Merhaba ben 23 yaşındayım universite mezunuyum o kadar yıllarca okula gittim ama bir türlü aklıma yatan birisini bulamadım tesetturluyum ve cok sert duruyorum sanki disaridan öyle bir havam var ki kimseye ihtiyacım yok ben bana yeterim ama yıllardır yalnızım ve okuldan mezun oldum olalı herkes ya evlendi nişanlandı benim artık hayatıma birisinin girmesine karar verdim. 15 yaşında birisine aşık olmuştum sanırım onda seneler boyunca o kadar duygu tüketmişim ki kimseye karşı bir şey hissedemiyorum ben 15 yaşında kaldım onun haricinde kimseye karşı en ufak bir sempati bile hissedemedim acaba ondan dolayı mi? Bende beni anlayan birisinin olmasını çok istiyorum ama bir türlü olmuyor çirkin değilim hatta birçok erkek beni beğenir birçoğu da benimle arkadaş olmadan önce benden korktuğu ama tanıyınca o tarz bir insan olmadığımı ifade ederler sizin bu konu da bir tiyonuz var mi birini nasıl bulabilirim neler yaparsam hayatıma birisi girer
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum, benzerini yaşıyorum çünkü. Ki bende şey de var biriyle konuşurken dâhi başkasına yazmam, yedekte tutmam. Bana ters. Bir de takılmalık değil de gelecek odaklı olduğumdan ötürü erkenden hissedip konuşmayı sonlandırırım tanırken. Hâl böyle olunca insan yalnızlığa birnevî alışıyor, istemese de. Sevdiğim bir hocamın bir sözü var; "ararken aranan kişi olun" der. Temiz kalıp aranan kişi olmaya çalışmak (kendini geliştirmek). Ben bundan sorumluyum, nasibim Allah'a kalmış.
Bence sen de böyle düşünebilirsin. Dua etmek ve bakış açısını değiştirmek. :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu soruyorsun akabinde de yok istemiyorum yok şöyle tecrübe oldu yok sosyal medya. Yahu nasip nedir bilir misin? İlla en yakınında mi olmak zorunda? Misal ben sana merhaba dediğimde neden illa art niyetli olayım senin bakış açına göre. Yanlış insanlar gördün veya duydun diye neden bende kötüyüm peşinen? Hak veriyorum bazı konularda haklısın. İnsanların çoğunda güvenilirlik düşük samimiyet düşük haklısın. Ama bu beni veya bir çok kişiyi de tümden kötü yapmaz. Ha yine misal ben seni tanımak istedim diyelim sen bana tamam tanıyalım dediğinde bir sözleşme imzalamıyorsun. Karşındaki de sapık değil. Anlaşamazsan iki olgun insan olarak kendine iyi bak denir ve bitirilir. Senin hatan yanlış olgun olmayan insanlardan dilinin yanması ve bu yüzden çoğu şeye kapıyı kapatman. Uzun oldu ama umarım okursun😀. Ayrıca YL ne üzerine?
015 Yorumla
Soran+1 yılIç hastaliklari
Cevap sahibi+1 yılO kadar yorumuma sadece bu cevap mı:)
Soran+1 yılTek bir soru sormuşsunuz bende cevap verdim
Cevap sahibi+1 yılÇok katısın biliyor musun? Gülmeyi unutmuş gibisin. Keşke yaklaşımların arasındaki ince çizgiyi farkı bir kadın olarak görüp kıymet verebilsen.
Cevap sahibi+1 yılSen olgun biri falan değilsin
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılBu kafa ile devam et
Soran+1 yılNeden bu kadar tepki veriyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılÇünkü sorduğun soruda samimiyet görmüştüm. İçtenlik gördüm. Ve bunu düşünerek yorumladım. Ama kaale bile almamışsın. Resmen dalga geçer gibi. Hoş bir şey mi
Soran+1 yılKusura bakma o zaman:( normal yazilan düz yazılara duygu veremediğim için böyle yanlış anlasilmisim ama yazdığınız yazıda haklisiniz her sey nasip fikirleriniz için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılKatı bir insan mısın
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPeki sorduğun sorunun cevabı bu olabilir mi
Soran+1 yılEvet bende farkindayim:)
Cevap sahibi+1 yılO zaman yaraya neşter vur:)
Birazdaha sosyalleşmeyi dene sana ilgi duyan, ve aynı dünya gorusunde olduguna inandığın birisiyle , etkileşime girmeye calis, evet hayat ve insanlar farklilasti ,, ne bilim,, Erkekler , Et , kadınlar para peşinde koşar olmuşlar her iki cins içinde zor zamanlar, insanlar kime guvenecegini şaşırdı,, ben erkek olduğum halde bile artık bir hayat arkadaşı aramayı bıraktım,, kapalıdır namaz niyaz vardır, diye düşünüyorum, nerdeee , sadece kostüm olarak kapanıyor lar, ya da aile baskısı yüzünden, kapalılar,, ALLAH korkusu azalmış insanlarda, ne diyimki ,, ALLAH yar ve yardımcımız olsun,, hakkımızda hayırlısını versin inşALLAH,, AMİNN
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya en güçlü platform. İnsanlarla sohbet ederek aslında nasıl birisi olduğunu önceden gösteriyorsun. Güven kazanıldıktan sonra da reel görüşüp oluruna bakarsınız. Sosyal medyaya da biraz daha sempatik fotolar at. Güldüğün ya da eğlenceli olan fotolar
07 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyam var ama aktif değilim sadece yıllardır tanıdığım insanlar ekli bana yakın olmaya çalışan var ama onlar da beni çekmiyor zaten
- +1 yıl
Biraz daha aktif olmalısın. Madem hayatına birileri girsin istiyorsun, okul yoksa tek çare sosyal medya. Zaten o mecralarda kızlara koşan kolana
- +1 yıl
Koşana*
Soran+1 yılIste bu tarz samimiyetsiz şeyler bana güven vermiyor aynı anda birçok insanla konuşuyor böyle bir insan ile neden zaman kaybedeyim o kafayı geçtim ben
- +1 yıl
Hepsi aynı değil ki. Her yazan herkese koşuyor anlamı taşımaz. Yahu söylemesi ayıp ben sırf buradan biriyle konuşuyorum vakit geçiriyorum onunla diye mast yapmayı bile bıraktım. Ki sadece arkadaşça muhabbet ediyoruz. Bütün vaktimi ona ayırıyorum. Hele ki sevgilim falan olsa sadece o odaklı yaşarım heralde 😅
Soran+1 yılVay be çok şaşırdım gerçekten aslında benim en buyuk sorunum gönül bağını kuramamak
- +1 yıl
Bu gönül bağı meselesi hemen olacak br şey değil zaten. Zamanla, yavaş yavaş. Hatta sindire sindire olur. Birbirinize zaman ayırarak ve zaman tanıyarak olacak. Hemen umutsuzluğa kapılma bence
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
57Cevap
+1 yılBen lisedeyken arkadaş merve senden hoşlanıyorum demişti. Kız sınıfın ortasında bağırırsan olur demişti. Arkadaş sınıfın ortasında bağırdı "merve seni seviyorum!" Diye. Sonra kız buna " Sen önce bir tipine baksana. Sen kim benimle çıkmak kim. İnsan önce bir aynaya bakar " diye verdi veriştirdi. Arkadaş o yıl okulu değiştirdi. Şuanda 27 yaşında ama hiçbir kıza merhaba bile demiyor hala. Ben de o olayı gördüğüm için hayatım boyunca hiçbir kıza yaklaşmadım. Kızlar severler böyle erkeklerin özgüvenini bitirmeyi. Eminim çevrendeki erkekler de bu tarz tecrübelerden dolayı kimseye yaklaşmıyordur.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu durumun bir değişiğini ben yaşadım tabii sınıfın ortasında bağırmadım ama tüm lise biliyordu büyük travmaydi benim için ozguvenim hala eksik
Soran+1 yılYani bu tür şeyleri sadece kızlar yapmaz
- +1 yıl
Kardeş genelde kızdan kaynaklaniyot
öncelikle merhaba şüpesizki allah herkesi güzel yaratmıştır kabalık olucak afedersiniz ama siz nerdeyse anlattığınıza göre bana benziyorsunuz bende iri yarı birisiyim diye herkes benden çekindi hep tek tabanca oldum ama bu durumdan birşey anladım hiçbiri benim yarı parçam değilmiş o yüzden allaha havale ettim dert etmiyorum ama genelde duygularınızı belli edin ve endişe etmeyin allah kimseyi yarım yapmamıştır illaki bir dengi vardır eee bizim alemimizde vuslat vardır sabır allah sabredenin yanındadır kafanıza takmayın
012 Yorumla
Soran+1 yıl165 boyundayım yüksek lisans a basladim aynı zamanda çalışıyorum ve ben hariç herkesin ya nişanlısı var ya da evli bense senelerdir yalnızım bundan dolayı acaba bir seylere gec mi kaliyorum diye düşünüyorum evlenme meraklısı felan değilim zaten beni sıkar ama çoğu zaman kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki nerede hata yaptığımı bazen düşünüyorum
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılSenelerdir yalnız olunca bu bakış acısına sahip oluyorsun karşına çıkanlarda hep tırt olunca melankoli bağlıyorum
Soran+1 yılHayir hatta bu durumu arkadaşına da paylaşsan alay konusu olabiliyorsun ne yazık ki benim arkadaşlarımın hepsi samimiyetsiz
Soran+1 yılCogu zaman tek çare
+1 yıluzun surelı yazlnızlık ınsanı yalnızlıga alıstırıp cok secıcı yaptırıyor... insanlarda soyle bır algı var. yokluk insanı ılk lımana atar zannedıyorlar oyle degıl halbukı... daha secıcı oluyorsun baglanmaya korkar oluyorsun ve o yalnızlıgın getırdıgı nasıl dıyım buruk tat ınsanı bırakmıyor... yanı pat bırıyle tanıssan bile guvenmen falan zaman alıyor... uzun sure yalnızlık cektıgım ıyı empatı yabapılıyorum bu konuda ben
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende sizin gibi düşünüyorum
+1 yıl
Herkez evlenmek istiyorda evlenecek hiç evlenmiyor kimsedeTakma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumlauhuuww... platonikliğin alasını yaşamış duyguları bitirmiş her ilişki başlangıcında ee sonrası ya sonrası diye sormaktan ilişkiden soğumuş bir arkadaşımız. valla bunu yolu tanımaktan geçer sen ilk görüşte aşık olamazsın. tanıyarak bilerek hayran olacağın hal ve hareketlere sahipse hayatına alırsın o da şu covid döneminde okuldan sonra vs vs çok zor be... sosyal medyadan deneme yanılma ile devaamm...
00 Yorumla
+1 yılÇalışıyorsan zaten her türlü karşılaşırsın. Çalışmıyorsan da farklı etkinliklere katil. Mesela kütüphaneye, gençlik merkezlerine, halk eğitime vs kurslara git kitap okumaya git. Seçenekleri arttırabilirsin. Tabi koca bulmak için git demiyorum. Git hem kendini geliştirmiş olursun hem de kısmet belki istediğin gibi biriyle tanışırsın. Ve yazdığın gibi biriysen hiç korkma. Nasibini bekle
00 YorumlaTiyom nasipte varsa olur. kimi işinde kimi arkadaş çevresinin önermesiyle kimi akraba vasıtasıyla kimini baba ya da annesi dedesi babannesi ogluna torununa beğenince vs. nerede çıkarsa çıksın nasipte varsa olur. yoksa istesende olmaz. Herkesin vardır bi nasibi vakti gelince olur tasalanma.
00 YorumlaHiçbirşey yapmana gerek yok nasip gelip seni buluyor bende aynı durumdaydım seninle dışarıdan bakıldığında çok sert suratsız kendini begenmiş görünüyorum. Normalde ama şu an nişanlıyım ve hiç ama hiç beklemediğim bir anda çıktı karşıma sevdiğim adam. İlk o bana aşık oldu ben hiç beklemiyordum.
10 Yorumla
+1 yılKasma sadede biri olmuyor gözüyle bakma sert duruşun olabilir bu biraz etkiler ama gerçekten seni tanımak isteyen direk gelir fırsat ver bununla olmaz deme sende bir adım at 15yaşında kaldım diye şartlama birazda kader kısmet biri çıkar karşına hiç çaba göstermeden bizi düğününe davet edersin 😂
00 YorumlaYaşın daha genç sayılır. Gün doğmadan neler neler doğar da şaşırıp kalırsın. Profillerine normal karakterini ifade eden görseller ve kendi forolarını koy. Tarzını devamlı belli et. Bu esnada sevmediklerin zaten eleneceklerdir. İyi düşündüklerine ise asla nokta koyma. virgül koy ve gülücük eklemeyi ihmal etme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. insanlarla konuş, sohbet et, muhabbet hoşuna giderse buluşma teklif eder zaten karşıdaki. illa bi yerlerden yazan eden vardır tanımaya çalış geyik yap vs..
00 Yorumla
+1 yılAyrıca bende oyleyim hiç sevgilim olmadı bu gidişle ilk sevgilim hanımın olacak hayırlısı olsun bakalim o hanımına sesleniyorum gelecekse gelsinyeter artık tek başıma sikilliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen valla hep farklı illerden sevgilim oldu adam akıllı kimse olmadı
- +1 yıl
Burdayım konusalim mi yaşım 22 oldu ama hiç bı kızın elli elime değmedi o derece yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa hiç sorma bende de ne duygu kaldı ne bi şey. Evlenmek falan asla istemiyorum. Bu insanların garanti belgesi de yok. Herkesten çok ama çok şüpheleniyorum. İyi sandığım insnalar beni üzdü. İyi duygular da boşa gitti. Bilmiyorum yani zarardayız be
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlatıyorsunuz gercekten
Cevap sahibi+1 yılGüvenmek falan çok zor
- +1 yıl
Yanlış kişiye kişiyle konjsmussun bence?
- +1 yıl
Bak bu erkeklerde su var kimi var dir tek kızla mutlu olur kimi vardır 10 kızla mutlu olur
+1 yılseni anlıyorum bende ünüde öyleydim namazımda duamda idim. iyilikler yaaprdım kötü kaba iğrenç şeylerden zuak dururdum ama gel görki nerede sehtekar yalancı var mutlu bizde mutsuz olduk seni anlıyor sen sevgili yapıp gününü gün etmedin hayatını anlamlı manalı kılmak istedin aslında istediğin tertemiz biri onunla dua etmek kitap okumak işte hayat acımasız...
00 Yorumla
+1 yılTüyo diye yazılır.. ve benim sana verecek bi tüyom farkındalığının artması adına bir psikoloğa danışman olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaşındasın daha önünde uzun yıllar var :) acele etme evlilik kısmet işidir. Kısmette yoksa Ne yaparsan yap olmaz ama kısmetse elbet olur
00 Yorumla
+1 yıldaha 23 sün. yanıla yanıla doğru insanı bulacaksın.
şartlama kendini.. doğru zamanda doğru insan seni bulacak merak etme00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Soruya cevap verebilmem için önemli diye soruyorum kusurumu bağışlayın, kova burcu musunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir akrep
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında insallah Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın
+1 yılBende öyleyim takma kafayaa..
Hı internettende kimseye güvenme tavsiyem sana.01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Sabret. Mutlaka çıkar. Ayrıca önce kendi kendine mutlu olmayı öğren.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAğır insanlar pek rabet görmez oynak insanların yanında pek şansın yok
00 Yorumla Sıcakkanlı ol ama herkese belli etme. Hakedene hakettiği gibi davran
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalman sömürge tankı gibi korkutucu ve dominant görüntünden kurtul yani kısaca sert tavırlarını azalt samimi ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden iki yaş küçüğüm keşke yaşıt olsak istediğim gibi birisin karakter olarak
00 Yorumla
+1 yılhanımefendi hayırlı geceler öncelikle bana ozelden mesaj yazar mısınız 😌
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
neden ama 🙂 niyeti kötü değil ki ama önyargılı davranmayın bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de geçmişi olmayan temiz bir hanımefendi arayışım var isterseniz bir birimizi tanımaya çalışalım kısmetse olur.
00 Yorumla
+1 yılBelki hayirlisi degildi onlar ins. Birgun seni mutlu eden biri cikar karsina
00 Yorumla
+1 yılçok sert görunmenden kaynaklı insanlar senden uzaklasıyor sert görunme sosyalles sıcak kanlı ol
00 Yorumla
+1 yılEğer ciddiysen konuşalım
04 Yorumla- +1 yıl
Yaşım 25
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılIsminin altında yaş 31 yazıyor sanal daki kisiler hemen yalan uyduruyorsunuz
- +1 yıl
95'liyim. Konuşursan görürsün
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsanal muhabbete sarmayı dene açılırsın
08 Yorumla
Soran+1 yılÜni de bir kere o hataya düştüm Allah korusun pesimi hala bırakmıyor yapışkan çıktı bir daha O hataya düşmem inşallah
- +1 yıl
nasıl yaa geçmiş olsun
Soran+1 yılAdamla aynı yaştayız 1. Sınıftım Allah 'ın gerçekten belası bir kere oturduk konuştuk diye ayağıma kapanmalar ağlamalar neyse dedim O zaman daha gözüm açılmamıştı. Biraz daha zaman geçirince yok okula gidiyorum şu an yok vizelere gidiyorum bir gün şüphelendim universite giriş kartı var ama dediği her şey o kadar çelişkiliydi ki ben de şüpheye düştüm üni obs ye girdim adam 1. Sinif 2 donemdir harç parasını dahi yatırmamış beni ayakta uyutmuş sürekli psikolojik baskı yapıyordu mide bulandırıcı eziğin tekiydi gerçekten dediği her şey yalan ve iftiraydı... vs daha bir-çok şey anlatmakla bitmez ben hayatim da ilk defa böyle bir insan tanıdım ayakta 40 yalan söylüyordu. 5 sene oldu hala beni rahatsız eder kardeşimi ekledi aklı sıra beni tehdit etmeye çalışıyor o yüzden tovbeliyim
- +1 yıl
bu hikaye sanal değil ki real bir hikaye :D
Soran+1 yılSanal dan reel e geçtim ama ilk ve söndü benim icin
- +1 yıl
aynı okuldaki birini nasıl denk getirdin ki bahtsızmışsın geçmiş olsun
Soran+1 yılEvet ama çok iyi tecrübe oldu
- +1 yıl
belki de fırsat vermelisin bazı esnekliklerin olsun ki yanaşabilsin erkekler
Nasip kismet takma ya
10 Yorumla
+1 yılKısmet e inanırmısın?
00 YorumlaYaş takintin var mi peki?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bizim nasibimiz kapalı
00 Yorumla
+1 yılbende öyleyim hayırlısı artık nasibimizde var biri
00 YorumlaKekin ilacı olsa ahahah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı her şey belli olmaz nasip işleri
00 Yorumla
+1 yılİstersen yardımcı olurum 👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılHangi toprağın mahsulüsün yiğidim, anlat hele...
00 Yorumla
+1 yılAramakla bulunmaz ki be knk. Nasip
00 YorumlaHerkesde çirkin değil zaten :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKelin ilacı olsa başına sürermiş. bacım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsterim kahve içmek seninle
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka hemen kahve içmek felan
Soran+1 yılSadece soru sordum
Cevap sahibi+1 yılBende cevap ladim
1 tek sen değilsin muzdarip olan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılselam memleketneresi sizin nerde yaşıyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabırlı ol acele etme
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama lakin ne bu arkadaş isteği
03 Yorumla
Soran+1 yılEğitimim bitti, bir seneden fazladir çalışıyorum, ailem de sürekli diyor hayatında birisi yok mu felan kuzenlerimin çoğu nişanlandı ya da ciddi ilişkisi var arkadaşlarımın %90 ı evlendi nişanlandı bende o psikolojiye girdim senelerdir de hayatım da kimse yok Acaba bende mi bir sorun var diyorum aslında benim böyle bir ihtiyacım yok ben birisini istemiyorum sanırım sürü psikolojisi
- +1 yıl
İstemiyorsan sıkıntı yapma bende ayniykm
- +1 yıl
Emin ol vakti gelince olur yeterki yüreğini ferah tut
utangac cekingenmisin
09 Yorumla- +1 yıl
Bence onla alakası bile yok bu durumun ohoooo etrafımda nasıl kişilerin sevgilisi oldunu görüyorum ya secicidir ya da güven problemi vardır veya doğru kişiyi bulmaya calısıyordur sırf sevgilisi olsun diye de hic sevmedi kişiyle cıkacak degil
- +1 yıl
Kısmet nasip diyelim bilemem ama utangaçlıkla alakası olan bir durum degil bu ne kadar utangaç arkadasım varsa hepsinin sevgilisi var
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında insallah Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın
Soran+1 yılTam tersine utangaç birisi değilim ama gönül bağı kuramadigim ya da doğrusunu söylemek gerekirse beni bayan insanları hayatim da istemiyorum
Soran+1 yılCinsiyet olarak degil sıkan insanlar
Unide konuşan olmadı hiç yazan
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben anlamıyorum emin olun karşıma birçok insan çıktı ama apartima gel oturduğum daireye gel çay kahve içelim muhabbetine giriyorlar bende anında soğuyorum teke tek ne konuşacağız ne demek istediğini anlamamak için salak olmak gerekir
Soran+1 yılKafede de konusabilriiz ha onda rahat edemiyorsa iki uc arakadaş ile beraber evde oturabiliriz ben o kadar riske atamam türkiye de yaşıyoruz
+1 yılCirkinsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir ortalamanın üstündeyim😂
- +1 yıl
Cirkinsin dedim tekrarlatma lafimi
Soran+1 yılPeki sfsfgsgfa
- +1 yıl
Gülme de bir daha
Soran+1 yılBoş yorum yapıyorsun
- +1 yıl
Kendine beni takma tatlım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşka kapalıyız sevmiyoruz artık
00 Yorumla
+1 yılsoguk degilim ama benim de aynı
10 Yorumla
+1 yılseninle aynı durumdayım yaz bana konuşalım
00 YorumlaAynı durum bende de var 😊
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımak isterim yiğidim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Beni al
00 YorumlaProfiline fotoğrafını koy ve ilgi budalası ol.
00 YorumlaDua et
00 Yorumla
+1 yılBen 34 yaşındayım daha olmadı senin yaşın daha gec
00 Yorumla
+1 yılNasip dert etme dua et😊
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 23 yaşındayım çirkin değilim ama, hayatıma doğru düzgün biri girmedi. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler