22 yaşındayım, dış görünüşümü beğenmiyorlar, kendimi kısa ve çirkin hissediyorum… Hiç sevgilim olmadı, ne yapmalıyım?

22 yaşındayım, hayatımda hiç sevgilim olmadı. Açıkçası sebebi belli gibi… kızlar tipime, boyuma, dış görünüşüme bakıyor. Benim içimde ne var, nasıl biriyim hiç umurlarında değil. Dış görünüşümü beğenmiyorlar, bunu hissettiriyorlar zaten. Kendimi kısa, çirkin ve değersiz gibi hissediyorum.

Bir noktadan sonra yoruluyorsun biliyor musun? Hani insan ister istemez sorguluyor, ‘Ben olduğum gibi neden yetmiyorum? Neden kimse karakterime bakmıyor?’ diye. Ama işte gerçek bu: tipin iyiyse şansın var, yoksa kimse yüzüne bakmıyor.

Zaman geçtikçe bu durum daha da koyuyor. 22 yaş koca bir boşluk gibi geldi bana. Herkes bir şeyler yaşıyor, deneyimliyor, ama ben hep dışarıdan bakıyorum. Sanki bu hayatta bazıları için sevgi, ilişki çok kolay; bazıları içinse imkânsız. Ve ben ikinci gruptayım gibi hissediyorum. Bazen düşünüyorum, belki de bu işin sonu yok, ne yaparsam yapayım görünüş yüzünden hep geri planda kalacağım.
22 yaşındayım, dış görünüşümü beğenmiyorlar, kendimi kısa ve çirkin hissediyorum… Hiç sevgilim olmadı, ne yapmalıyım?