Doğru insanı bulmak, herkes için farklı bir deneyimdir ve kişisel tercihlere, yaşam tarzına ve değerlere bağlı olarak değişebilir. Birden fazla kişiyle konuşmak veya randevulaşmak, ilişki arayışında olan birçok insan için yaygın bir yaklaşımdır ve bazı insanlar için bu yöntem işe yarayabilir. Ancak herkes için aynı kural geçerli değildir ve herkes için farklı bir yaklaşım işe gelebilir. Birçok kişi, farklı insanlarla tanışarak, farklı kişilikleri, ilgi alanlarını ve değerleri keşfederek, kendileri için uygun bir partner bulma şansını artırabilir. Bu deneyimler, kişinin kendi tercihlerini daha iyi anlamasına yardımcı olabilir. bazı insanlar, tek bir kişiye odaklanmayı ve derin bir bağ kurmayı tercih edebilirler. Her iki yaklaşım da geçerli olabilir. Önemli olan, kendi ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun bir yaklaşımı benimsemektir.
Hergün sokakta yanından geçen insanlardan birisi ya da birkaçı gerçekten çok mutlu olabileceğin insanlar. Ama sen ne yapıyorsun onları görmüyorsun bile. Mesele çok insanla tanışmak değil, mesele değecek insanın değerini anlamak
Ben de bilmiyorum ama begenseler de uzaktan beğeniyorlar adım atanı yok anca çok yakın erkek arkadaşım olacak öyle cesaret bulacak bu da çok etik olmuyor sonradan
Yani nasıl söylesem o ayarı tutturmak çok zor. Geçmişte çocukken yakın erkek arkadaşlarım tarafından tacize uğramıştım o günden beri temkinli ve saygı çerçevesinde yaklaşıyorum mecbur. Arkadaşlık kurarken zaten çok güler yüzlü birisiyim ama erkekler o sıcaklığı yanlış anlamaya müsait oldukları zaman hemen içime kapanıyorum
Doğru insan bana göre yok herkesin kendine tamamen uygun görebileceği kimse de yok. İnsanlar kusurlu varlıklar elbette farklılıklar olacak en iyisinde bile bir sıkıntı çıkacaktır. Birden fazla kişiyle konuşan insanlar zaten o anda herhangi biriyle gerçek bir bağ kurmamış oluyorlar. Biriyle beraberlik kurulduğunda başka biriyle arkadaşlık dışında konuşmamak geliyor. İnsanız sonuçta aklımız karışabiliyor.. Ancak ilk tanışma aşamasında bir kaç kişiyle konuşmanın bir zararı olduğunu düşünmüyorum.
bunu şu an düşündüm aklıma geldi kendine bi kaç soru belirle tamam mı o kişinin sana uygun olup olmadığını sorularına verdiği cevaplardan çözersin zaten zaman kaybetmeden de yolları ayırırsınız saçma mı bilemedim illaki gidiyo zaman da
Doğru dürüst işi gücü ve mesleği bir evi gecindirecek geliri olan efendi birini bulman gerekir. Burada ve diğer meydanlardaki erkeklerin çoğunun amacı cinsellik yaşamak bunlar arasında ciddi olanları bulup yola devam etmen gerekir çok sinirli küfürbaz maganda tiplere uzak dur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi biz ben benler bizler teklif etsek etsem kabul etmezsin sohbet etmeyi bile ama doğru insanı ararken flörtöz olursun haberin olmaz kendime de güveniyordum halbuki 😀 neyse uyku sersemi yazılmış bir yorum dikkate almayınız efendim ne dediğimi bilmiyorum hatırlamıyorum 🤭😀
Şöyle ki mesela ben arkadaş olarak da erkek arkadaşlarımla çok samimiyet kuran birisi değilim konuşurken kendimi tek bir kişiye tamamen vermiş oluyorum, diğer insanları tanımaya tamamen kapalı oluyorum. O insan gidince direkt boşluğu izliyorum. Bu döngüde hata bende mi diye merak edip sordum.
Uzaktan biriyle değil de her zaman yakınında olan biriyle olacan o zaman aynı zamanda bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşına ilerleyişi anlat yorumlasın ama her zaman hislerine güven kadınların hisleri kuvvetlidir
31 yaşında başıma gelen 2 aylık ilk ve son aşk tecrübemden sonra arkadaşımın verdiği tavsiye: Yalnızca bir kişi ile görüşürsen bütün odağında o olur ve doğru yanlışlarını göremezsin, birden fazla kişiyle görüş ki hiçbirine odaklanma. Böylece en mantıklı kararı verirsin ve onunla devam edersin.
@cannotflybee Sonuçta hepsiyle sevgili olmuyor ki, birkaç defa görüşüp hangisiyle olabilirim diye bakıyor ve kafamda yatanla devam ediyor. Diğerlerine de umut vermeden görüşmeyi kesiyor.
Sadece bekleyeceksin. Doğru anda, zamanda doğru insanı bir şekilde ya sen bulacaksın, ya da o seni bulacak. Ama bunun yolu birden fazla insanla konuşmak değildir. Bu yolu denersen sadece insanlardan soğursun.
Gökten inmiyor. Ya sen onu buluyorsun ya da o seni buluyor. Veya önceden sana yazmıştır, sen dönemissindir. Sıfırdan muhabbete başlayabilirsin. Çevren vardır bir ortama veya etkinliğe katılırsın orada tanışmak isteyen olur. Sonuç olarak bulunur yani
Tanıdık yazan herkese dönerim, dönmemek kabalık olur zaten. Ortam etkinlikten tanıştığım erkekler oldu. Ama hayatımda hiçbir değişiklik olmadı uzaktan saygı çerçevesinde arkadaşlığımız oldu. Hoşlandığım kişiler de genelde arada başka insanlar bir şekilde girdiği için olmadı.
Doğru insanı bulmak için doğru insan tribinden çıkmak gerekir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence hayir. Kendini tanimakla alakali. Kendini tanimayan bir insan 100 kisiyle de gorusse dogruyu bulamaz. Kendini taniyan dogruyu bulur. Ne buyruluyor; Kendini bilen Rabbini bilir. Aynı mantık.
Bunun için çabalamana gerek yok illaki çevreden tanıdığın karakterini beğendiğin birisi çıkar karşına zamanla tanırsın ama konuşmaktan kastın yazismaksa heleki sanalsa hiç güvenme derim