Hey ✌️
Yeni bir ilişkiye başlarken karşı cins arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyar mısınız? 💁♀️

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Çok beğendiiiimm; Aldı verdi aşk beni yendi
Hey ✌️
Yeni bir ilişkiye başlarken karşı cins arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyar mısınız? 💁♀️

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Çok beğendiiiimm; Aldı verdi aşk beni yendi
Ciddi bir düşünce varsa yani duygusal bir hissiyat oluşmuşsa mesafe koyulması gerekiyor iki taraf içinde ama bu bir zorlama değil de insanın kendi içinden geliyorsa anlamı var yoksa baskıyla zorla bu tip şeyler yaptırmak pek hoş olmuyor. İnsanlar üzerinde baskın bir tarzım var ama açıkçası bu konularda uyguladığın davranışları pek doğru bulmuyorum benim olan benimdir karşı cins de benimdir mantığı tehlikeli 😊
Elbette.. Her şeyden önce saygının gereğidir bu.. Ne demek arım, balım, peteğim vs.. gibi laubali ve seviyesiz hitaplar..
Arım, balım, peteğimin neresi seviyesiz 🙄
Hayatın da biri var, başka biri ona bunları kullanıyor..
Ve bunu normal karşılayan, küfür eden sevgilisini bile ettiği küfürden kıskanan biri söylüyor..
Çok tutarlı gerçekten..
Söyleniyordu ama artık söylenmiyor, karıştırmayalım
Bir tepkinin sonucu mu yoksa rastlantı mı, bu ömemli..
Hıı evet çok önemli, hayati önem arz ediyor
Benim için öyle..
Bonom ocon oyloo :D 💁♀️
Özgün ol biraz.. :/
Öyleyim zaten. Sen özgün ol asıl
Ne özgünsüzlüğümü gördüm..
Anlatmıştım bunu, üzüm üzüme baktı ya
Yoo. Ben hâlâ şarap üzümüyüm..
tamam
Teşekkür ederim canım.. :)
Rica ederim bebeğim 🖤
Bence aklı başında bir insan buna zaten mahal vermez. Karşısındakini az çok tanımış olmalıdır neye tepki verir neye tepki vermez bilmelidir. Ben bilinmek isterim aksi tavırlar beni soğutur. Herkesin bir ağırlığı olmalı kendine ve karşısındakini üzmeden haraket etmelidir. Hayatıma giren girecek olan insandan önemli değillerdir heralde
Evet, misal hayatıma girecek insanda beni biliyordur, az çok. Arkadaşları kim, nasıl bi muhabbet halindeler, ben hayatına girdikten sonra arkadaşlarına karşı muhabbetinde değişiklik var mı? vs vs. Ama arkadaşlarını tamamen hayatından çıkarmasını bekleyemezsin kimsenin. Bunu şart koşamazsın. Bu bana göre yanlış ayrıca çocukta değiliz
O zaman şöyle söyleyeyim bazen biz sınırlarımızı bilsekte karşı taraf bu sınırı bilemiyor daha doğrusu sınır değilde samimiyet dozunu ayarlayamıyor olabilir bu da seni beni ya da bir başkasını karşı tarafı geriyor olabilir temelde güven sorunu oluşmuyorsa hepsi halledilebilir durumlar bence😊
Kesinlikle halledilebilir
Kosonloklo hollodolobolor.. 😅
@tiryakinimtiryakin 🙄🔪
Hiç yakışmamış..
Pıçaklar çekilmiş lûtfen beni azad edin ksjdjdj
@tiryakinimtiryakin sana ne 🧐
🌸tesekkurler
Rica ederim ☺️
Karşı cins arkadaşım yok ahshhsh.
Zaten mesafe koyuyorum yaşamımda Karşı cinse. Benim şöyle demem daha doğru olur bu yüzden. Sevdiğime daha mesafesiz olurum.😂✌️
Sevgiliyle arada hiç mesafe olmamalı :D
Cevap
54Cevap
Nerde nasıl davranacağımı bildiğim için, karşı cinsle arkadaşlığımda da zaten belli bir mesafe vardır...
Evet, mesafe koyarım. Zaten karşı cins arkadaşlarımla çok samimi olan biri değilim, hayatımda biri de varsa hiç gerek yok.
Selam gadası 🙃
Hayır herhangi bir mesafe koymam. Beni sevecek insan bana güven duymasını bilmelidir. Zaten arada güven olursa sorun olmaz.
Sevgilim isterse koyarım
Hayır zaten normal hayatımda arkadaş dediysem o mesafeyi koymuşumdur (arkadaş demek her an biribirine yürüyebilir tarzı değilse elbet ben ona arkadaşlık demiyorum zaten kabul edeceğim bir şey de değil!) O yüzden tavrımı değiştirmem saygı beklerim saygı gösteririm gereksiz bir davranış ve samimiyet gördüysem hoşlanmadığımı belirtirim zaten beni seviyorsa açıklama yapar dikkat edeceğini söyler ne diyorsun vs gibi çıkışıyorsa hayatından çıkarabilirsin muhtemelen 2. Dediğim gibi düşünüyordur.
Bunun için ilişkiye başlamama gerek yok ki ben vip olarak herkesle mesafeliyim
Evet, en güzel aşklar.. Mesafe ile başlar..
neden?
bunu neden yapayım ki bana çok saçma geliyor bunu yapmak
herkesin yeri başka
Biz bunlara halk arasında kezban diyoruz.. Erkeğini de zenne.
Len, bu seviye kadar sevgiliyi, hayatının merkeze koyup arkadaşlardan, insanlardan uzaklaşandan hayır gelmez. O mesafe koymazsa direk ben noktalarım o x kişiyi.
Dip not: Genelleme içerir. Bu cevaptaki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür.
koymadım koymam. dostun yri ayrı sevgilinin yeri ayrı. ama var öyleleri. saygı duyuyorum ne diyim... ama ilişki bitince de o sildikleri arkadaşlarına yanaşmasınlar pis bozuyorum
Heh, yüzde yüz katılıyorum bu yoruma.
Ben de bir daha okuyunca aşırı katıldım
shsjjd 😅😅
Yeni bir ilişkiye başlamam. 😅 Eski olanı da sürdürmem. 😃 Hayatım da kime inanıp, aldanıp sadık kaldıysam anca belamı verdi hep zaten. 😀 Bir daha ciddiye alıp önemseyeceğim ha? Yürrüü başka kapiya, anca gidersin.. 😂
Sevgilimden kıymetli değil hiçbiri üzgünüm sjdjdj😄
Hangi sevgili :D
Gelecekteki sevgili😃
Bende yeni bir şeyler var sandım 🥹
Yohtur😄
Koymamak lazım. İlişkide olduğunuz kişiye de koydurmamak lazım. Oturup konuşulur uygun değilse zaten ilişki yürümez. İnsanların sosyal çevreleri var ve bunu bırak demek yanlış. Hatta birlikte eş dost geçirilen zamanlar dahada güzel oluyor.
Ona bağlı. O mesafe koyuyorsa bende koyarım 😂
Çok mantıklı :D
Gerek var mı? Zaten arkadasım ise ona göre mesafe koymuşuzdur aramıza
Tabii ki vardır ama arkadaşını silmeni istese :D sana şart koşsa misal. İlişkisi olmayan insan arkadaşıyla daha az mesafeli takılabiliyor, ilişki başlangıcında karşı taraf “canım, tatlım..” gibi hitap şekillerini gördü mesela ve senden silmeni istedi arkadaşını
Silerim elbette ama manitayı 😏
@GOKHANoturumactı
Şimdi şöyle düşün kardeşim.. Karşı cins arkadaşı senin sevgiline, "sarılayım, öpeyim, canım, balım dese ve sen de bunları görsen gerçekten böyle mi düşünürsün.. ?
Merağımı hoş gör..
Konu benden karşıya nasıl sekti anlamadım 🤔 sizin başınıza gelmiş ki sormuşsunuz bana öyle bir şey hiç denk gelmedı. Sevgilim taviz verdiği için ayar olurum. Bu şekılde hitap eden adama da hafif bi bilenirim
Eywallah.. Şimdi daha net oldu.. 🖐
Eyvallah tiryaki
Çok çok yakınımdaki erkek arkadaşlarım sayılı zaten. Onlarla mesafe koymam, hayatıma biri girmeden de onlar yanımdaydı ama onun dışındaki karşı cinsle iletişimim olsa dahi her zaman bir mesafem olur zaten. Ekstra bir şey gerekmez..
Ben birisiyle ilişkiye başlım gözümü onunla açarım onunla kapatırım sadece (o) olur kimseyle fazla muhabbet etmem
Niye ki? Niye mesafe koyayım arkadaşlarımla arama, zaten belirli mesafede tutuyorum herkesi. Ayrıca kısıtlayıcı ilişkiler bana göre değil, yollar onun olur.
Mesafe koymam, iliskinin de bir siniri, karisamayacagi seyleri vardir... mesafe koyanlari da anlamiyorum. o iliski bozuldugunda nasil donecekler arkadaslarinin yanina🤔
Evet tabi mutlaka, ki zaten mesafeli yim karşı cins arkadaşlarım ile canım cicim aşkım kelebeğim gibi sözler kullanmayı sevmiyorum. seviyeli düzgün bir arkadaşlık en iyisi.
Karşıt cins arkadaşım yok ki normal hayatta edinmiyorum zaten. 😃 Yani onun için sıkıntı olmaz. Normal konuştuğum günlük kalıyor oda arkadaş denediğim kişiler ve mesafe fazlasıyla var zaten.
Asla ve bence bir ilişkiye baaşamakla karsı cins arkadaslarımla arama mesafe koymak bence saçma bir davranıs oturup kalkıyorsak zaten arkadasımızdır, beklenti içinde oldugumuz için oturup kalkmam...
Mesafe her turlu olmali cunku karsi cinsle arkadaslik fazla samimi oldugu zaman bir taraf mutlaka birsey hissediyor. Erkekler fazla ilgi yakinlik gordugu zaman bu otomatik hoslantiya donebiliyor o yuzden ztn fazla icli disli degilim erkek arkadaslarimla. Ne uzaklasirim ne samimi olurum. Yeni basladigim iliskimde zarar gormez
Zaten karşı cins arkadaşlarımla aramda gerekli ölçüde mesafe var bunun ilişkide olup olmamamla bi alakası yok
Evet kesinlikle bir mesafe koyarım karşı cinsle arama ama her zaman hayatımda olan dostlarımı uzaklaştırmam onlar yine hayatımda olur 🌸
Koyarım ne var ki ilişkimde karşımdaki insan rahatsız oluyorsa bu durumdan yaparım. Aynı zamanda onun da yapmasını beklerim.
Koymam. Kime nasıl davranacağımı bilirim. Düşüncelerim ve davranışlarım birlikte olduğum kişiye göre değişmez.
Karşı cins arkadaşımla kardeş gibi dost isem o zaman mesafe koymam. Ama normal bir karşı cins arkadaşıysa evet koyarım
Karşı cins arkadaşlarımla durmam gereken mesafede olurum her zaman, sevgilim olunca değişmez..
Evet, dikkat ederim. Sonuçta hayatıma birisi giriyor ve ciddi olmadığım birini almam, ona saygımdan da karşı cinsle mesafe koyarım.
Rahatsız olacağı biçimde samimiyetim olduğu için elbette bir mesafe çizerim. Soğuk olmak anlamında değil elbette.
Gidecek olan için kimseyi silemem kabul ediyorsa burdayık etmiyorsa benim için degil paran için vardır ya da başka sey için
Koymuyorum çünkü arkadaşım, sevgilim değil. Sevgilimden önce yıllardır tanıdığım kişiye mesafe koymak saçma.
karşı cins arkadaşlarim zaten var içlerinde 1 tanesiyle samimiyim diğerleriyle zaten mesafeliyim
Hayır mesafe koymam ama onlar zaten artık bazı şeylerin eskisi gibi olmayacağını bilirler.
Bence koyulmali, hayatında birisi olan karşı cins ile fazla samimi olmamalı
Hayır herkesin yeri ayrı bunun içinde en iyi zamanı ben ayarlarım.
paldur küldür aşka dalınmaz tabii ki de yeni insan yeni şeyler mesafe ister istemez olur
Karşı cins arkadaşm olmadığı için böyle bi derdim yok
Elbette ilişkinin güzel yürümesi için olmasi gereken
Yola çıktıklarımı yolda bulduğum kokoşun tekine değişmem
Koymam ya sonuçta arkadaşım hatta onları da tanıştırırım
Tabi ki mesafe koyarım karşı taraftan da bunu beklerim
Koyarım, sevgilimin içinin rahat etmesi önemli benim için
aramızda zaten mesafe var ekstra bir şey yapmam
öyle bir derdim yok ben herkese karşı mesafeliyim zaten
ilişki yapmıyorum yaparsam koyarım tabi ve aynısını da beklerim
Her zaman karşı cins arkadaşlarımla aramda bir mesafe olduğu için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum
Karşı cins arkadaşım yok ama olsa koymam çünkü yeterince mesafeliyimdir
Ben her zaman mesafemi koyarım ilişkim olsun ya da olmasın bukalemun değilim.
Sana derim ki mesela takip ettiğin tüm erkekleri çıkarıyorsun. konuşmayı kesiyorsun.
koymam gereken bir mesafe yok. arkadasim dediğim kisiyle zaten mesafemiz bellidir
Gereken mesafe zaten hep vardır arkadaş dediğim insanla. Gerek görmem yani.
Koyuyorumda koymuyorumda hayat devam ediyor sonuçta
neden böyle bir şey yapayım ki? ya da karşımdaki insan benden neden böyle bir şey ister? ben kendimi biliyorum çok şükür. o bana güvenmiyorsa onun sorunu. bir ilişki için çevremdeki insanlarla aramı asla mesefe koymam
Diğer arkadaşlarla her zaman belirli bir mesafe vardır zaten. Vıcık vıcık olmam hiç bir zaman. İlişkim olduğunda da daha da ehemmiyet gösteririm ben
Koymam tabiki. Koy diyeninde bibiiip! ayrıca. Ne haddine yani
Güzel olmuş :D sansür değilde bilerek yazdın sandım
Ben koymam ama koyanların u dönüşü yaptıkları oldu maalesef bu hikayede yanan ben oldum sanırım 😂
Koymam. her ortamda nasilsam gene aynı olurum beni kabul eden olduğum gibi kabul etsin. Rahatsız olduğu ve haklı gördüğüm konularda tabiki biraz daha dikkatli davranmaya çalışırım
asla koymam cunki bu arkadasim yeni tanistigim birinden daha once vardi benim hayatimda. sevgili yapti diye kickm basim oynamaz bazilari gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?