Şimcik deneme yanılma yapmadan nasıl bulabilirim? Deneme yanılma yöntemine de devam edecek olursam İç Anadoluda erkek bırakmayacak gibiyim jdavnjfsvnjnvjg ne yapmalıyım?

Denemeden anlaşmak diye birşey yoktur. Bu tarz ütopik düşünceleri kafanızdan silin bir kere. Bİr insanı tanımak için önce onunla denemeniz lazımdır. Siz istiyorsunuz ki bana itaat etsin, söz dinlesin vs. Çocuklar bile gülmez buna. Artık büyüyün ve insanları test etmek için onlara şans verin. İyi kötü ortaya çıkıyor zaten. İzlediğiniz diziler, filmler sizde ters etki yapmış. Onlar senaryo. Hayat senaryo değil maalesef.
Neden böyle olduğunnu ben biliyorum şıpsevdi değilsin annene katılmıyorum
Hayatına birden fazla erkek girmiş gerçekten sevindin mi peki birini hiç kendine bunu sordun mu belki de sordun cevabını alamadın
Bence sevmedin sevgili olmak için sevgili oldun bence böyle ya sence
Ama bu böyle gitmez kendine çeki düzen vermen gerekiyor her erkek seni elde edememeli biraz ağırlığın olmalı gerçek sevgiyi bulamadığın için her gelene evet diyorsun dediğim gibi şıpsevdi olduğunu asla düşünmüyorum bunu kendine alışkanlık edinmişsin yemek içmek gibi hayatının bir parçası olmuş boş duramıyorsun bir müddet bu gönül işlerini bırakmanı tavsiye ediyorum ister uy ister uyma kendini dinlemelisin ben ne istiyorum demelisjn öncelikle henüz 20 yaşındasın kendini gönül işlerini değil de yararlı bir işlere ayirsan hayatta bir amacın olsa kafanı dagatacak birşeyler senin için en iyisi bu
4 kişiye çok bağlandım hepsi aldatma olsun ilgisizlik olsun çok psikolojik şiddet uyguladı hele sonuncu sevgilim 6 yıllık arkadaşımdı çok efendi biriydi ama uzak mesafeye gidince aldattı
Dediğim gibi fazla aşk meşk işlerine Girme bu aralar biraz kafanı dinle
Cevap
18Cevap
Bana kalırsa, biraz dinlenmelisiniz... Belkide kendinizdeki duygusal, düşünsel gelişim süreci tamamlanabilir... Daha çok okuyabilirsiniz, istediğiniz ilgi duyduğunuz alanlarda, bu sizi yaşamdan istedikleriniz ile ilgili de netleştirmede yardımcı olacaktır... Bir de flörtözlük yerine, sadece arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bu daha faydalı olabilir...
Tüm annelere , sevgiler...
Sağlıklı kalınız...
Doğru kişi bu dediğimiz vuruyor ya sırtımızdan...
Zamanı gelince doğruyu görücez zaten.
Aynem
16 kisiyle taniatiysan artik birini cok begenmen imkansiz. Cunku bulacagin yeni herhangi biri o 16 kisiye gore eksiklikler barindiracak. Yani illaki o 16 kisiden biri bundan daha kibar olacak biri bundan uzun olacak biri bundan guclu biri zeki biri iyi opusur biri daha guzel kokar vs vs vs.. Yani diyecegim o ki naparsan yap bir ya da birkac konuda hep daha aziyla yetinmek zorunda kalacaksin. Ben 35 yasindayim sadece 1 sevgilim oldu 4 yil sevgili kaldiktan sonra onla evlendim. Herkese oneririrm
Sevgili olmadan önce arkdaş olmayı ve kişiliklerinizin uyup oymadığını bir süre kontrol edin.
Ben tek attım masallahim var. Sen daha devam edersin ama sana göre marifet bu. 15 20 sayı marifeti jkkk
marifet değil anlaşamıyorum kimseyle ne yapayım burhan
Nasıl biri gibi duruyorum ki dışardan
Mükemmel biriyim kfkxıxkdıdkd
anan haklı valla sonra saplantılı biri çıkar uğraşır durursun
Hayatta hersey ters gidiyorsa belki ters yolda giden sensindir..
Senle çıkalım. Bundan sonra hayatında seçici olursun
Söylemekten hiç haz etmiyorum ama şans çok önemli
bence de
20 yaşındasın 16 sevgili ! vay be bu yöntemle bulamayacağın kesin.
nasıl bulacağım
kelin merhemi olsa...
Bulursun elbet 😊
Denemeden ziyade flort et bi kac gun isine gelirse sevgili olursun 😂
masallah 4 tane denersen yasın kadar sevgılın olacak sonrada her sene 1 tane dıye gıdersın yasınla eslenık olur
sevmekden korkms ama sahtekar asklsrdan sakın
Belli müşteri sayısını aştıktan sonra dogru erkegi basit görür kadın mutlu olamaz artık
ben bulurum sezgilerim yüksektir
Beni dene 17 ye beni yaz
Bulamayız
Ne cikardin bubsonuctan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?