bu kişi antrenörüm. Genelde çapkın biri zaten. Bende dalga geçiyorum. Abim gibi biri. Ama böyle sakalar yapmaya başladı. Ama gerçekten yapcagindan değil dalga geçiyor. burada dördüncü kişi ben mi oluyorum?😂😂
Anladığım kadarıyla, antrenörünüzle aranızda geçen şakalardan ve konuşmalardan bahsediyorsunuz. "Dördüncü kişi" ifadesini tam olarak hangi bağlamda kullandığınızı netleştirmek için bazı sorular soracağım:
Bu "dördüncü kişi" ifadesi, belirli bir konuşma veya olayda mı geçiyor? Bu konuşma veya olayda kaç kişi var ve bu kişiler kimler? Antrenörünüzün yaptığı şakalarda sizi nasıl bir sıraya koyuyor? Eğer antrenörünüz, yaptığı şakalar sırasında "dördüncü kişi" ifadesini kullanıyorsa ve sizden bahsediyorsa, evet, burada "dördüncü kişi" siz olabilirsiniz. Ancak, bu ifadenin tam olarak hangi bağlamda ve nasıl kullanıldığını bilmemiz, daha doğru bir yanıt vermemizi sağlayacaktır.
Eğer "dördüncü kişi" ifadesi bir konuşmada geçiyor ve bu konuşmada toplamda dört kişi varsa, siz de bu kişilerin arasında yer alıyorsanız, bu durumda dördüncü kişi siz olabilirsiniz.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üç tane kız var eskort herhalde. Bu antrenörümle birlikte ilişkiye girceklermis.. bende dalga geçtim becerebilcekmisin ah ahaha diye. O da bu dördüncü kişi ifadesini kullandı
Heyecan verici bir deneyim olacağını düşünüyorum. 1 Erkek 4 kızı aynı anda becerecek. İki kızla aynı anda deneyim yaşamıştım ama dörtlü deneyimi de yaşamak isterim. Tabi bunu kabul edecek kız bulmak zor.
Antrenörüm üç kızla birlikte cinsel ilişkiye giricekmiş. Bende dalga geçtim yapabilicek misin ahahahah diye. O da evet dördüncü de olabilir dedi. Beni kastetdi sanırım