- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba
Bu konu sırf erkeklerle ilgili değildir. Zeki insanlardan genelde diğer tüm insanlar çekinir. Sebebi: zeki insanlar, toplumun düşünmeyi beceren ve bu düşünceleri ile eylemler hayata geçiren kısmıdır ve onların sonda yapacağı eylemler ister maddi ister manevi olsun diğer insanlar için sürprizdir, bilmedikleri bir şeydir. İnsan bilmediği şeyden ya korkar ya da bilmediği şeyi merak eder. Merak eden kısım zaten zeki olmasa bile düşünmeyi ve yaşamayı seven diğer kısma girer ama korkan ve çekinen taraf şüpheler, belirsizlik ile geri adım atar. Bu durum insanlar için normal kabul edilebilir bir durum ama değişmeyecek durum değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBazı erkeklerin zeki kadınlardan korkmasının birkaç nedeni olabilir. Öncelikle, zeki kadınlar genellikle bağımsız ve özgüvenli bireylerdir. Bu durum, bazı erkeklerin kendilerini tehdit altında hissetmelerine neden olabilir. Ayrıca, zeki kadınlar, ilişkilerde daha fazla bekleyiş ve standart belirleyebilirler, bu da bazı erkekler için korkutucu olabilir. Bazı erkekler, zeki kadınların daha fazla entelektüel tartışma ve derinlik arayışında olmasından dolayı kendilerini yetersiz hissedebilirler. Ancak, her birey farklıdır ve bu durum her erkek için geçerli değildir. Zeka, birçok insan için çekici bir özellik olabilir.
00 Yorumla
1 yılAtatürk'ü düşün... Döneminde onun gibi zeki, güçlü, bilgili adamlar vardı ama hiçbiri onun gibi kadınlara güvenemedi, onların ortaya çıkması için güç vermedi ya da istemedi. Öz güvenli, zeki, alfa, kültürlü özetle büyük adamlar büyük kadınlardan korkmazlar. Güçlü kadınlardan korkan erkekler zayıf, acınası ve cahil heriflerdir.
00 Yorumla
1 yılmuzlusüt çileklisüt diye gösterirler ondan dır ben korkmam da ama korkanlar var zeki kızlar harp taktikleri savaşı gerekiyor çok fazla kültür bilim sanat felsefe flört oyunları aşırı zeki kızlar var ama nadir denk gelirsiniz her türlü savaş var ömrüm de 2 tane denk geldi hesabını siz yapın zeka dediğiniz şey size göre nedir zeki olan zaten ah ben zeki kültürlüyüm diye gezmez :) ilişki kısmı çok fazla ateşli oluyor pf
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bence erkeklerin zeki kadınlardan korkmasının sebebi, bazen kendilerini tehdit altında hissetmeleri olabilir. Eğer bir kadın zekasıyla ön plana çıkarsa, bazı erkekler bu durumu kendi egoları açısından bir tehdit olarak görebilirler. Bu, aslında güven eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Zeki kadınlar, duygusal ve entelektüel anlamda daha bağımsız olabilirler ve bazı erkekler bu bağımsızlıkla başa çıkmakta zorlanabilirler. Ama aslında doğru ilişki, her iki tarafın da birbirini tamamladığı bir dengede olmalı.
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılDolandıramayacakları için kandıramayacakları için ve ast ust ilişkide altta kalanın canı cikacagi için canım çıkmasın diye
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılkorkmam asıl zeki kadını severim ben. saf kızları sevmiyorum.
20 Yorumla Korku acziyet anında ortaya çıkar ve kadınlar aciz erkeklerden hoşlanmazlar.
Zeki kadın iyidir ama huyu ve karakteri iyiyse.
Eğer ki kötüyse işte o zaman yanınızda bol miktarda serum ve pansuman aleti bulunsun.
- Şartlara göre renk değiştirmesini iyi bilir
- Manipüle etmek onun ameliyatla bile alınamayacak hayati bir organıdır
- Her an operasyon olma ihtimaline karşı aptal görünme kamuflajını her zaman yanında taşır
- Erkekleri gözünden tanır, ne mal olduklarını bilir, karşı tarafta bu kadının ne mal olduğunu bilir, dolayısıyla mal varlıklarını birleştirmeleri kendi menfaatlerinedir.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılBilindiği üzere kaçmaz.
Onlar kaçtığımızı düşündükleri için öyle hisseder.
Erkeğin kaçmasından tek neden kadının adamı kendisinden küçük gösterme çabası içinde olmasıdır.
Bir söz düştü aklıma daha doğrusu bir kesit.
Sen altınsında ben tunç muyum?
Kabak çiçeği gibi açılacak birinin kadının yaptıkları üzerine hiç açmayan bir çiçeğe dönüşmek istemesi gibi.
Gücünü göstermeyeni güçsüz sanmak.
Parayı hep bir yarış malzemesi yapmak.
Yaşanmışlıklar ve tecrübeler.
İnsanoğlu neden baktığı şeyleri, gördüğü şeylerin yerine koyuyor.
Parası olan birinin bunu göstermek gibi bir sorunlulu ya da bunu dile getirme zorunlulu toplum içinde bir gereksinim olarak kabul ediliyor.00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılErkeklerin bir kısmı zeki kadın ister. Ancak zeki kadını sevmezler hayatına girince. Çünkü zeki kadının farkındalığı yüksektir. Her şeyin farkındadır. Manipüle edemez onu. Bu yüzden zıtlaşmaya gider. İyi bir karakter ancak zeki kadını sevip ister. Çünkü o adamın açığı yoktur zaten. Bu sebeple beraber düşünüp hayatı sorgulayacağı kadın onun için önceliklidir.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılZeki ve zekasını kullanan kadını manipüle edemezsin, saçma sapan konuşarak ikna edemezsin, düzgün davranmayarak etkileyemezsin, hayt huytla susturamazsın.
Erkekler zeki kadından korkmaz, kendisinden zeki kadınları hayatlarında istemezler. Bu korku değil mecburi bir tercihtir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Aksine zeki kadınla muhabbet sohbet mizah inanılmaz keyıflı olur. Hatta sağlıklı bir ilişki yürütülür. Boşa konuşmaz olgun nerde ne yapacağını bilen anlayışlı ve yardımcı olur.. Zor olanı kolaylaştırır
20 Yorumla
1 yılZeki kadindan korkmayiz, Her şeye cok karışan, baskin ve egoist kadin erkeğin hayatini bitirir.. Kontrol Kaybı Korkusu olabilir.. her erkeğin zeki kadınlardan korktuğu anlamına gelmez. Aksine, birçok erkek zeki ve başarılı kadınlara hayranlık duyar ve onlarla ilişki kurmaktan mutluluk duyar
00 Yorumla
1 yılÖncelikle bence Zeki kadınlar derken diğer kadınları baskalastiriyorsun. O yüzden her insan zekidir emin ol aklını kullanan her insan. O aşktan kör olmuş olanlar sadece sevdiklerine odaklanirlar o yüzden onlara söylediğinden Baska bir şeye inanmazlar. Burada bazı erkekler demek de yanlış biz bence bütün erkekler sevdiğimiz kadınlar korkarak çünkü kaybetmekten gitmesinden onun için böyle bir tabir var.
00 Yorumla
1 yılSevdigim kiz zeki biri mahallesini arkadasimdan aldigim arabayla bastim aksamina mahallede bidaha lastik yakarsan arabani yakarim yazdi daha o gün bugundur lastik yakmiyorum zeki olmasina şurdan variyorum araba arkadasimin yuzumu goren kimse yok piyasadaki tek manyakta ben olmadigima göre net olarak zekidir
00 Yorumla
1 yılO kadın bağımsız olduğu için yani zekasıyla kendine yetebilen hayatını kontorl altında tutabilen. Bazı erkekler daha güçlü ve kendini üstün görür ve kadını kendine muhtaç etmek ister. Benim dediğimden çıkmasın, beni dinlesin falan. Korkuları şu yönden olur özsaygı, kadını kendine bağlayamama ve kararlarını uygulatamama, ego, toplumdan gelen farklı bakış açıları "sen nasıl erkeksin" gibisine
00 Yorumla
1 yılZeki erkekler zeki kadınlardan korkmazlar, bilâkis kesinlikle zeki kadın isterler.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
u 1 yılZeki kadın candır. Zeki kadından korkan erkek ya kendi zekasına güvenmiyordur ya da özgüveni yoktur
30 Yorumla
1 yılHerkes kendini zeki olarak tanımlıyor. Zekasını kim tescil etmiş? Genelde anlaşamamızın sebebi kendini çok zeki sanan insanlar değil mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHem ondan hemde bize ihtiyacı olmaz kafası aşağılık kompleklerinden dolayı
11 YorumlaZeki kadınlara asla yalan söylenmez, gereksiz trip atılmaz özellikle de çocukça hareketlere asla ama asla gelmezler bu yüzden zeki kadınlara kendi adıma konuşuyorum çok değer verilir bir o kadar da korkulur.
00 YorumlaNeden korkulur bakalım; düşük IQ'lu bir bireyin zeki bir kadından çekinmesi kadar normal bir şey yok ama bu düşük IQ'ya sahip olanlar için geçerli tabii ki de... Zeki kadınlar baştacı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılİyide canım kadın Yoktur ki Salağa yatan kadın vardır o yüzden Geneliniz Ürkünçlüsünüz
10 Yorumla
1 yılSaygı bilmiyorsa , kibirliyse (ego) , eziklik sendromu varsa , dik kafalılığı liderlik duruşu sanan biriyse
Bu saydıklarımdan birtanesi olması yeterli
Bonus bilgi00 Yorumla
1 yılKendinde. Zeki görür onu kaldıramayacağın düşünür o sebepten
Bir erkek olarak şunu diyebilirim kadinlarin geneli erkeklerden zeki ama eline ya fırsat geçmemiş ya baskı ile büyümüş00 Yorumla
1 yılİşe yaramaz olduğumuz anlaşılır diye. Şaka şaka bir kadının Zeki olması güzel bir özellik ama önce meme büyüklüğü
03 Yorumla- 1 yıl
😎 gayet tabii
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYalanlarını yediremeyip yakalanırlar ve/veya ilişkide baskın gelemezler diye korkan çok ama hepsi öyle değil tabi. Benden çekinmeyip aksine bana çekilen de çok var.
00 Yorumla Zeki kadınlardan korkmam aksine hoşlanırım. Benim anlaşamadığım kadın ya zeka fazlalığından ya da zeka azlığından mıdır bilinmez arızaya bağlayan kadınlardır😉😎😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı.
1 yılBazı değil maalesef erkeklerin çoğu güçlü karakterli zeki ayakları yere basan kadın istemez çünkü onu yonlendiremez eve hapsederek dayatma yapamaz köle gibi kullanamaz
06 Yorumla- 1 yıl
Boş konuşmuşsun hemde çok Türkiye'deki kadınların hele de okumamış küçük yaşta evlenmiş orta yaş ve üstü kadınlar evde kocasının sonra çocuklarının elinde oyuncak olmuş bir hayat yaşıyor hel doğuda bu oran çoook daha fazla erkek çalışarak kendine değer katarken kadın evde coluk çocuk temizlik ev işi derken ömrünü tüketip gidiyor birde dayak yiyenler taciz edilen aşağılanan zrbalanan kadınları saymiyorum bile arada aç tv izle gazete oku at gözlüğünü çıkar at ülkenden haberin olsun
Asla korkmayız istediğin 3 özellik diye sorsalar ilk zeki akıllı olsun derim. Ayrıca kandırma konusuna gelince bı erkek isterse yalanına inandiramicagi kimse yoktur yeterki kafasına koysun
00 Yorumla
1 yılErkekte kadin kadar zekiyse zaten sevinir korkmaz ve zeki adamın yanında zeki olmayan kadın olursa bu adamı çok yorar ama kadin zeki erkek değilse erkek kadını tehdit olarak görürür aşağılık kompleksi yaşar yetersizlik hissi vs vs. Onun için davul bile dengi dengine olup zeki kadınları zeki erkekler sevsin
00 Yorumla
1 yılZeki olsaydın adamı korkutmazdin zaten. Bence zekiden korkmuyorlar, başka şeylerden korkuyorlardir onlar.
02 Yorumla- 1 yıl
Bende genelleme olarak dedim seni düşünerek demedim kusura bakma. Zekiden korkmuyorlar yani öyle bir şey yok demek istiyorum.
Zeki kadın temlinlidir, yavaş ama sağlam adım atar. Karşısındakini iyi gözlemler. Emin olmadan ilişkiye başlamaz. Bu da her erkeğin tercih edeceği bir şey değil.
00 Yorumla
1 yılÇoğu kafasını kullanamayan erkek kendisinden daha düşük birisini yanında ister ki kendisini iyi hissetsin bu davranış ta büyük bir ezikliktir
10 Yorumla
1 yılKadınların uydurması o. Kim korkuyor yahu 😂 ne korkması ülen 😠😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. Zeki kadın erkeğin her isteğine 'evet' der gibi görünür ama aslında kendi isteklerini yaptırır.
00 YorumlaKorkmak değilde her zeki insan yanlış yapmaz ihanet etmez diye bir kural yok biraz bundan dolayı birazda tabi özgüven sorunu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılGözü açık kadın istemiyorlar çünkü kendi haklarını bilen bir şeylerin farkında olan kadın kadınları kandırması zor geliyor
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kullanamayacaklarını düşünecek kadar sığ baktıkları yüzeysel oldukları için… gereksiz mahlukat türü ziyan tipler..
00 YorumlaÜlkede zeki kadın demek çölde vaha gibi bir şey yok yani
01 Yorumla
1 yılKadınlar zeka hımmm🤔 düşündürücü çoğu zeki değil bence ömrümde çok az zeki kız gördüm
020 Yorumla- 1 yıl
Aşağılamak adına söylemedim kadınların çoğu zeki değil bu benim şahsi tespitim
- 1 yıl
Zeka çabuk kavrayabilme kabiliyetidir aynı zamanda kavradıklarını hayatında etkili kullandırır insana aynı zamanda yaratıcılıktır sıradanın dışında düşünüp hareket edip şahsına kazandırabilmektir bu kazanç genel anlamda kazanç görülebilecek her şeyi kapsar
- 1 yıl
Ek olarak zeki bir insan bir konu hakkında bilgisi olmasa dahi o konuya vakıfmış gibi etkili kullandığı aklı ve beyni sayesinde konunun üstesinden gelebilir bu örnek mesela bir zeki insan itemidir pek çok kişiden hayatta bir kaç adım önde olur bu zeki kişiler
- 1 yıl
Ve iddia ediyorum kadınların çok büyük bir kısmı zeki değil geneli bilgili oluyor ama bilgiyle zeka karıştırılmamalı
- 1 yıl
Senin bu verdiğin salağa yatma örneği yalan söyleme kabiliyetiyle ilgili bir şey inandırıcı yalan söyleyebilmek zeka ile ilişkilendirilemez bu sinsilikle bireyin kendi içindeki şeytaniyetle alakalıdır
- 1 yıl
Ustaca yalan söyleyen bir erkekte olabilir fakat bu kadını yapmadığı gibi erkegide zeki yapmaz
- 1 yıl
Nitekim zaten zeki kişiler yalan söylemeyi pek tercih etmezler
- 1 yıl
Bu sence bir zeka örneği mi?😃
- 1 yıl
bence geniş bir konu yazmaya üşeniyorum ses atma olsa anlatırdım dsdlmlm o yüzden genelleme yapmadan düşünmeni öneririm bana göre zeki erkek uçkuruna bu kadar düşkün olmaz bu kadar abazalık yapmaz ama sosyal hayatımızda da medyada da sürekli karşılaştığımız kesim ortada yani geniş düşürmeni öneriyorum
- 1 yıl
Hormonlarında zekayla alakası yoktur istekli bir kadın veya erkeğin a*tal olduklarını söyleyemeyiz bende libidosu yüksek bir insanım fakat geriz*kalı değilim sen çok alakasız şeyleri zekayla bağdaştırıyorsun😃
- 1 yıl
Zeki insan tanımını iyi öğren bence
- 1 yıl
tanımıyorum ki seni başka bir ortak konuda örnek veremem zaten ayrıca istekli oldukları için aptallar da demedim duygularını kontrol etmek de zeka işi bana göre genelleme de yapmıyorum ben sadece demek istediğim bazı algıların değişmesi gerekiyor kadınların mizahı kötü komik değil zeki değil gibi şeyler aşağılayıcı şeyler genelleme yaptığın için ve olmadığını savunduğun için bu kadar açtım
- 1 yıl
Kadının hiç zeki olanı yoktur demiyorum ben zeki kızda tanıdım geneli s*lak ama bundan da kadın kesmi gücenmemeli bence bir insan a*talsa ona a*talsın demek hakaret sayılmamalı bence
- 1 yıl
Sorun değil iyi geceler rica ederim ben teşekkür ederim hanfendi
- 1 yıl
Merhaba
Zeki insanlar ve zekayla ilgili düşünceleriniz mantıklı ve doğru tesbit, aynısını düşünüyorum. Teşekkürler
1 yılZeki kadın her anlamda korkuyu tetikler çünkü onunla kimse baş edemez.
15 Yorumla- 1 yıl
İnsan sarrafı olman güzell
1 yılErkekler yönetmeyi sever akıllı kadınlarında yonetemiycegi için yönetilen olmak istemez
10 Yorumla
1 yılHakimiyet kurmak istiyolla, gizli kompleksli onlar djjdjd
10 YorumlaNe alaka.. Hem zeki hemde düz bir karında iri memelere sahip olan kadına tapılır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zeki kadını aldatması kolay değildir. Bi de erkek ilişkide daha yüksekte olmak istiyor
00 Yorumla
1 yılFoyaları ortaya çıkacak diye niye olucak başka ama en çokta onları isterler 😄
00 Yorumla
1 yılAksine zeki kadınlar daha çekici korkulacak bişey de yok ortada. Ancak şöyle durum var
00 Yorumla
1 yılNe biliyim zekalari yetmedikleri icin olabilir beyin yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Yalani yine yediririm sikinti yok bende canım degilim.
01 Yorumla
1 yılErkekler hiçbir kadından korkmaz. Erkekleri büyütmeyin gözünüzde
00 Yorumla
1 yılKendilerinden daha akıllı biriyle birlikte olmaktan korkar bazi insanlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılKorkuyorlar çünkü kendilerinden daha iyi olmalarına katlanamıyorlar.
02 Yorumla- 1 yıl
@Burakxdan evet böyle diyorum.
Zeki kadınlar otoriter ve baskın olurlar ama çok severler
00 Yorumla
1 yılÇok zeki kadınla olmaz çünkü sürekli yönetmek ister
06 Yorumla- 1 yıl
Kadınların anlamak istemediği şey tam olarak da bu işte yapmasanda yaptı derler erkek yönetmeli diye bi şey kullandım mı cümlede
- 1 yıl
Aman ağam bağışla biz kadınlar gibi bilemeyiz ki her şeyin en iyisini kadınlar bilir
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılZeki kadın çok istiyorum ben ya ama karşıma çıkanların hepsi özürlü
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılNeden korksun ki ya napıyorsunuz siz bu adamlara 🤣
00 Yorumla
1 yılFazla zekilik potansiyel tehlikedir de ondan.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 580 cevap paylaştı.
1 yılAksine tam tersine hoşuma gider. Yalnız patavatsız, ruhsuz, dominant olmadığı sürece
00 Yorumla Biz zeki kadın bulamıyoruz. Bir de korkanlarda mı varmış? İlginç..
00 Yorumla
1 yılAksine benim ilk tercihim , bana en yakın olan kişinin zeki olması harika olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılBenden zekisine denk gelemedim. Bu yüzden de hiç korkmadım :)
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılşu soruyu hep soruyorsunuz zeki kadından korkan yok. ya da neye göre zeki? erkekler kandırıp yatağa atamadıkları kadından korkmaz sadece yaklaşmaz uğraşmaz uzak durur
10 Yorumla
1 yılAsla korkmam tam tersine aşık olur hayran kalırım
12 Yorumla- 1 yıl
Zeki kadın zeki adam ilişkisi lazım :)
- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası