Yeni bir ilişkiye başladığınızda, karşı cins arkadaşlarınızla olan samimiyetinize dikkat eder misiniz?

Yeni bir ilişkiye başladığınızda, karşı cins arkadaşlarınızla olan samimiyetinize dikkat eder misiniz?
Benim için ilişki olup olmaması önemli değil Her zaman kadınlarda olan samimiyetime dikkat ederim. Eğer samimiyet boyutunu rahat bir şekilde kuramazsınız kadınlarla birçok sıkıntı yaşamaya devam edersiniz çünkü ben hayatım boyunca şunu gördüm bir kadın ve erkek hiçbir zaman arkadaş olamaz arkadaş olduğunu söyleyen insanlar ya eşcinsel olur ya da yalan söylemeyi iyi biliyordur.
Çok güvendiğim bir arkadaşımsa devam ederim ama samimiyeti azaltırım
Ne demekk
Dikkat ederim, kalkıp öyle kafasına göre davranamaz.
Cevap
12Cevap
ben her zaman karşı cins arkadaşlarımda ki çok yok samimiyetime dikkat ederim. Olması gereken bu. sevgili yaptım diye mesafe koymam
Bu bir mecburiyet ve sorumluluk bence. Sevgiliye olan saygı. Eskisine göre daha dikkatli davranırım. Yine samimî olurum ama çizgiyi geçmeden.
Normalde de eğer arkadaşımsa bir sınır vardır, tehlike yakın olmasındansa kesin sınırı göstermek iyidir (baştan)
Bu konuda her zaman dikkatliyim sevgilim olursa ancak arkadaşım olmayan karşı cinse karşı daha mesafeli dururum
Evet ederim bu yüzden karşı cinsten arkadaşım yok gerek de yok. Sevgilim olsun bana yeter.
Ben zaten genel olarak dikkat eden biriyim, hayatımda biri olsa da olmasa da.
Karşı cins arkadaşım olmaz genelde o yüzden hayatımda olan kişi bu yönden şanslı olabilir
Laçkalık durumu olmamasına özen gösteririm. Ama bağımı koparmam
Hayır ama sevgilim olduğunu kimse bilemezdi yoksa samimiyetimi kesmezdim arkadaşımla
Buna dikkat etmem için hayatımda birinin olmasına gerek yok her zaman belli bir sınırım olur zaten.
Bir ilişkiye başlamadan da karşı cinsle olan samimiyete dikkat edilmeli diye düşünüyorum.
evet ve güvenmediğim kişilerlede arkadaşlığımı bitiririm
Tabi ki herşeye dikkat edilir
Tabi ki dikkat ederim
Her zaman dikkat ederim
Karşı cins arkadaşı olamaz
evet azaltırım
bir süre sonrada yok olur
Yani olmasi gerekiyor
Tabi eskisi kadar rahat olmayabilir
Evet. Eskisi gibi yakın olmam.
Evet ederim karşı taraftarda ayni dikkati beklerim
Ederim evet