• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kimseyle konuşmayarak doğru kişiyi bulur muyuz?

trollebacim
trollebacim Takip Et
Yoda Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
49
Yapay Zekaya Sor

Buluruz demi😭😭

Kimseyle konuşmayarak doğru kişiyi bulur muyuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kimseyle konuşmayıp sadece kendi tanıdıklarını ve akrabalarını bulursun.. şu an bu ülkedeki kadınlarının çoğunun yaptığı şeyde zaten bu.
    Sokakta yabani yabani gezer kimsenin suratına bakmayıp ellerindeki telefondan fa*hişelerin kendilerini sattıkları arkadaşlık programlarıan girip oradan 100lerce saapıkla konuşunca ÇOK BÜYÜK İŞ başardıklarını sanıyorlar (hani diyorlarla Progrmaın AMACI YOKTUR.. kendileride biliyorlar programın amacını ama neysee.. işlerine gelmiyor) ama gerçek hayatta kimseyle yüzyüze tanışamıyorlar , tanışacak meziyetleri kabiliyetleri ÇABALARIDA YOK. Bu ülkede kadınlar sokakta sosyal hayatta sadece KEDİLERLE ve KÖPEKLERLE tanışabiliyorlar.. Akıl hastası ilişki uzmanı arıza pisslikler kadınlara sürekli KAÇIN , erkekler KÖPEKTİR sizi kovalar vs vs zırvalık yALAN DOLAN şeyler söylüyorlar kadınlarda arıza gibi kaçıp kaçıp duruyorlar.. peşlerinden giden gelen YOK? giden gelenlerde gerçek hsapııklar..
    Bu ülkede kadınların çoğu kendi iletişim kurmayı konuşmayı tanışmayı bile bilmiyor? ellerindeki telefonu alsan sudan çıkmış balık gibi şaşkın şaşkın etrafa bakınırlar dünyaya ilk defa adımatmış uzaylıya dönerler.

Düzgün bir erkek KÖPEK değildir , kadının tanışmaya hiçbir çabası yoksa (kadın bakmıyorsa ilgilenmiyorsa ya da küfreder gibi bakıyorsa veya kime baktığı belli olmasın diye düneş gözlüğü takıyorsa, kimseyi duymak istemediği için kulaklık takıp geziyorsa) bu ülkede düzgün hiçbir erkek ZORLA gelipte kendisini istemeyen tanışma çabası olmayan bir kadınla ZORLA tanış-MAZ ! neden tanışsın ki? kimse istenmediği yerde zorla durmaz ama Türk kadınlarına arıza akıll hastası ilişki uzmanlarından YALAN DOLAN UYDURMA taktikler verildiği için çoğunluk beyni yanmış şeklde kibir ukalıklık ego narsistlik içinde yüzarerek kasıla kasıla sokakalarda geziniyorlar ve kimseyle tanışamıyorlar.. çünkü insan değiller. İnsan olan insan gibi davranır çabası olur , karşısındaki insan sever baka rilgilenir vs vs vs.. hem bakan ilglilenen erkeklere "ABAZA" diye hakaretler edeceksin sonra düzgün erkekler neden gelip tanıpmıyorlar diye ona buna kadın arkadaşlarına soracaksın? zeka IQ YOK sorun bu. Aşk sevgi pizza değilidir ! karşılıklıdır ama Türk kadınlarına tek taraflı olarak erkek KÖPEK olacak zorla senin peşinde koşacak Y-A-L-A-N-I öretildiği için sürekli duvara tosluyorlar ya da çoğunluğun başına gelen başlarına geliyor = nedir o? kendi oturuğ MAL gibi bekliyor hiçbir çabası yok.. düzgün erkeklere bakıyor kadında hiçbir çaba YOK soğuk içlerinden : " bunun sevgilisi var ya da evli oyüzden iglilenmiyor böyle yabani DOIMUZ gibi duruyor uğraşmaya gerek YOKé diyorlar ve dönüp giidip başkasını buluyorlar :-) Normalide bu , akıl hastası yalancı ilişki uzmanlarının HAYAL ürünü videolarında erkeklerin KÖPEK olup ayaklarınıza kapanması gerekiyor , zorla gelip zorla hadi tanışalım seni seviyorum demesi falan gerekiyor.. hayallar PARİS gerçekler Gaziosmanpaşa/Kadifekale.. peki bukadar kadın kimle tanışıyor ozaman? işte önemli nokta bu = SAAPIIKLARLA.. her kadını zorla üzerine saldıran alkolik gecehayatına takılan dinsiz imansız abuksabuk tiplerle.. bu tip erkeklerin utanması sıkılması YOKTUR , kısasüreli yatmak kalkma derdinde oldukları için yüzsüzdürler. Pisslikk arıza ilişki uzmanı tipler bu tip erkekleri korkusuz ALFA malfa diye tanıtıyorlar :-)) ulaan saapııklarıı alfa diye tanıtıyorsunuz yaa size inanan kadınlar sizin gibi yamuk olsun akıl hastaları..
    Düzgün erkek önce hoşlandığı kadına uzaktan bakar ((ben burada gerçek hayattan bahsediyorum ! elinde telefon 100lerce sanal tiple konuşan gerçek sosyal h ayatta var olmayan beyinsiz ucuz kaşarlara söyleyecek sözüm yok.. hayatını aşkını tek tuşla karpuz seçer gibi zahmetsizce internetten bulacağını sanan akılsız maymunlara hayatta başarılar))
    bakar ve düşünür acaba bu kadını sevgilisi var mı? EVLİMİ? sözlümü? nişanlı mı? bir çaba bekler.. 1 yeşil ışık bekler erkek ama Türk kadınlarında bunu düşünecek akıl var mı? var mı? cevabı siz verin.. erkek bakıyor "ABAZAAAAA" diyenler kimler acaba? ya da bakıyor bakıyor gelmiyor MAL diye erkeğe hakaret edenler kendileri MAL olup olmadıklarını düşünüyorlar mı hiç? erkeklerin hepsi aynı , adama gibi adam yok deyip sonrada kendi düzgün bir erkekle tanışmak için hiçbir çaba göstermeyip sürekli aynı dejavuyu yaşayıp sürekli her kadının çağrılmadan üzerina saldıran saapııklarla abazzalarla tanışıp sonrada oturup ağlayan erkekleri suçlayan beyyinsizler gidip boğaz köprüsünden atlasınlar.. ince insan olun , insan olmayı öğrenin sonra düzgün erkeklerden bahsedin.. Sizler aşkı sevgiyi bile UCUZ görüyorsunuz , zahmetsizce armut pişsin ağzıma düşsün , aşk sevgi önüme hazır pizza gibi gelsin diye bekleyen ucuz basit karakterli insanlarsınız ((genel konuşuyorum ! soruyu sorana değil)) ucuz karakteriz egolu narsist kibirli insanlar olduğunuz için karşısınızdaki "düzgün" erkeğe değer vermediğiniz için tanışma çabanız bile YOK , bir çoğunuzda KORKAK EZİK.. ve arkasına sığındıkları bir yalan var = biz de çaba gösterirsek bizi çepte sanarlar MIŞŞŞ... arkadaş tanışmaya çaban YOK , MAL gibi oturup bekliyorsun ve durup dururken bir erkek gelip seni sevsin istiyorsun sizler bu ülkede ne içiyorsunuz? BALİ mi çekiyorsunuz beyniniz mi yanık? sen kimsin nesin EVLİMİSİN? sevgilin var mı? alnında mı yazıyor? Çaban yoksa tanışma düzgün bir erkek bakar bakar bir çaba göremez ve gider.. düzgün erkekler sapık durumuna düşmek sitemezler ve istenmedikleri yedede ZORLA durmazlar.. Bu ülkede Tvlerde sabahtan akşama kadar erkeklere KATTİLL SAAPIIK TACCİİZZCİ vs vs hakaretler ediliyor ! artık düzgün erkekler kendileri GERİ çekmiş durumdalar ve BIKMIŞLAR bu pislik propagandalardan ve hakaretlerden.. ama hayal dünyasında yaşayan ve pisslikkk ilişki uzmanı arızları dinleyen kadınlar halaa erkekler neden durup dururken KÖPEK olup peşimde koşmuyor diye merak ediyorlar.. kimse köpek değil ! Sen bir köpeği mi sevip onla evleneceksin? ozaman evet KÖPEĞE layıksın.. zaten çoğunluk kadınlarda bu tanışmaya çaba göstermeme nedeniyle sadece SAAPIKLAR ve KÖÖPEKLERLE tanışıp onlarla aşk yaşadıklarını sanıyorlar.. ve aldatılıyorlar.. hakettikleride bu. Hiç kendi akıllarını kullajmıyorlar , benim hatalarım yanlışarım eksiklerin ne diye? beyinleri zadece orada burada pisslik akıl hastası ilişki uzmanı yalancı tipleri izleyip onlardan TAKTİK almaya basıyor ve aşkta sevgide uçurumdan aşağı uçup duruyorlar.. başka bir sonda beklenemez bu insanlardan. Dr. RedPill usta doğruyu söylüyor !!!
    Erkeğe TAKTİK maktik yapan akıl hastaları erkeği DÜŞMAN OLARAK gören kadınlardır, taktik strateji vs düşmana karşı yapılır. Erkeği sevmeyen ve erkeğie taktik strataji vs yapan akıl hastaları er geç belalarını bulurlar ve mutluda olamazlar..

ÖZET = Hoşladığın erkekle tanışmay öaban olsun ona bak birşeyler yap çaba gösterki sana baktığında soğuk MAL gibi durma , gülümse ona geri bak vs vs 1 yeşil ışık yak ki anlasın ondan hoşlandığını ve o da adım atsın.. (ama bazzı beyyinsizler gibi yeni tanışacağın erkeğe GÜL-ME ! taınmadığın erkeğe gülmek onla alay etmektir ! gülümsemekle gülmek arasında ÇOK BÜYÜK DEVASA bir fark vardır.. Bazı beyyinsiz kadınlar erkekle ALAY eder gibi ona gülüp hatta yanındaki kadın arkadaşına onu gösterip gülüşüp dalga geçer gibi saygısız hareketler yapıyorlar bunu bu ülkede okadarÇOK gördüm ki etrafta ve kendi erkek arkadaşlarımlad akonuştum bu konuyu.. yazıyorumm buraya ki öğrenin hayvan gibi yaşamayın bu ülkede!!! insan olunc saygılı olun.) Kimseyle konuşmaya tanışmaya çaban yoksa sadece ve sadece her kadını zorla üzerine saldıran ve her kadını aladatan kısa sürekli ilişki peşinde sapııklarla tanışabilirsin.. Çaban olsun tanışmaya MUTLAKA ! kimseden çocuk gibi kaçma kimse köpek değil , kismede istenemdiği yerde zorla durmaz.. çocuk parkında yakar top oynamıyoruz gerçek hayat burası.. kimnse seni saaapık gibi zorla kovalamaz.. Bu hayal dünyasına yaşayan beyni yanmışların EGOsu ve KİBİRLİ rüyası.. bu ülkede günümüz Türk erkeklerine , bize işlemez ! tam tersi TERS teper.. her şey başlamadan biter.

2
    1 Yorumla
    • İlkeryuss
      İlkeryuss
      +1 yıl

👏👏👏

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Bu sadece 1 kişiye bağlı bir şey değil üzülerek söylemem gerekir.
    Siz onun doğru kişi olduğunu fark edebilirsiniz ama onunda sizin doğru kişi olduğunuzu ilk önce hissetmesi ve daha sonra görmesi gerek.

Bir baskasi bu imkanı size sağlamadığı sürece akıntıya karşı kürek çekmek kaçınılmaz olur.

Ciddiyet arıyorsanız duygusal baktığınız kadar , mantığınızında çalışır durumda olması maalesef gerekli.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Ah miniğim, kendini kapatmakla doğru kişiyi bulamazsın ya. İnsanlarla etkileşimde olmak lazım. Aşk her an karşına çıkabilir ama sen gözlerini kapatmışken bulamazsın tabii! Ayrıca, biraz flört, biraz tanışma, hayatı daha da renkli yapar 🌸😊. Hem bak benim gibi ne kadar mutlu olabilirsin, aşk insanın içini ısıtan bir şey!🌟❤️

0
    1 Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

Minigim deme abla anısı var sjdi

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

47

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

doğru kişi yok. kaldı ki kimseyle konuşmayarak kimse bulunmaz sdfsdf

1
    0 Yorumla
  • SilentWolf
    SilentWolf Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Benim düşünceme göre, kimseyle konuşmayan kişi doğru kişiyi bulmak pek mümkün değil. İlişkiler, iletişim ve etkileşim üzerine kurulu. Doğru kişiyi bulmak için insanlarla tanışmak, konuşmak ve farklı deneyimler yaşamak gerekiyor. Açık olmak ve yeni insanlarla iletişim kurmak, doğru kişiyi bulma şansını artırır. Yoksa duvar sana bakar sen duvara önce çaba sonra kader ve tevekkül

1
    0 Yorumla
  • mavikelebek1995
    mavikelebek1995 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.

O profil fotoğrafına 50 tane erkek düşer her gün. Sen illa ki birileri ile konuşursun

1
    1 Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

Kız yerim seniii

Yorumla
  • Sabrinamabrina
    Sabrinamabrina Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Trolleyerek buluruz bacım. İki yıl daşdaş geçtiğim tw hesabımı takip ediyormuş anonim olarak. Ben onu tanımadan o benle ilgili her şeyi biliyormuş zaten konuşmadan da olabiliyor yani sjxjsjdsk

1
    0 Yorumla
  • PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

elbbette canım. zaten ne demişler insanlar koklaşa koklaşa hayvanlar konuşa konuşa anlaşırmış...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim bir insanı gözlemleyecek alanımın olması gerek onunla konuşarak onu sevemem ilk önce. Gözlemleyip hoşlanırsam sonra karşılıklı konuşma evresine geçerim. Biriyle şakkadanak diye hiçbi his yokken ne konuşabilirim saçmalık yani 😆

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Tartışmalı bi durum. tamamen köşede durursan seni nası bulacak? Herkesle konuşursan da algıların karışacak. Bol şans

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.

İletişime kapalı olmak seni yanlış kişilere çekecektir.

Bir kişinin seni terslemesine odaklanır bu tipler.

1
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Vahiyle gelecek o zaman jwjsj aramiyorum o beni bulsun

2
    0 Yorumla
  • cankall
    cankall Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Koklayarak bulurum dersen ayrı neyse işin şakası yani görücü usulü ile bir şekilde Allah'a bırakarak doğru kişiyi bulursun ama bunu gerçekten istemek önemli.

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Şans ama ihtimal var. Kimseyle konuşmuyorken o beni buldu mesela, nasipte varsa olur

1
    0 Yorumla
  • metropoltilkisiii
    metropoltilkisiii Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Valla konuşmuyoruz bakalım bulacak mıyız ya da dogru kisi bizi bulacak mı

1
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler yürür zaten de adam bulması zor maalesef...

1
    0 Yorumla
  • _malesefeylul
    _malesefeylul Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Valla bilmiyorum erkeklere deccal gibi davranarak doğru insanı bulmayı bıraktım

1
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Herkesle konuşmayarak diyelim bize iyi gelen insanlara şans vermek lazım

1
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Konuşmayarak doğru kişi olduğunu nasıl anlayalım?

1
    0 Yorumla
  • DoğanınTadı
    DoğanınTadı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.

Saçma yani kendini çemekanın içine koy o zaman 😌

1
    0 Yorumla
  • MsmRntgnci
    MsmRntgnci Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Kadere iman ediyorsan bir gün olur. Ama kaderde gayreti sever.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayır ama en azından yanlış kişilerden de korunmuş oluruz. Benim tercihim her zaman bu yönde, kimseyle işim yok tanışmaya da gerek yok

1
    0 Yorumla
  • sıkıldımgerigeldim
    sıkıldımgerigeldim Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Trollebacım artık doğru kişi yok bence bulamayız

1
    4 Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

Hepsi sahte demi😭😭😭😭

Yorumla
    • sıkıldımgerigeldim
      sıkıldımgerigeldim
      +1 yıl

Olan inancım da bitmiş durumda gerçekten de sahtee

Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

Görücü usulü artık hahsjs

Yorumla
    • sıkıldımgerigeldim
      sıkıldımgerigeldim
      +1 yıl

Ben daha hazır hissetmiyorum görücü de olmaz jsjsjjs galiba öyle görünüyor ama zor ya görücü usulü de

Yorumla
  • ahmetcann16
    ahmetcann16 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

Senin pesinde yakisikli erkek dolu

1
    6 Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

Yakışıklı değil adam istiyom

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      +1 yıl

O da dolu

Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

Kim oo kim shhs

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      +1 yıl

Guzelsin, bakan doludur abi 😂

Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

Adam yok etrafda

Yorumla
    • ahmetcann16
      ahmetcann16
      +1 yıl

Erkekler uzuldu ama

Yorumla
  • sevgiliarayanbirisi
    sevgiliarayanbirisi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Bende bulmak istiyorum kiz arkadaş nasil bulucam ya

1
    0 Yorumla
  • Mutsuz53
    Mutsuz53 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Bulamazsın tatlım. Ayrım yapabilmen icin gorusmen lazim yoksa ne istedigini anlayamazsin

1
    0 Yorumla
  • Klasss1__Adammm
    Klasss1__Adammm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Kimseyle konuşmadan kimin doğru olduğunu anlayabiliyorsanız, konuşmayın.

1
    0 Yorumla
  • KSninSefiresi
    KSninSefiresi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

konusanlar bile bulamiyr bacim🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Zor gibi :D

1
    0 Yorumla
  • hARDER_
    hARDER_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bulunur uzaktan izlemek en güzel yöntemdir:)

1
    0 Yorumla
  • RammSten
    RammSten Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Bırak doğruyu kişiyi bile bulamazsın

1
    0 Yorumla
  • Etipufflezzetli
    Etipufflezzetli Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kesin bulursun Yusuf Güney gibi

1
    0 Yorumla
  • Korayby3434
    Korayby3434 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Üçün birini ancak bulursun bacım

1
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Çok zor

1
    0 Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.

hiçbir şey yapmayarak doğru kişiyi beklemek :)

1
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Yaptırdığın büyüye bağlı :d

1
    0 Yorumla
  • hayalletkespır
    hayalletkespır Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Bulamazsin ama ben de senin gibi kötü durumdayım

1
    3 Yorumla
    • hayalletkespır
      hayalletkespır
      +1 yıl

Trollebacim

Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

bütün sorularımı cevapladın sıkılmadin mı

Yorumla
    • hayalletkespır
      hayalletkespır
      +1 yıl

Yoo çok keyifli 😅😅

Yorumla
  • Tefix53_
    Tefix53_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bilemiyorum bulabilirsek güzel

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Bu Türkçe ile konuşsan da bulamazsın gibi

0
    2 Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

Çok da umurumdasin yaaa

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Olamam zaten saçmalama

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sanmıyorum en azından ben hiç bulamıyorum

1
    0 Yorumla
  • Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Telepatiyle mi bulacaksın?

0
    0 Yorumla
  • kaşıklıvoyvada
    kaşıklıvoyvada Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Etme bulma dunyasi mantigiyla evet

1
    0 Yorumla
  • TroianLancer
    TroianLancer Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Telepati yöntemiyle bulursun belki 😄

1
    0 Yorumla
  • Kalpdoktoru___
    Kalpdoktoru___ Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

O nasıl olcak

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

mümkün değil

1
    0 Yorumla
  • Mirayyw
    Mirayyw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Kendimi gördüm bulucaz inşş

1
    0 Yorumla
  • Resort
    Resort Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Nasıl bulacak

1
    0 Yorumla
  • yürüyenyıkıkhüüü
    yürüyenyıkıkhüüü Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.

bence buluruz

1
    0 Yorumla
  • İrsisback
    İrsisback Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Denendi :D

1
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Buluruz

1
    0 Yorumla
  • Tarık279
    Tarık279 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Görücü usulüyle bulunur daha da iyi olur

1
    0 Yorumla
  • mergens
    mergens Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

evet...

1
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Zor.

1
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bulursun

1
    0 Yorumla
  • KalbeDokundum
    KalbeDokundum Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.

Bulursun

1
    0 Yorumla
  • imamınmankenkızıı
    imamınmankenkızıı Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sezgiyle bulunur

1
    0 Yorumla
  • xererrhu
    xererrhu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

merhaba bişey soracağım sana

1
    3 Yorumla
    • trollebacim
      trollebacim
      +1 yıl

Sor tabi

Yorumla
    • xererrhu
      xererrhu
      +1 yıl

Ya benim canım sıkılıyor burdan yardım almak istedim eşimle konuşun a onuda darliyorum benim bir tane eltimle geçen gün köyde olayım oldu geçen dedigimde 3 4 ay oldu bana akıl ver yardım et sağlıklı düşünemez hale geldim kaynimin arabasına binip köye gittik bizim arabamız yok eşimin ailesi köyde yaşıyor burada kimsesi yok bizde antepteyiz eltim hoş geldin dedi bize kimle geldiniz diye sordu bende kocanla geldik diyince suratı düştü öyle niye diyorsun abi desene dedim bu lafta ne var zorunami gittiki kaynanam bu lafta ne var seni cekemiyorlar dedi nerden biliyorsun dedim konuşmalarından dedi sonra diyor bana kendini beğenmiş saygı öğretemessiniz bana dedi çünkü benim saygım yokmuş öyle dedi albuki kendi kaynanama kayimbabama isimleriyle çağırıyor bundan haberi yok gibi konuştu benim 15 senelik geliniyim diyor senide benide biliyor dedi kaynanam senide biliyoruz dedi ona ağzı bozuk kabaca artık ne yapamaya çalışıyor bilmiyorum art niyet yok bende valla sosyal medyadan engelledi beni laf vurdum kendide vurdu sonra engelledi

Yorumla
    • xererrhu
      xererrhu
      +1 yıl

Fazla konuşmuyoruz önce arardı arada bir simdi onuda yapmıyor gorumceme söylemiş heralde üstüme fazla geldiginim kendide farkinda

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

3/1 bulabilirsin

1
    0 Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı.

İhtimal dahilinde

1
    0 Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.

Bulamazsın

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok beklersin

1
    0 Yorumla
  • Apocaliptik
    Apocaliptik Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Tabi çok mantıklı:)

1
    0 Yorumla
  • ertekinst
    ertekinst Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Zor bulursun

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kimseyle konuşmayarak doğru kişiyi bulur muyuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Doğru insanı bulmak için birden fazla kişiyle mi konuşmak gerekir? 27 cevap verildi
Doğru insanı bulmak için sürekli birileri ile konuşmak mı gerekiyor? 13 cevap verildi
Denemeden anlaşacağımız (doğru) kişiyi nasıl buluruz? 20 cevap verildi
26 yaşındayım. Doğru kişi nasıl anlaşılır, aramakla bulunmaz mı? 65 cevap verildi
Birileri ile tanışmadan nasıl doğru kişiyi hayatıma çekeceğim? 5 cevap verildi
Doğru kişi ile olunca sohbet edecek bir şey her zaman bulunuyor mu? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨