Erkekler neden güzel, zeki kadınlardan korkuyor ve onları üzüyorlar🤣?

Bugün arkadaşımla konuşurken böyle bir şey sordu bana ve güldüm, bende KS üyelerine sorayım bakalım asli astarı var mi? Dedim🤣🤣 Eee ne diyorsunuz KS üyeleri?
10 HAZİRAN 2024
Erkekler neden güzel, zeki kadınlardan korkuyor ve onları üzüyorlar🤣?

Bugün arkadaşımla konuşurken böyle bir şey sordu bana ve güldüm, bende KS üyelerine sorayım bakalım asli astarı var mi? Dedim🤣🤣 Eee ne diyorsunuz KS üyeleri?
10 HAZİRAN 2024
Erkeklerin güzel ve zeki kadınlardan korkması, genellikle birkaç psikolojik ve toplumsal faktörden kaynaklanabilir:
1. **Kendine Güvensizlik**: Bazı erkekler, kendilerini yetersiz veya yetersiz hissetme korkusuyla güzel ve zeki kadınlarla ilişki kurmaktan çekinebilirler. Bu, kendi özgüven eksikliklerinden kaynaklanabilir.
2. **Toplumsal Roller ve Beklentiler**: Geleneksel cinsiyet rollerine dayalı olarak, bazı toplumlarda erkeklerin lider, kadınların ise destekleyici rolde olması beklenir. Güzel ve zeki bir kadın, bu geleneksel rolleri tehdit edebilir.
3. **Rekabet ve Başarı**: Zeki ve başarılı kadınlar, erkeklerin kariyer veya sosyal başarı konusundaki rekabetçi doğalarını tehdit edebilir. Bu da bazı erkeklerde kıskançlık veya yetersizlik hissine yol açabilir.
4. **Kontrol ve Güç Dinamikleri**: Güzel ve zeki kadınlar, bağımsız ve kendi kararlarını verebilen bireyler olarak algılanabilir. Bu, bazı erkeklerin ilişkide kontrolü kaybetme korkusunu tetikleyebilir.
5. **Reddedilme Korkusu**: Bazı erkekler, güzel ve zeki kadınların daha seçici olacağını ve kendilerini reddetme olasılıklarının daha yüksek olduğunu düşünebilirler. Bu da yaklaşmaktan çekinmelerine neden olabilir.
Bu korkular her erkek için geçerli değildir ve bireysel farklılıklar gösterir. Ayrıca, toplumsal normlar ve bireysel özgüven üzerinde çalışarak bu tür korkuların üstesinden gelinebilir.
Çünkü zeki kadını etkilemek tavlamak ve yalan söylemek zor. Güzel kadının da hep takibi çok olacağı için erkek kıskanır ve hep kaybetme korkusu eziklik yaşar. Zeki ve güzel olduğum için exlerim hep bu sorunları yaşadı kıskançlık yetersizlik ve eziklik ondan bitti ilişkilerimiz.
Erkekler güzel ve zeki kadınlardan korkmaz. Erkekler, kendi dişil doğasına uygun davranmayan, her konuda erkekle sidik yarıştıran, feminen cinsiyet rollerini unutan ya da bunları küçümseyen kadınları uzun süreli ilişki ve evliliklerde tercih etmiyor. Yoksa kimsenin güzel akıllı kadından kaçtığı falan yok. Kadın Derneği Üyeleri gibi buralarda biraraya toplanıp kendi kendinizi doldurmayın. Dört tane meriç size şakşak tutmuş yorumlarda.
Yeryüzünün en güzel en akıllı kadınları dişil karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu, pasif feminenliğe sahip meslek, kariyer, para peşinde koşmayan bütün bu niteliklere sahip erkeğin evinde, villasında köşkünde yalısında huzur içinde yaşayan kadınlardır.
Ne şak şakindan bahsediyorsun sen, düzgün cevap ver.
Zeki güzel kadın anaç ruhlu iyi huylu olmuyor mu? Kariyer sahibi olunca bu duygular yok mu oluyor? Veya güzel zeki kadın para peşinde mi koşuyor?
Allah aşkına her güzel zeki kadın aynı mı? Şu ön yargilarinizdan kurtulun önce
Şurada eğleniyoruz, soru soruyoruz cevaplıyoruz. Şahsıma yöneltilen ithamlardan hoşlanmam lütfen saygı çerçevesinde cevap verin.
🤣😅😂 Olabilir olmaz demedim güzel zeki kadın iyi huylu da olabilir ama şu konuda netim ben kadın olsam asla ve kata meslek para ve kariyer peşinde koşmaz bana bunları sağlayacak bir erkeği bulur onunla evlenirdim. Bu erkeğin işidir. Kadının maddi sorumluluk ya da maddi sağlayıcılık gibi bir misyonu yok.
Bugünkü aklım 20 yaşında olsaydı Selin Ciğerci gibi ameliyatla kadın olur bir ömür boyu futbolcu eşi olarak rahat ve huzurlu bir hayat sürerdim.
Erkek olmak o kadar zor ki tımarhanelere düşüp çıktım kafayı yedim gücüm tükendi hiçbir şey olmadım. Buranın kurşun askeri oldum ancak.
Bence erkek olmak değil, insan olabilmek önemli çünkü her iki cinsiyetin zor yanları var.
Para için asla kendimden ödün vermedim. Az yerim az alırım ama kimseye müdana etmem.
Emin ol her estetik olan güzel olan dönmeleri futbolcular bekliyor, iyi misin binde bir olan bir sey için iyidir diyemeyiz.
Neyse sen buranın kursun askeri olma hayatına bak ve yasa
Yaa zaten erkeğin trans olması zaten yüzbinde bir görülen bir şey. Mesele futbolcu mutbolcu değil anlatamadım. Erkek dönmesi kadın bile erkeklerden daha çok değer görüyor bu ülkede.😒🙄😅
Anlatamıyoruz yani biz diyoruz Çanakkale Boğazı siz diyorsunuz Manş Denizi🙄
Hayatım boyunca hiçbir zaman güzel ve çekici kadınlardan ya da güçlü kadınlardan korkmadım. Eğer benim için gerçekten de dikkat çekici ise mutlaka bir şekilde onunla iletişime geçmeye çalışırım. Yani sırf güzel diye tutup beni yiyecek hali yok ya en fazla geri çeker kendini ve benimle konuşmak istemez. Birbirinden güzel kadınlarla hem arkadaşlık ettim hem de sevgili oldum. Bu o kadar da korkutulacak bir şey değil.
Evet degil
Cevap
111Cevap
Kendine kukla arayan erkekler korkar, oynatamazlar, yönlendiremezler istedikleri gibi. Ayrıca Ayakta uyutamazlar.
Aynen
Zeka ve güzellik bir bedende buluştu ise korkulacak bir şey yok demektir..
Ben korkmuyorum korkanları da anlamıyorum. zaten bir insanın güzel olması ya da zeki olması ondan korkulmasını gerektirmez.. aksine bir kadının güzel ve zeki olması bence onu daha çekici yapmalıdır. güzellik değil aslında ama zeka ve karakteri, güzel kalbi onu çekici kılar. fakat erkekler de kadınlara her dediğini yaptırma olayı olduğu için zeki kadın istemezler. bilirler ki zeki kadına her dediklerini yaptıramazlar. bu yüzden de baskın olacakları ilişki tercih ederler.
güzel kadınlardan korkulur mu evet cok güzellik basa beladır. cok bakan eden olur ve erkekde hani aman aman ne kadar güzel karıma bakıyorlar oh oh mis demez. tabi cok avrupai değilse.
zeki kadınlardan da korkulur mu evet. zeka hani cogu zaman kontrolsüzce kullanılır. aa bu saf ben zekiyim ondan faydalanmayım demez bi insan cok akil erdemli olgun biri değil ise. misal cirkin bi kız alalade giyinir. niye satacagı bişey yok. ama güzel olan meydana serer ki güzelliği görülsün iç cekilsin kıskanılsın. iltifatlar gelsin. kadınlarda zeka da hani cogu zaman cidden tehlikelidir kadın adamı vezirde eder rezilde derleya.
en ideal kadın böyle ortalama zekaya sahip hatta bi cıt altı. güzelllikte asırı olmadan güzel. hem kavga cıkmaz hem de yonetebilirsin erkek olarak.
Yani her gördüğüm ile tanışan biri değilim. O an muhabbet açılır konuşulur o kadar. Belkide üzmemek için uzak duruyoruzdur. 🙂 yani siz sorunca şöyle bir düşündüm. Normalde ikili ilişkilerim iyidir. Ama bahsettiğiniz gibi bir kadınla konuşmam. Belki yaşam biçiminden, belkide yalnız yaşamaya alışmışlıktan da olabilir. Ben birinin tanında veya yanımda birini bile pek düşünemiyorum. Yani belkide bu korku da olabilir. Son 20 yılım aralıksız spor ve arada kamp ile geçti. Belkide sorunun muhatabı bile değilim😁
Çok basit: Erkek egemenliklerini kaybedecekleri için. Kadına hükmetmek ister, kadının kontrolüne girmek istemez. O yüzden yönetebilecekleri bir kadın, erkek için her zaman bir adım öndedir çünkü ataerkil bir toplumun verdiği ağırlık var ve bir de erkeklik gururu denilen zımbırtı var. Ha bizim toplumda bir de elalem ne der muhabbeti girince haliyle ortamda alay edilen bir erkek modeli ortaya çıkabilir. Daha karısına söz geçiremeyen erkeğe adam mı denir gibisinden. Uzar gider bu muhabbet. Bunu zeki kadınlar için yazdım. Güzel kadınlardan korkmasının temel sebebi ise ekonomik kaygılar, diğer hemcinslerinin ona bakması ve yanında taşıması zor olacağı düşüncesinden kaynaklanıyor olabilir.
Erkekler baskın karakterli kadınlardan etkilenmezler. Nasıl ki siz lider karakterli, güçlü bir duruşu olan, dominant tipleri erkeksi buluyorsanız biz de doğamız gereği biraz daha içe dönük, bize ihtiyacı olan itaatkâr olanlarınızı daha kadınsı görüyoruz. Zeki ve güzel kadın erkeğine diş gösterirse erkek kaçar. Biz zaten erkekler dünyasındaki yoğun rekabetten bunalıp huzur bulmak için size geliyoruz. Siz de bizimle savaşmak isterseniz bizi elde tutamazsınız.
👏👏👏👏👏
Onları anlamak zor. Güzel ve dekolteli giyinirsin kendileri için giyinildi sanıp uygunsuz bu kadın derler. Makyaj yapmazsın bakımsız derler. Bi de derler kadınları anlamak zor diye oysa onları anlamak daha zor :D
Seninle aynı fikirdeyim, ne istediklerini bilmiyorlar
Oysa biz kadınlar bu konuda netiz ne istediğimizi biliyoruz.
Doğru ve mantıklı bir yaklaşımda bulunmuş arkadaşınız. Zeki kadınlardan korkarız. Şahsen ben beyinsizim. Kültürsüz olmasına rağmen tripleriyle ve dırdır etmesiyle beni altedebilen bir varlığın, kültürlü ve bilgili versiyonuyla uğraşmak bana korkutucu geliyor. Sitede var öyle biri. Sırf soruma yorum yaptığı için soruyu kaldırıp xper kaybetmişliğim, yorum yapacağım zaman eğer benden önce yorum yapmışsa , vazgeçmişliğim var.
Hahahahahah köşe kapmaca
@Lostalostt yok köşe kapmaca değil de , aynı ortamda bulunmamaya özen gösteriyorum diyelim. Zira peşimden koşuyor diye düşünülebilir. Kimseyi peşinden koşmaya değer görmüyorum.
Yok ben öyle düşünmedim de xper kaybetmişligim var dediğiniz de koptum😂😂😂
@Lostalostt soruyu sildim onun yüzünden, daha sonra da gidip sorusuna yazdım, senin yüzünden soru sildim diye.
Baskın çünkü erkekler zaten korkağın teki sadece gücü olduğu için korkmuyormuş gibi duruyorlar kadınların gücü yok ama hiçbirimiz korkmuyoruz siz erkekler duyun
Abla seninle tanışmam lazım ya
Niye
Düşünce yapın çok hoş gerçekten
Arkadaş olabilir miyiz çok sohbet insanının bence
@hayalletkespır uyelere salça olma
zeki kadin ile bir birliktelik yasayacak iseniz, sadece kadin tabiatindan ve kadin icgudulerinden bir nebze anlayin yeterli olacaktir.
zeki kadinin korkulacak bir tarafi yoktur. gereksiz 'ulen benden ala guruh yok' modunda takilmanin manasi yok. erkek her daim guclu olmak, en zeki olmak, her isin ustesinden gelecek yetide olmak zorunda degildir. boyle seyler size dayatildiysa o ruh halinden bir an once cikin. zeki kadindan dusman edinmeyin yeter
Sadece kompleks sahibi erkekler kendilerinden zeki ve alımlı kadınlardan korkarlar. Ben korkmuyorum mesela. Öz güven problemim yok çünkü..
Öncelikle çoğu erkek için bu bir korku değil, vazgeçiş. Çünkü bizim ülke erkekleri ataerkil düzeni seviyor. Güzel olan kadın taviz vermiyor, erkek de bundan mutlu olamıyor. Halbuki güzel olmayan bir kadın ise erkeği mutlu etmek için tüm eforunu sarf ediyor. Yani erkek kendini güzel bulan nazlı ve kaprisli kadını çekmeyi sevmediği için de daha az güzel olan kadınla ilgilenmek istiyor.
Güzel ve zeki kadından korkmam. Sadece; edepsiz kadından, merhametsiz erkekten ve inançsız insandan korkarım... Ayrıca 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom 😛
Bunlar basının abartmaları hep, erkekler zeki ve güzel kadindan uzak durmasinin sebepleri ugrasilmaz emellerime ulasamam havasi ve kendinden üstün görme zekiyim güzelim havalari olmasidir. Yoksa kaya cilingiroglu hülyadan korkmasi lazimdi dimi evlenmesi degil
Ben korkmuyorum aksine ilgimi onlar daha çok çeker fakat bana göre kadın deli dolu olacak ya suskun içine kapanık insan sevmiyorum
Ya beden korkalım, şımarık ve kendini bi halt sanan kadınlar bu durumu kabullenmeyip bu klişeyi ortaya atmışlar. Benzer durumdaki kadınlarda sahiplenmiş.
Aksine güzel ve zeki hatta güçlü kadın daha çok çeker insanı.
Yeter ki orta yaş hanımlar gelişim kitaplarından okuduğu safsataları gerçek sanıp istemem yan cebime koy havasını bıraksınlar.
Biz güzel ve zeki kadından korkmuyoruz. Kendini zeki ve güzel zanneden kadından (Aslında insandan) kaçıyoruz. Acaba o kadın neye ve kime göre zeki ve güzel.
Bana göre 🤣🤣 ona göre, buna göre güzel ve zeki iste🤣🤣
Sen hepsine yürü 🤣🤣🤣
Karşısındaki zaten onu çok güzel ve zeki bulduğunu söylüyor 🤣🤣
Doğru demiş Demirel🤣🤣
Güzel ve zeki kadınlardan korkulacak bir durum söz konusu değil fakat bayan olsun erkek olsun korktuğu insan nasıl üzmeye çalıştığını anlayamadım korkuyorsa zaten üzecek bir hareket yapamaması lazım üzüyorsa korkmuyordur
Kim uyduruyor böyle şehir efsanelerini
Erkekler sadece ağzının ayarı olmayan bi iki erkek asıldı diye kendini bi halt sanan kadınlarla evlenmekten korkar sadece. Bahsettiğim özellikteki kadınlarıda eğlence amaçlı kullanırlar
Hiç korkmadım. Bu yüzden korkanları anlamam mümkün değil. Hem korkulacak ne var. Hemen hemen bütün kadınlar sevdiğine kedi oluyor. Böylesine güzel varlıkların neresi korkunç olabilir 😂
Zeki kadın, kendisini yetersiz hisseden ya da her boş bulduğu kuyuya çomak sokma derdinde olan erkeği korkutur. Güzel kadın derdi ise, etrafında hep bir beklentisi olan erkekler mutlaka çabalar durur. Hep bir mücadele, erkek için sıkını.
Neden korkacaklarmış Acaba korkuyorlar mı Yoksa sen mi bunu bu şekilde yorumluyorsun Ego kokan ifadeler bunlar. Ki ego Özgüvenin eksikliğinin dışa vurumudur bunu unutma 🤣
🤣🤣🤣🤣
Erkekler eş sevgili seçerken genelde kendilerine göre seçer taşıyamayacağını bildiği kişilere hayranlık duysalar bile pek yanaşmaya bilirler tabi aşık olmadıysa😄
Çünkü erkekler kadının ona muhtaç ondan daha aşağıda olmasını istiyor öz guvensizler işte ne beklersin tabi böyle olmayan küçük bir kesim var onlara saygım sonsuz
Güzel ve zeki kadınlara bayılırım sevgilim yok terazi bucuyum sevgilim dünya düzdür dese inanırım çok iyi sahanda yumurta yapar çay demlerim taliplerimi bekliyorum 🙄
Sorunun cevabı çok aşırı basit.
Soruda belirttiğin kadın profili endemik bir tür olup çok çok çok çok nadir ender bulunan bir tür olduğu için, denk gelince korkuyoruz, napalım 😅
Korktuğumuz yok sadece erkeğe saygı duyan feminen kadın istiyoruz. Kadınlar ise aşırı dekolte ile güzel, baskın olmaya çalışmakla da zeki olduğunu zannediyor.
Hayatımın her döneminde bu zıkkım duyguyu yaşadım hep. Onlar ister ki hep savunmasız olun, minnet edin. Borçlu olalım, hep kapı çalalım. Hele ki güçlü bir kadınsan karşı cinsin kapısını çaldığında uyandırdığı o başarmışlık hissinin tarifinin tarifi yok. Kendime sözüm var bu hissi kimseye tattırmayacağım.
Kadın için "Kesin bunun bir sevgilisi vardır". Yüzlerce erkeğin kadınlara sosyal medya üzerinden hücum edileceği gerçeğinden de hareketle o kadının yalnız kalmayacağını düşünürler. Bu yüzden bazı erkekler, o kadını tavlamak için zaman ayırmak istemez. Bazıları da doğrudan hücum eder.
Erkekler sadece bağlanmaktan korkar bir kadına bağlanmaktan , zeki kadında erkeği iyi bağlar kendine bu yüzden b noktası kaçıyor😄
İçgüdüsel olarak üstün olmak istedikleri için olabilir. Belki kendilerini onların yanında daha zayıf ve yetersiz hissediyorlar dur🤔
Erkekler değil, kendine güveni olmayan erkekler zeki ve güzel kadınlardan korkarlar.
Kim demiş korktuğumuzu. O tamemen kendini güzel ve zeki sanıp aşk hayatı olmayanların kendini teselli için uydurması
Kendinisini begenemz. kabul etmez diye isteklerini karşılayamaz ve anlasamaz diye. Yaş 32 hiç sevgilim olmadı,
yoooo öyle güzel ve zeki ikisi aynı anda hiç denk gelmedi kendi zeki ve güzel sananlar denk geliyor genelde 😏
Yok, benim vardı güzel ve zeki, sanırım seni geçmişte fazla üzmüşler ya da sen fazla yobazsın
olum nasıl bilge adamlarsnzzz mkkkk bir yorumdan bütün herşeyi özetledin helal valla mkkkkk boşu
Güzellerden değil ama zeki kadınlardan gerçekten dünyanın en tehlikeli canlıları olmaları sebebiyle çekinmek gerek 😄
Peki hen yakışıklı hem zeki hem baskın karakter hem uzun boylu kaslı zengin erkek olursa kızlar kabul eder mi
Güzellik göreceli bir kavram,
ben din ahlak ve zeka ararım bu üçü varsa beni bir ömür korkutabilir, altıma yaptırsa gıkım çıkmaz o derece. 😁
Ben korkmuyorum, korkan erkekler hep kendi yönetmek istiyor ilişkiyi o yüzden zeki kadınları tercih etmemeleri normal
Güzel kadından veya zeki kadından korkulmaz
güzelliğini ve zekasını kötüye kullanandan korkulur
Zeki kadınların zekâsı ile baş edebilecek kapasite yok onların. Onlar en fazla kukla oynatmayı bilir.
Egosunu ve hükümranlığını tartışmaya açacak her kadın, hüküm sahibi ve fikirleri tartışmaya kapalı her erkek için tehlike arz eder.
Güzelliğini ve zekasını çakallıktan ve kötülükten yana kullandığındandır o.
Siz erkekleri böyle hafife almaya devam edin.
Hayır korkmuyoruz ilgileniyor ve çok beğeniyoruz :) tam tersine ben zekiyim triplerindeki kadınlardan kaçıyoruz :))
Çünkü kendilerini bir şey sanar çoğu ve aldatma ihtimali yüksek olabilen kadın olma ihtimalleri yüksektir
Ve buna korkmak demeyelim de önlem almak diyelim
bencede erkekler her şeye söz geçirmek istiyor zeki kadınlar böyle şeylere gelemez ondan hem ayrıcaonlarden benden korksun trol trol troll
Hemen neden ben seni isteyen birçok kişi vardır diyorlar😄
İcten ice hak etmediklerini, denk olmadiklarini düşünüyorlar.
Ozguvensizlik kadin cok fazla gucludur ve onu yonetemez diye dusunebilir kolay kandiramaz
erkekler her şeye söz geçirmek istiyor zeki kadınlar böyle şeylere gelemez ondan
Erkekler kendini güzel ve zeki sanan kadından korkuyor da olabilir deseydin :)
Güzel bir kadından korkup kaçmakta neymiş 😂
Hiç kimseden korkmam sadece elde edemem o olur yani
Erkekler zeki ve güzel kadından korkar sevmez çünkü onun yanında daha ezik ve geri planda kalır
Burnu dik olanları sevmiyorum. Bir de kendini begenenleri. Yoksa zeki kadın sevilir.
Zeki kızdan korkulmaz ama kurnaz, çakal, tilki gibi kadınlardan korkulur. Soğurum o kişiden
Alfa olarak kalmak istedikleri için.. güçlü zeki güzel kadında bunu hissedemedikleri için demekki...
Zeki kızı kullanamaz istediğini yaptıramaz onlarla yatamaz okey.
Hiç onlarda korkacak göz var mı? Bence yok cin gibiler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?