23 yaşındayım çirkin değilim ama, hayatıma doğru düzgün biri girmedi. Ne yapabilirim?

Merhaba ben 23 yaşındayım universite mezunuyum o kadar yıllarca okula gittim ama bir türlü aklıma yatan birisini bulamadım tesetturluyum ve cok sert duruyorum sanki disaridan öyle bir havam var ki kimseye ihtiyacım yok ben bana yeterim ama yıllardır yalnızım ve okuldan mezun oldum olalı herkes ya evlendi nişanlandı benim artık hayatıma birisinin girmesine karar verdim. 15 yaşında birisine aşık olmuştum sanırım onda seneler boyunca o kadar duygu tüketmişim ki kimseye karşı bir şey hissedemiyorum ben 15 yaşında kaldım onun haricinde kimseye karşı en ufak bir sempati bile hissedemedim acaba ondan dolayı mi? Bende beni anlayan birisinin olmasını çok istiyorum ama bir türlü olmuyor çirkin değilim hatta birçok erkek beni beğenir birçoğu da benimle arkadaş olmadan önce benden korktuğu ama tanıyınca o tarz bir insan olmadığımı ifade ederler sizin bu konu da bir tiyonuz var mi birini nasıl bulabilirim neler yaparsam hayatıma birisi girer
23 yaşındayım çirkin değilim ama, hayatıma doğru düzgün biri girmedi. Ne yapabilirim?