Neymiş bütün itlik köpeklik serserilik bizde olurmuş. Neyse narkos bu konuyu bir gün gerçek bir kayınpederin olursa konuşuruz.🙄

Neymiş bütün itlik köpeklik serserilik bizde olurmuş. Neyse narkos bu konuyu bir gün gerçek bir kayınpederin olursa konuşuruz.🙄

Dövmeyi öcü olarak düşünen bir jenerasyon var, yapacak bir şey yok engelleri aşıp evlendiğinizde de en değerli damadı olursunuz. :) Genelde başta karşı olanlar sonradan o kişileri aşırı seviyorlar.
Haklı mı, tabii ki haksız.
Haksız olduğunu da gelin anlatacak artık babasına. :)
Sizde davranışlarınızla gösterirsiniz sorun kalmaz.
Herkesin kendi kararı. şimdi benim de kızım olsa tabi ki de kimseye vermem. bırak dövmeyi :D ama dışarıdan bakarsak bir insanın karakterini ya da iyi olup olmadığını vücudunda ki dövmeler ya da saç boyası ya da bunun gibi şeyler belirlemez. önemli olan insanlığıdır. dövmesi olmayayıp da ne katiller ya da psikopatlar var bu dünyada. her şey dış görünüş değildir. içe de bakılması lazım.
Dovdureyim
Kayınpeder itlik, serseriliği dövmeye bağliyorsa demekki gerçek itliği görmemiş demektir. Benimde dövmem var seviyorum kime nee🧐Hayatımı başkalarına kendimi kabul ettirmekle idam etmek için doğmadım." Zor geliyorsa benimle yaşam kapı orada ikile paşam" demesini de biliriz😅
Benim kayinpeder gecen sordu kolundakiler ne zaman çıkar diye🤣🤣🤣
Dövmelerim kalıcı çıkmaz dedim 🤣🤣
Haksız...
Bak benden kimse dovme yaptırır fiye beklemiyordu..
Sen ne benzemiyorsun?
Beklemiyorsun*
Aşk olsun sende mi?
Beraber dovmeciye gidelim aklımda bir şeyler var, sen açıdan ağlarken ben çekirdek çitler seni izlerim😄
Cevap
29Cevap
Bence dövme bahane olmuş...;))
Kurban olsun boş ver yenisi bulunur kdjxj
Haksızlık yapılmış.. Benim öyle bir durumum olmuş olsa babama biraz naz yapar konuşurum kıyamaz bana.. 😂
Dövme bu konuda biraz bahanesi olmus acikcasi. Yani bir kisinin insanligi bitti de dövmesi mi kalmis. Evet islamiyette istenmeyen bir sey ama yani o kisinin vucuduna da kaeismayin be kardesim. Sanki kendisinin bogazina yapistik dovme yaptirdik vucuduna.
Haklı bence o ne öyle dünya haritası gibi her yöne dövme yaptırıyorlar Allah'ın verdiği güzellik yetmedi mi onu yapan da işte lüzumsuz işlerle uğraşan müdürlerden
Sende var mı
Çok mu nerende
Ne dövmesi
Geleneksel Türk babası işte kendince haklı ama beden sizin bedeniniz her dövme yaptıran kötü mü oluyormuş sanki? o konuda kesinlikle haksız buluyorum kayınpederinizi.
Dövmem yokken de itin önde gideniydim ben 😂 dövmeye bahane bulmasınlar biz genel olarak itin tekiyiz 😂
Bu dürüstlüğü çok seviyorum.
Bence haksız. “Müstakbel kayınpeder” insanlığın adamlığın şekilde, giyim kuşamda veya görüntüde değil insanın içinde kalbinde olduğunu anlayamamış. Nice hoca kılıklı herifler ve tesettürlü kadınlar var, yemedikleri halt yok. Eğer müstakbel kayınpederin mantığıyla hareket edilecek olsa…..
Dövmesiz it, köpek, serseri görmedik mi? Gördüüüük. Ama dövmelilerde de ayrı p. çlik oluyor şimdi yalan da yok ahahsjsj 😅😅
Önyargılı insanlardan kayınpeder olmaz 😂. Anneni babanı seçemezsin ama kayınpederini seçebilirsin 🙃
Dimii😃
Tabi ki 😊
Valla benim kız kardeşimin nişanlısında baya dövme var, babam sorun etmedi. Dış görünüşe bakıp önyargılı olmamak lazım. Gayet iyi anlaşıyorlar yani.
Off 😃
Bilemiyorum herkesin kendi tercihi ama gerçekten aşk ve güven varsa gerçekten karakteri sağlam bir insansa dövmesi olması evliliğe engel olmamalı.
Doğru söylemiş kayınpeder. Nerde dövmeli tipler var gidip hep onlardan hoşlanıyorum sonra da görmediğim ihanet haksızlık kalmıyor. Kayınpeder haklı!
öf :D
:))) maalesef bana düzgünü denk gelmedi. Ama düzgünleri de vardır mutlaka da ben göremedim maalesef
Görürsün inşallah
Amin
Dövme bende sevmem ama ilişkide iki taraf anlamış ise aileler mutluluğunu baz almalı.
Anlaşmış*
Haksız çok ayıp etmiş:d
Sen evlenmeye korkuyor gibisin zaten boşver😬dövme bahane olur
Kapatıcı sür, sonra yavaş yavaş görünmeye başlarsa güneş lekesi dersin 😄😂
sen de kızında da dövme olan bi kayınpeder bul o zaman ses çıkaramaz
Süt gibi tene sahip olup beş para etmez karakterler tanıyorum.
Tamamen ön yargı olduğunu düşünüyorum. Dış görünüş ile heleki dövme ile karakter analizi yapılmaz. Bu aynı şey gibi mesela çarşaflı kadınlar var ona bakarsın dersinki kapalı, Allah yolunda vs ama alakası yok çarşaf altından yapmadığı ahlâksızlık yok.
İnsanlar özgürdür istediğini yapabilirler. İster dövme yapabilirler ister din değiştirebilirler. Özgürlüğünün kısıtlandığı yerde zaten durmayacaksın. Bu durum bir gün gerçek olduğunda kendi haklı düşünceni kullanmalısın.
Heves edip yaptıramamış damatta görünce kıskanmış demek ki.. 😅
Darısı sana.. 😅
Ön yargılı olmasın ya dövmeliler genelde hep efendi olur 🤪
İt köpek olduğunuza inanmıyorum da, bana da SORSALAR vermem, ama zaten sormazlar. şimdiki nesil zaten yecüc mecüc, alfalar heralde sıvı metal falan olur
Tabiki haklı değil. Babam da aynı düşüncedeydi şimdi benim dahi dövmem var ve adam dövmeyle küpeyle adamlığın kaybolmadığını anladı. Yani umut var tabi tek sorun dövmeyse
Müstakbel kayınpederin kendi kaybı der geçerim. 😄
Giderken kazak ve eldiven giy reis. Maske de tak. Koronalı ortamda duramıyorum dersin. Aşırı titizim dersin. Karizmaya zirve yaptırır. Oh miss.
Her yeri dövme olursa haklı bence ama minimalist bir şey olursa medeni bir şekilde konuşup halledilir
eğer evleneceksen aile rızası alınması gerektiğini de bilmen gerek ve eşinin ailesini de hesaba katarak uygunluk, denklik araman gerek. ya da aile rızasına önem vermeyip kafanızın dikine gidip rızasız evlilik yapacaksın.
Ohoo dövmesiz olup da adam olmayan o kadar insan var ki yeter ki karakter sağlam olsun dövme bişi değil
Kız vermesine gerek yok ki, kız kendi kendini verir eğer seviyorsa 😃
Benim ailede öyle görüyor özellikle kolunu kaplamışsa psikopat olarak görülüyor sebebini bilmiyorum ben dövmeli erkekleri cekici buluyorum aksine 😂
Dövme biraz o insanı basit gösteriyor şahsen hoşlanmıyorum açıkçası. inanc anlamında da bana uymuyor tercih etmezdim
Ailesinin beni bir yönümden dolayı istemediğini biliyorsam haklılık derecelerini sorgulamam adamı da ailesini de 😂😂 silerim
Bırakın gitsin ya.
Vermemek için babaların uydurduğu bir yalan.
Dövme yaptıran kadınlara da ad takalım isterseniz.
Hala eski yıllarda kaldık.
Dövmeli biri adam mı yiyormuş
Daha saçma bir şey duymadım. Sakallı olsan hacı hoca takımından olsan sorun yok ama öyle değil mi
O verir de sen almazsın. Evlenecek göz yok sende😄
Kendisi her haltı yiyip dövme yaptırmak günah diyen kesimdendir kesin 😄
Kendi kızının yediği hatlar dan haberi yoktur o babanın.
Estağfurullah sizi dışarıda tutarak kısmen haklı diyorum
Haklı kızını neden zibidiye versin (sözüm meclisten dışarı)😀
Yani bende dövme yaptırmam ama başkasında güzel duruyor :)
Haklı değil ama haksız da diyemedim çünkü dövme yaptırdıktan sonra kendini dağıtan çok kişi gördüm.
Dövmeyle mi oluyormuş kişilik ama genele bakınca saçma tiplerde baya dövme var ama hepsi öyle diye bir kaide yok
Hm valla ne diyim şimdi ayıp etmiş ahahshs
Kayinpederin Trabzonlular olma ihtimali? Ayrıca kayinpeder mi evleniyor
Benim babam bana kıyamaz istediğimi her zaman ondan alırım
Helal
Yani dövme buna sebeb olamaz
Ahlak nerde namus dürüstlük nerde
Önemli olan insan olmak heleki şu devirde
Teknolojinin sapıttığı insanların devrinde
koyduğun fotoyla hareket edersek kayınpeder haklı
Eski toprak onlar uçururlar adamı valla 😃
Haksız dövmeli olunca ne oluyormuş kiii
Efendi olduktan sonra ne olabilir yani 😅
Belki dövmeli kayınpeder bulursun narkoz üzülme 😅
Ben o yüzden kayinpeder ölünce yaptırdım 🤓🤓
Çok ayıp etmiş amcamız
boş ver abi haketmiyorlar seni
Hayır dövme çekici bir şey bir noktada.
Ağzının tadını bilmiyor ki
Şans tanımalıydı, haksızlık bu..
O zaman haklı çıkar 🤭
Haksız. Dövmeli damat her zaman iyidir. d
Dövme ile alkol bağdaştırıldığı için demiştir ki haklıdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?