Benim en sinir olduğum ve en nefret ettiğim durumlardan bir tanesidir hayatına birini aldığın zaman en yakın arkadaşlarını silmek ya da görüşmeyi kesmek bu saçma bir düşüncedir tabii ki eğer bir insan evlendiyse ve belli bir sorumluluk ve ev sahibi olduysa bazı alışkanlıklarını ve görüştüğü insanları dikkat etmesi gerekiyor Bu kadın için de aynı erkeklerin aynı ama hayatını illaki birisi girdi diye insanları hayatımdan çıkarmak ya da uzaklaşmak tam bir karaktersizlik örneğidir
Ya yapılması gereken zaten o. Arkadaşça görüştüğüm kişileri hatta sevgilim olsa sevgilime bile belirtirdim. Fakat onun kanına ısınmadıysa da mesafe koymasını bilirdim. Zaten sevgili olduktan sonra ben arkadaşça görüştüğüm kızlara bile çok fazla vakit ayırmıyorum. Ön planda hep sevgilim oluyor. Tabii bu devirde bunun kıymetini bilenler var mı? Bence tartışılır. 🤷♂️
Tabiki koymak gerekiyor, arkadaş olarak kalmak istiyorsan bunu yapmak zorundasın , belli bir süre sonra aynı samimiyet devam ederse sevgilin kendini arkadaşlarınla kıyaslamaya başlıyor ve en son ''arkadaşların mı? ben mi?'' sorusuyla karşı karşıya kalıyorsun. Bunun olmaması için herkes yerini bilmelidir.
Hayatıma giren kişi için hayatıma şekil veremem. Hayatım kaldığı yerden devam etmeyecekse yol alır. Kimse için arkadaşlarıma mesafe koyamam. Ya arkadaşlığın ne demek olduğunu bilmiyor ya da öz güven sıfır.. işim olmaz öylesi ile. Aşk demek seni senden etmek demek değil seni bilip sende sen olmaya gelmeli gelen. Artık benimlesin şunlarla görüşmeyeceksin şunlarla konuşmayacaksin... Bu aşk değil kölelik.
Hmmm, gelelim asıl soruya, ben koymam o da koymaz ben koymayınca. Arkadaşlarımla olan ilişkimi bilip öyle yanaşırsa, arkadaşlarım ile o da iyi anlaşıp hatta benden daha yakın bile olur normal bunlar. Aslında böyle bir şey istemekte ne kadar doğru bilemiyorum. 😏
İlişkime saygısızlık olacak boyutta bir yakınlığım hayatıma birini almadan önce de yoktur adı arkadaş ise, bu yüzden ekstra bir mesafeye gerek duymam. Var olan yeterli olacaktır.