Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimseyle konuşmayıp sadece kendi tanıdıklarını ve akrabalarını bulursun.. şu an bu ülkedeki kadınlarının çoğunun yaptığı şeyde zaten bu.
Sokakta yabani yabani gezer kimsenin suratına bakmayıp ellerindeki telefondan fa*hişelerin kendilerini sattıkları arkadaşlık programlarıan girip oradan 100lerce saapıkla konuşunca ÇOK BÜYÜK İŞ başardıklarını sanıyorlar (hani diyorlarla Progrmaın AMACI YOKTUR.. kendileride biliyorlar programın amacını ama neysee.. işlerine gelmiyor) ama gerçek hayatta kimseyle yüzyüze tanışamıyorlar , tanışacak meziyetleri kabiliyetleri ÇABALARIDA YOK. Bu ülkede kadınlar sokakta sosyal hayatta sadece KEDİLERLE ve KÖPEKLERLE tanışabiliyorlar.. Akıl hastası ilişki uzmanı arıza pisslikler kadınlara sürekli KAÇIN , erkekler KÖPEKTİR sizi kovalar vs vs zırvalık yALAN DOLAN şeyler söylüyorlar kadınlarda arıza gibi kaçıp kaçıp duruyorlar.. peşlerinden giden gelen YOK? giden gelenlerde gerçek hsapııklar..
Bu ülkede kadınların çoğu kendi iletişim kurmayı konuşmayı tanışmayı bile bilmiyor? ellerindeki telefonu alsan sudan çıkmış balık gibi şaşkın şaşkın etrafa bakınırlar dünyaya ilk defa adımatmış uzaylıya dönerler.Düzgün bir erkek KÖPEK değildir , kadının tanışmaya hiçbir çabası yoksa (kadın bakmıyorsa ilgilenmiyorsa ya da küfreder gibi bakıyorsa veya kime baktığı belli olmasın diye düneş gözlüğü takıyorsa, kimseyi duymak istemediği için kulaklık takıp geziyorsa) bu ülkede düzgün hiçbir erkek ZORLA gelipte kendisini istemeyen tanışma çabası olmayan bir kadınla ZORLA tanış-MAZ ! neden tanışsın ki? kimse istenmediği yerde zorla durmaz ama Türk kadınlarına arıza akıll hastası ilişki uzmanlarından YALAN DOLAN UYDURMA taktikler verildiği için çoğunluk beyni yanmış şeklde kibir ukalıklık ego narsistlik içinde yüzarerek kasıla kasıla sokakalarda geziniyorlar ve kimseyle tanışamıyorlar.. çünkü insan değiller. İnsan olan insan gibi davranır çabası olur , karşısındaki insan sever baka rilgilenir vs vs vs.. hem bakan ilglilenen erkeklere "ABAZA" diye hakaretler edeceksin sonra düzgün erkekler neden gelip tanıpmıyorlar diye ona buna kadın arkadaşlarına soracaksın? zeka IQ YOK sorun bu. Aşk sevgi pizza değilidir ! karşılıklıdır ama Türk kadınlarına tek taraflı olarak erkek KÖPEK olacak zorla senin peşinde koşacak Y-A-L-A-N-I öretildiği için sürekli duvara tosluyorlar ya da çoğunluğun başına gelen başlarına geliyor = nedir o? kendi oturuğ MAL gibi bekliyor hiçbir çabası yok.. düzgün erkeklere bakıyor kadında hiçbir çaba YOK soğuk içlerinden : " bunun sevgilisi var ya da evli oyüzden iglilenmiyor böyle yabani DOIMUZ gibi duruyor uğraşmaya gerek YOKé diyorlar ve dönüp giidip başkasını buluyorlar :-) Normalide bu , akıl hastası yalancı ilişki uzmanlarının HAYAL ürünü videolarında erkeklerin KÖPEK olup ayaklarınıza kapanması gerekiyor , zorla gelip zorla hadi tanışalım seni seviyorum demesi falan gerekiyor.. hayallar PARİS gerçekler Gaziosmanpaşa/Kadifekale.. peki bukadar kadın kimle tanışıyor ozaman? işte önemli nokta bu = SAAPIIKLARLA.. her kadını zorla üzerine saldıran alkolik gecehayatına takılan dinsiz imansız abuksabuk tiplerle.. bu tip erkeklerin utanması sıkılması YOKTUR , kısasüreli yatmak kalkma derdinde oldukları için yüzsüzdürler. Pisslikk arıza ilişki uzmanı tipler bu tip erkekleri korkusuz ALFA malfa diye tanıtıyorlar :-)) ulaan saapııklarıı alfa diye tanıtıyorsunuz yaa size inanan kadınlar sizin gibi yamuk olsun akıl hastaları..
Düzgün erkek önce hoşlandığı kadına uzaktan bakar ((ben burada gerçek hayattan bahsediyorum ! elinde telefon 100lerce sanal tiple konuşan gerçek sosyal h ayatta var olmayan beyinsiz ucuz kaşarlara söyleyecek sözüm yok.. hayatını aşkını tek tuşla karpuz seçer gibi zahmetsizce internetten bulacağını sanan akılsız maymunlara hayatta başarılar))
bakar ve düşünür acaba bu kadını sevgilisi var mı? EVLİMİ? sözlümü? nişanlı mı? bir çaba bekler.. 1 yeşil ışık bekler erkek ama Türk kadınlarında bunu düşünecek akıl var mı? var mı? cevabı siz verin.. erkek bakıyor "ABAZAAAAA" diyenler kimler acaba? ya da bakıyor bakıyor gelmiyor MAL diye erkeğe hakaret edenler kendileri MAL olup olmadıklarını düşünüyorlar mı hiç? erkeklerin hepsi aynı , adama gibi adam yok deyip sonrada kendi düzgün bir erkekle tanışmak için hiçbir çaba göstermeyip sürekli aynı dejavuyu yaşayıp sürekli her kadının çağrılmadan üzerina saldıran saapııklarla abazzalarla tanışıp sonrada oturup ağlayan erkekleri suçlayan beyyinsizler gidip boğaz köprüsünden atlasınlar.. ince insan olun , insan olmayı öğrenin sonra düzgün erkeklerden bahsedin.. Sizler aşkı sevgiyi bile UCUZ görüyorsunuz , zahmetsizce armut pişsin ağzıma düşsün , aşk sevgi önüme hazır pizza gibi gelsin diye bekleyen ucuz basit karakterli insanlarsınız ((genel konuşuyorum ! soruyu sorana değil)) ucuz karakteriz egolu narsist kibirli insanlar olduğunuz için karşısınızdaki "düzgün" erkeğe değer vermediğiniz için tanışma çabanız bile YOK , bir çoğunuzda KORKAK EZİK.. ve arkasına sığındıkları bir yalan var = biz de çaba gösterirsek bizi çepte sanarlar MIŞŞŞ... arkadaş tanışmaya çaban YOK , MAL gibi oturup bekliyorsun ve durup dururken bir erkek gelip seni sevsin istiyorsun sizler bu ülkede ne içiyorsunuz? BALİ mi çekiyorsunuz beyniniz mi yanık? sen kimsin nesin EVLİMİSİN? sevgilin var mı? alnında mı yazıyor? Çaban yoksa tanışma düzgün bir erkek bakar bakar bir çaba göremez ve gider.. düzgün erkekler sapık durumuna düşmek sitemezler ve istenmedikleri yedede ZORLA durmazlar.. Bu ülkede Tvlerde sabahtan akşama kadar erkeklere KATTİLL SAAPIIK TACCİİZZCİ vs vs hakaretler ediliyor ! artık düzgün erkekler kendileri GERİ çekmiş durumdalar ve BIKMIŞLAR bu pislik propagandalardan ve hakaretlerden.. ama hayal dünyasında yaşayan ve pisslikkk ilişki uzmanı arızları dinleyen kadınlar halaa erkekler neden durup dururken KÖPEK olup peşimde koşmuyor diye merak ediyorlar.. kimse köpek değil ! Sen bir köpeği mi sevip onla evleneceksin? ozaman evet KÖPEĞE layıksın.. zaten çoğunluk kadınlarda bu tanışmaya çaba göstermeme nedeniyle sadece SAAPIKLAR ve KÖÖPEKLERLE tanışıp onlarla aşk yaşadıklarını sanıyorlar.. ve aldatılıyorlar.. hakettikleride bu. Hiç kendi akıllarını kullajmıyorlar , benim hatalarım yanlışarım eksiklerin ne diye? beyinleri zadece orada burada pisslik akıl hastası ilişki uzmanı yalancı tipleri izleyip onlardan TAKTİK almaya basıyor ve aşkta sevgide uçurumdan aşağı uçup duruyorlar.. başka bir sonda beklenemez bu insanlardan. Dr. RedPill usta doğruyu söylüyor !!!
Erkeğe TAKTİK maktik yapan akıl hastaları erkeği DÜŞMAN OLARAK gören kadınlardır, taktik strateji vs düşmana karşı yapılır. Erkeği sevmeyen ve erkeğie taktik strataji vs yapan akıl hastaları er geç belalarını bulurlar ve mutluda olamazlar..ÖZET = Hoşladığın erkekle tanışmay öaban olsun ona bak birşeyler yap çaba gösterki sana baktığında soğuk MAL gibi durma , gülümse ona geri bak vs vs 1 yeşil ışık yak ki anlasın ondan hoşlandığını ve o da adım atsın.. (ama bazzı beyyinsizler gibi yeni tanışacağın erkeğe GÜL-ME ! taınmadığın erkeğe gülmek onla alay etmektir ! gülümsemekle gülmek arasında ÇOK BÜYÜK DEVASA bir fark vardır.. Bazı beyyinsiz kadınlar erkekle ALAY eder gibi ona gülüp hatta yanındaki kadın arkadaşına onu gösterip gülüşüp dalga geçer gibi saygısız hareketler yapıyorlar bunu bu ülkede okadarÇOK gördüm ki etrafta ve kendi erkek arkadaşlarımlad akonuştum bu konuyu.. yazıyorumm buraya ki öğrenin hayvan gibi yaşamayın bu ülkede!!! insan olunc saygılı olun.) Kimseyle konuşmaya tanışmaya çaban yoksa sadece ve sadece her kadını zorla üzerine saldıran ve her kadını aladatan kısa sürekli ilişki peşinde sapııklarla tanışabilirsin.. Çaban olsun tanışmaya MUTLAKA ! kimseden çocuk gibi kaçma kimse köpek değil , kismede istenemdiği yerde zorla durmaz.. çocuk parkında yakar top oynamıyoruz gerçek hayat burası.. kimnse seni saaapık gibi zorla kovalamaz.. Bu hayal dünyasına yaşayan beyni yanmışların EGOsu ve KİBİRLİ rüyası.. bu ülkede günümüz Türk erkeklerine , bize işlemez ! tam tersi TERS teper.. her şey başlamadan biter.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece 1 kişiye bağlı bir şey değil üzülerek söylemem gerekir.
Siz onun doğru kişi olduğunu fark edebilirsiniz ama onunda sizin doğru kişi olduğunuzu ilk önce hissetmesi ve daha sonra görmesi gerek.
Bir baskasi bu imkanı size sağlamadığı sürece akıntıya karşı kürek çekmek kaçınılmaz olur.
Ciddiyet arıyorsanız duygusal baktığınız kadar , mantığınızında çalışır durumda olması maalesef gerekli.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah miniğim, kendini kapatmakla doğru kişiyi bulamazsın ya. İnsanlarla etkileşimde olmak lazım. Aşk her an karşına çıkabilir ama sen gözlerini kapatmışken bulamazsın tabii! Ayrıca, biraz flört, biraz tanışma, hayatı daha da renkli yapar 🌸😊. Hem bak benim gibi ne kadar mutlu olabilirsin, aşk insanın içini ısıtan bir şey!🌟❤️
01 Yorumla- +1 yıl
Minigim deme abla anısı var sjdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 270,3b cevap paylaştı.
u +1 yıldoğru kişi yok. kaldı ki kimseyle konuşmayarak kimse bulunmaz sdfsdf
10 Yorumla
+1 yılBenim düşünceme göre, kimseyle konuşmayan kişi doğru kişiyi bulmak pek mümkün değil. İlişkiler, iletişim ve etkileşim üzerine kurulu. Doğru kişiyi bulmak için insanlarla tanışmak, konuşmak ve farklı deneyimler yaşamak gerekiyor. Açık olmak ve yeni insanlarla iletişim kurmak, doğru kişiyi bulma şansını artırır. Yoksa duvar sana bakar sen duvara önce çaba sonra kader ve tevekkül
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılO profil fotoğrafına 50 tane erkek düşer her gün. Sen illa ki birileri ile konuşursun
11 Yorumla- +1 yıl
Kız yerim seniii
+1 yılTrolleyerek buluruz bacım. İki yıl daşdaş geçtiğim tw hesabımı takip ediyormuş anonim olarak. Ben onu tanımadan o benle ilgili her şeyi biliyormuş zaten konuşmadan da olabiliyor yani sjxjsjdsk
10 Yorumlaelbbette canım. zaten ne demişler insanlar koklaşa koklaşa hayvanlar konuşa konuşa anlaşırmış...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bir insanı gözlemleyecek alanımın olması gerek onunla konuşarak onu sevemem ilk önce. Gözlemleyip hoşlanırsam sonra karşılıklı konuşma evresine geçerim. Biriyle şakkadanak diye hiçbi his yokken ne konuşabilirim saçmalık yani 😆
10 Yorumla
+1 yılTartışmalı bi durum. tamamen köşede durursan seni nası bulacak? Herkesle konuşursan da algıların karışacak. Bol şans
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılİletişime kapalı olmak seni yanlış kişilere çekecektir.
Bir kişinin seni terslemesine odaklanır bu tipler.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılVahiyle gelecek o zaman jwjsj aramiyorum o beni bulsun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Koklayarak bulurum dersen ayrı neyse işin şakası yani görücü usulü ile bir şekilde Allah'a bırakarak doğru kişiyi bulursun ama bunu gerçekten istemek önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s +1 yılŞans ama ihtimal var. Kimseyle konuşmuyorken o beni buldu mesela, nasipte varsa olur
10 Yorumla
+1 yılValla konuşmuyoruz bakalım bulacak mıyız ya da dogru kisi bizi bulacak mı
10 Yorumla
+1 yılErkekler yürür zaten de adam bulması zor maalesef...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılValla bilmiyorum erkeklere deccal gibi davranarak doğru insanı bulmayı bıraktım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle konuşmayarak diyelim bize iyi gelen insanlara şans vermek lazım
10 Yorumla
+1 yılKonuşmayarak doğru kişi olduğunu nasıl anlayalım?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma yani kendini çemekanın içine koy o zaman 😌
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadere iman ediyorsan bir gün olur. Ama kaderde gayreti sever.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ama en azından yanlış kişilerden de korunmuş oluruz. Benim tercihim her zaman bu yönde, kimseyle işim yok tanışmaya da gerek yok
10 Yorumla
+1 yılTrollebacım artık doğru kişi yok bence bulamayız
14 Yorumla- +1 yıl
Hepsi sahte demi😭😭😭😭
- +1 yıl
Olan inancım da bitmiş durumda gerçekten de sahtee
- +1 yıl
Görücü usulü artık hahsjs
- +1 yıl
Ben daha hazır hissetmiyorum görücü de olmaz jsjsjjs galiba öyle görünüyor ama zor ya görücü usulü de
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin pesinde yakisikli erkek dolu
16 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı değil adam istiyom
- +1 yıl
O da dolu
- +1 yıl
Kim oo kim shhs
- +1 yıl
Guzelsin, bakan doludur abi 😂
- +1 yıl
Adam yok etrafda
- +1 yıl
Erkekler uzuldu ama
+1 yılBende bulmak istiyorum kiz arkadaş nasil bulucam ya
10 YorumlaBulamazsın tatlım. Ayrım yapabilmen icin gorusmen lazim yoksa ne istedigini anlayamazsin
10 Yorumla
+1 yılKimseyle konuşmadan kimin doğru olduğunu anlayabiliyorsanız, konuşmayın.
10 Yorumla
+1 yılkonusanlar bile bulamiyr bacim🤣🤣
10 YorumlaZor gibi :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bulunur uzaktan izlemek en güzel yöntemdir:)
10 YorumlaBırak doğruyu kişiyi bile bulamazsın
10 Yorumla
+1 yılKesin bulursun Yusuf Güney gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜçün birini ancak bulursun bacım
10 Yorumla Çok zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şey yapmayarak doğru kişiyi beklemek :)
10 Yorumla Yaptırdığın büyüye bağlı :d
10 Yorumla
+1 yılBulamazsin ama ben de senin gibi kötü durumdayım
13 Yorumla- +1 yıl
Trollebacim
- +1 yıl
bütün sorularımı cevapladın sıkılmadin mı
- +1 yıl
Yoo çok keyifli 😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bilemiyorum bulabilirsek güzel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu Türkçe ile konuşsan da bulamazsın gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Çok da umurumdasin yaaa
- +1 yıl
Olamam zaten saçmalama
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyorum en azından ben hiç bulamıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Telepatiyle mi bulacaksın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılEtme bulma dunyasi mantigiyla evet
10 Yorumla
+1 yılTelepati yöntemiyle bulursun belki 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl olcak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılmümkün değil
10 Yorumla Kendimi gördüm bulucaz inşş
10 YorumlaNasıl bulacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılbence buluruz
10 Yorumla Denendi :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuluruz
10 Yorumla Görücü usulüyle bulunur daha da iyi olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. evet...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bulursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılBulursun
10 Yorumla
+1 yılSezgiyle bulunur
10 Yorumlamerhaba bişey soracağım sana
13 Yorumla- +1 yıl
Sor tabi
- +1 yıl
Ya benim canım sıkılıyor burdan yardım almak istedim eşimle konuşun a onuda darliyorum benim bir tane eltimle geçen gün köyde olayım oldu geçen dedigimde 3 4 ay oldu bana akıl ver yardım et sağlıklı düşünemez hale geldim kaynimin arabasına binip köye gittik bizim arabamız yok eşimin ailesi köyde yaşıyor burada kimsesi yok bizde antepteyiz eltim hoş geldin dedi bize kimle geldiniz diye sordu bende kocanla geldik diyince suratı düştü öyle niye diyorsun abi desene dedim bu lafta ne var zorunami gittiki kaynanam bu lafta ne var seni cekemiyorlar dedi nerden biliyorsun dedim konuşmalarından dedi sonra diyor bana kendini beğenmiş saygı öğretemessiniz bana dedi çünkü benim saygım yokmuş öyle dedi albuki kendi kaynanama kayimbabama isimleriyle çağırıyor bundan haberi yok gibi konuştu benim 15 senelik geliniyim diyor senide benide biliyor dedi kaynanam senide biliyoruz dedi ona ağzı bozuk kabaca artık ne yapamaya çalışıyor bilmiyorum art niyet yok bende valla sosyal medyadan engelledi beni laf vurdum kendide vurdu sonra engelledi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3/1 bulabilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. İhtimal dahilinde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılBulamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok beklersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabi çok mantıklı:)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zor bulursun
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler