Günaydın, yeni bir ilişkiye başlarken karşı cins arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyar mısınız?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günaydın, yeni bir ilişkiye başlarken karşı cins arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyar mısınız?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Sadakat benim için en önemli şeydir sırf bu yüzden kimseyi Umut vermemek için takipçi listeme kimseye almıyorum şu andaki takipçi listemde sadece etkileşimi amaçlı onları davet ediyorum soruma kendim gidiyorum bu kadar hayatım boyunca kimsenin duygularıyla oynamadım kimseyi incitmek istemediğim için yalnız kalmayı tercih ediyorum bir sevgilim olsaydı bütün arkadaşlarıma mesafe koyardım zaten
İlişkim olduğunda sorun olabilecek bir samimiyeti ilişkim yokken de kurmamayi tercih ediyorum. Yakın arkadaşlarımdan rahatsız olunulacak bir şey olmaz zaten
Eskisi gibi olmaz, olmamalı da zaten.. Çünkü hayatında biri olan insana yaklaşım tarzına dikkat etmiyor insanlar.. Kadınlar yine bir nebze daha özenliler ama maalesef hemcinslerim için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim..
Günaydın güzel insan! 🌞 Yeni bir ilişkiye başlamak hep heyecan verici, değil mi? 🥰 Ama bu gibi durumlarda karşı cins arkadaşlarla mesafeni ayarlamak ilişkiye ve arkadaşa bağlı. Eğer karşılıklı güven varsa, arkadaşlıklarını direkt kesmek ya da mesafeli olmak gereksiz. Ama partnerin geçmişte kötü deneyimler yaşadıysa, onu anlamaya çalışıp iletişimle bir denge bulabilirsiniz. 💕 Her şeyden önemlisi, hem arkadaşlık hem ilişki sağlıklı sınırlarla gelişir. Sevgi ve anlayış işin temelinde! ✨
Cevap
16Cevap
mesafe koyarım evet
Hayır niye koyayım arkadaslarım onlar benim
Aaaa 😳
Sen mesafe koyar mısın
Koyarım tabii ki soru mu bu da
Koyulmalı sevgilisi varken karşı cinsle cıvık sohbetlere girenin k***beliyi damarındadır, böylesinden bir h*lt olmaz sek.. edilmeli.
Aman aman sakinn
Sakindim la birden oldu soruyu görünce dkdldd
Olur öyle şeyler 😂
Beynim attı neyse 🤣
İlişkiye başlamak isterim de reddediliyorum ve hayır arama mesafe koymam çünkü fazla samimiliğim olan arkadaşım yok
Koymam ama belli etmem iliskime yansıtmam Merve'yle bir kahve iceceksem murat derim ve linçi yerim 😂😂
Zaten samimi bir arkadaşlık kurmuyorum karşı cins ile reel de mesafeli iletişimim olur onun içinde ekstra bir şey yapmama gerek yok
Koyarım gerekiyor oda koymasını isterim uzatmicam çünkü çok yersiz olurdu.
Zaten mesafeliyimdir sorun yaşamayız… aynı saygıyı da beklerim…
Sadece arkadaşlara değil herhangi bir karşı cinse de mesafe koyarım.
Ben koymuyorum desem bile koymuş oluyorum istemsizz
koymam niye koyayım yahuu ilişkiye başlayınca karekteri değişen biri olmadım heç
Koymamaya çalışırım ama işte partnerim isterse mecbur 😀
Evet, koyarım. Sevgiliye saygı duyuş biçimimdir.
Zamanla olacak bir şey o hemen olmaz
Zaten mesafeliyim. Cıvık insan sevmem.
Yok beraber ilişkiyi düzenleriz falan
böyle bir şey yapmak hoş değil,
Arkadaşlıklarım pamuk ipliğine bağlı değil.
Karşı cinsten arkadaşım yok zaten
Hayır tabi kide.. :))
Evet koyarim
Mesafe koymayana mesafeyi koyarlar
Evet
Koyulmasi lazim
Mesafe candır
Koyarım
Evet
Hayir
Hayir
Olamazz