Kinci olduğum için benmi sıkıntılıyım?

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ben biraz kinciyim şöyle izah edeyim mesela günlük bir olay yaşandı var sayalım burada bir arkadaş bana bir yanlış yaptı bağırdı küfür etti bu adam sonraki gün devam edebilirken ben yapamıyorum aklımda kalıyo o olay aramı bile iyi tutmak istemiyorum o kişiyle şimdi size bugün yaşanan bir olayı daha anlatayım ki beni daha iyi anlayıp yorumlayın olay şu: ben elime telefonu aldığım zamandan beri görüntülü olsun görüntüsüz olsun hep annemi ararım çünkü babam meşguldur falan işte okadar o yüzden meşgul etmiyeyim diye düşünürüm gün geldi bir zaman annem dediki babanızıda arayın o da üzülüyo dedim haklı günü geliyo ayakkabımızı alıyo günü geliyo istediğimiz yere elimizdeki imkanlarca gidiyoruz allaha şükür ama bugün yaşanan olay yine dediğim gibi kinciliğim yüzünden aklıma takılıyo dün yani 08.04.2025 akşam saatleri kardeşime dedimki gel doğum günü hediyesi alalım babama hem sevinir onu sevdiğimizi dışlamak istemediğimizi anlar dedi tamam neyse akşamdan beri düşünüyom saat mi alsam pantolon tarzı giyinmelik bişemi alsam neyse bi sonraki gün bi gün olayın sebebi bende kalsın öyle küçük bir şey olayda denemez yani bi biblo gibi bişe düşünün o düşmüş kırılmış yani olur insanlık hali bende ben kırmadığım için bilmiyom dedim yok dedi sırf zarar ziyansınız hiçmi bişeyin kıymeti yok falan diyo neyse bu dediğim olay babama doğum günü hediyesi baktığım gün gerçekleşti buarada neyse bi sonraki gün yine aynı buna benzer bişey oldu annemin telefonuna bi arama geldi bi yakınımdan normal her saat her dakka arıyolar boş maslahat için bende bunu bildiğim için odaya gidip tek konuştum böyle böyle meşguller falan dedim içeri geldim kızıyoki telefon kime geldi anneme dedim her dakika arıyolar bukadar neyi merak ediyolar dedim bana bağırıyo sanane falan işte ya tamam ama böyle olmuyo yani bana göre siz söyleyin yanlış olan benmiyim

Kinci olduğum için benmi sıkıntılıyım?