl
Ben egolu biri degilim kendimi presses Diana falan da sanmiyorum ama bu attigin yoruma istaneden, her kendine guzelim diyeni egolu gordugun için istersen instramimi atayim git bak gercekten kendine guzelim diyen gercekten guzel mi degil mi diye? Ha olmadi goruntulu ara makyejsiz halime bak bir de. O zaman bu tezinin curudugunu gormek isterim
- 1 yıl
Ben kimseye egolu demedim ama yine de sen bilirsin 😃 çok istiyorsan Instagram ver bakalım 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılEminim birileri gelip teklif ediyordur siz kabul etmiyorsunuzdur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. zor beğeniyorsun. beyaz atlı prens yok maalesef.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılSen istemediğin içindir veya bu girişimde bulunmuyorsun
00 Yorumla
+1 yılya sen seçicisin ya da auran düşüktür ikisinden birisi
00 YorumlaBende aynı durumdayım. Boş ver nasibimiz varsa illa ki çıkar karşımıza.
00 Yorumla
+1 yılOlmasa daha iyi valla inan bana. Bir gün sevceksin birini zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInanirmisin yasim 36 hayatimda 1 sevgilim bile olmadi benim yasima gelene kadat adamlar 100 tane sevgili degistirmis gencligim cöp oldu gitti yasiyamadim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nedeni seni seveni sen sevmiyorsun senin sevdiğin seni sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılValla bana da yakışıklı diyorlar da görünüş değil mesele
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beraberliği güzelliğe bağladığın için olabilir mi acaba?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğru insanın karşına çıkmasını bekliyordun demek ki yAni benim 😉😁
00 Yorumla
+1 yılBenim de yok, ben de bu soruyu bir erkek olarak kendime soruyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doğru insan inşallah karşınıza çıkar karamsar olma herşeyde bir hayır vardır
00 YorumlaZamanı gelince olur, seni hakkeden birine denk gelmemişsindir, acele etme…
00 Yorumla- Devamını Gör (171)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat