AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Aldatamayacakları için
o sabit zatenn
Hem yazdığın açıklamadan dolayı hem dr erkekler daha baskın olmak ister zeki kadınların karşısında olma ihtimalleri yok o yüzden
Bazı erkekler zeki kadından yeterince zeki olmayacağını düşünür ve bu anlaşamamadan kaynaklıdır
Eğer kendisinden zeki olduğunu düşündüğü erkek ile beraber ise ve de bu gurur varsa demek ki yeterince zeki değildir
Bunun en büyük örneği babamdı anneme karşı her konuda güç yetiremeyince kendi haline çekildi çekildikçe annemde boşandı bitti
Erkekler zeki kadından korkmaz ukala kadından hoşlanmaz
erkeklere göre zeki kadın yok kim ukala acaba ddsknm
Bazı erkekler korkazlar düşürüp kullanamayacakları için üzülürler
Zeki kadın zordur ondan zeki olmaya calismaksa az safi iyidir. ( Aşkım arkadas kaz ayapmis hemen gidecem. Tamam hemen git der ve sorgulamaz amanzeki kadın neden nasıl nerede ne zaman diye sorgular)
Kim korkuyormuş siz erkeklerden bahsedince tüm erkekler diyorsunuz ya aşırı itici iğrenç ve komik oluyorsunuz
abi bi daha oku istersen BAZI demişim güncellemede de var üstelik
Onlara ayak uydurmak zor çünkü ezik durumlara düşüyoruz
Tamamen egosal nedenlerden kaynaklı, erkekler ilişkisinde en güçlü en zeki olmayı severler. Kendilerini eksik hissettiklerinde kadından altta olmayı gururlarina yediremiyorlar gibi. Üzücü
Zekilikten kastınız dedikodu yapma yeteneği çünkü. Kültürlü, bilgili, akademik hayatta başarılı bi kadını isteriz. Diğer sekilde kendini zeki sananları istemeyiz buna korkmak demeyelim.(kendi fikrim)
Bunuda kendini az akilli sanan lar uydurmus. Lan kim napsin sa. lagini.
Bugüne kadar hiç bu kız çok zeki, ondan olmaz diyeni görmedim. Ne demek istiyorsun acaba
Zeki kadın her daim iyidir hayatın ne getireceği belirsiz. Zor zamanları doğru kadınla daha kolay atlatırsın.
Zeki kadın en iyisidir. Çok aşırı zeki olursa sıkıntı çünkü manipüle eder elinde oynatır korkan o yüzden korkar yoksa sıkıntı yok bencw
Kendilerinden daha güçlü biriyle olmaktan korkuyorlardır ve evet yalan dolan zeki kadınların gözünden asla kaçmazzzzzz
çünkü hep kendilerinden biraz daha az isterler. daha kolay idare olsun diye
şimdi sen kendini zekiden sayıyorsundur kesin düşük aylık gelirinle :d
düşük aylık geliriyle zekayı bağdaştıramadım ayrıca düşük aylık gelirim bile yok e noldu şimdi en aptal ben miyim yoksa alakasız bağlantı kuran daha doğrusu bağlantı bile kuramayan saldırayım rencide edeyim de konuların birbiriyle alakası olmasa da olur diyen sen mi
zeki insan çok para kazanabilir çünkü o yüzden zekası ile
bunu tam olarak nasıl bağdaştıramadın hayret zeki erkek= zengin erkek
ne alaka kendi alanında derece yapmış ama atanamamış binlerce zeki kişi var kimisi derslerde kimisi de ticarete yönelip o yönde kullanıyor zekasını
atanamamışsa kendi alanında iş kursun başka yetenekler de edinsin mal mal atanmayı bekleyenler zeki değil,
ne alaka abi ticarete birikimi yoktur ticaret zekası farklı bir şey ve nasip yani herkes üstesinden gelemez
elon musk harvardı birincilikle bitirene aptal diyebiliyor mesele üniversite okumak değil elindekilerle ne yapabildiğin
ben de onu diyorum işte herkesin alanı yeteneği zekası farklıdır atanamadı diye aptal değil ya da iş kuramadı diye aptal olmuyor
eğer elinde var olan şeyleri değerlendiremiyorsa maymundan farkı yok maymun da yiyor içiyor sıçıyor
herkesin ilgi alanı diye bir şey var aç kalsa derdine düşer zaten mesela ben senin zeki olduğunu düşünmüyorum şu an
zeki olmayan birinin kimin zeki olup olmadığına karar vermesi ile ilgilenmiyorum zeki isen ortaya birşeyler koyarsın elindeki imkanları en iyi şekilde kullanıp bir şekilde zenginleşirsin yapamıyorsan biri beni kurtarsın (devlet işveren) diyorsan malsın
ben genel konuşuyorum kendimden bahsettiğini sanman da aşırı ironik bir şey. burdaki zeki zengin diye bahsettiğin kişi senden de bi otur düşün derim
zengin ve fakirler arasında 20 iq puanı fark var bu bilimsel bir şey yani zengin = zeki bilimseldir aksini savunan bilim düşmanıdır
her zengin eşit değildir zeki
evet mesela türkün zengini bile ancak fakir almanla aynı zekaya ulaşabiliyor hahahaha :D
yani fakirleri sırf üniversiteye gitti derece yaptı diye zeki sanman gerçekten aptalca
ben öyle bir örnek vermedim zaten? iyi geceler dssknkn
Senin mantığına göre aileden zengin olanlar çok zeki. Böyle saçma bir bakış açısı çok az gördüm.
@siempredreams kendini zeki sanıyo boş ver bozma
@siempredreams bilim düşmanısın
siz uzun erkek istemiyor musunuz ancak zenginler ancak düzgün beslenebiliyor onlar daha uzun yine zenginler güzel ve yakışıklılara ulaşabiliyor rahatça ve çocukları da yakışıklı güzel oluyor,
lan ne alakaaaa fnldndlsndlsndlslsl
kızların erkekte çekici bulduğu her şey doğrudan parayla alakalı :D çünkü hiçbiri zenginlik olmadan olmaz :D
2 milyar müslümandan doğru düzgün bilim adamı çıkmazken yahudilerden binlerce bilim adamı çıkıyor niye adamlar zengin :D
Okurken aşırı sinir oldum zaten ya
Kız onca şey yazmış ve sen hâlâ daha genelleme yapıyorsun. Pes gerçekten. Ayrıca bununla bilimin ilgisi yok
Çıkmak isteyen yok çünkü isteselerdi çoktan olmuştu. Onlar kendilerini sadece dine adayan insanlar genelde. Ayrıca konuyu nasıl buraya getirdin anlamış değilim
@siempredreams başta ciddiye aldım da cevap verdim ama boş ver yorma kendini zeka kavramından bayaa uzak çünkü
Kesinlikle katılıyorum. Bence de. En güzeli böyle boş beyinlilere cevap bile vermeyip kendini yormamak
maymun ve fakir insan arasında zeka farkı yok denecek kadar az bu arada
Aksine bayılırım kendimi tekrar tekrar ifade etmek zorunda kalmam
mantıklı
Gizleyemeyeceklerinden 😄
Aptallıklarını perdeleyemedikleri için
ben hiç zeki kadınla tanışmadım :) şeytanlarla tanıştım
bu arada korkanın aw
Erkekler kadınlardan korkmaz tamamen yalan bi bilgi
Erkek her zaman kendini üstün görür halbuki bütün her şey bayanın elinde
Evet daha dikkatli olması gerektiğini hisseder bu da hoş değil tabi
yalanlarini anlayacagi icin, aldatamayacagi icin, egosunu tatmin edemeyecegi icin
Başimin etini yer diye korkar 😅
mantıklı dsdkn
Aşağılık kompleksi
Sen neden kaslı erkeklerden korkarsin
korkmam ve ne alaka bu soruyla fndldnslsnslns
Bilmem zekisin ya hani onuda sen bul
sen de olsan keşke
Gel beraber olalım berabe ruyuyalim
Sadece zeki değilsin
zekiyim demediö
Zekisin demedim
sadece dedin
Hem zeki hem güzelsin anlamında
e zekisin demedim niye dedin o zaman
Vurguladığım o değildi. Sadece zeki değilsin dedim yani burdan güzelsin anlamı çıkarmanı beklerdim ama o kadar da zeki değilmişsin
Kandıramayacaklarını bildikleri için
alt edilmekten korkarlar
Konuşalım mı istersen
hyr
Niye yaa sohbet ederiz
Yalanlarini yakalariz diye😀
Toprağımi buldum benn
Kendi beyni Yetersizdir ondan
Zeki olmadıkları için
Yok ben korkmam aksine daha çok severim
Kendilerinde okadar olmayınca zekilik
Erkekler kandırabileceği kadın ister
ohoo zeki kadını manipüle edemezsin ki
Diş geçiremedikleri için
Ben severim bence yanlış bir genelleme bu
Yoo ben zeki kadın istiyorum.
Kendilerini tehtit altında hissediyorlar çünkü
Zeki kadına can kurban
Kandıramazsın beni susturamazsim beni shshs
aptallıklarina inanan biri olmadığı için
Sencee kdk hüküm sürdüremediği için
Erkekler 5 abisi olan kızdan korkar gerisi traş...
Cehalet insanı korkutur diye yorumluyorum
Kendileri aptal oldukları için
Bu sırada zeki kadınlara aşık olan ben shshsh
Korkma değil yemkinli yaklaşım yaparım
Özgüvensiz erkek tavırları bahsettiğin şey
Biz zeki arıyoruz bir de korkuyorlar mı
Ben zekaya hayranım. Aqtalla ömür geçmez.
Kolay kandıramayacağı için
Zeki kadın var mı 🤣🤣
Aksine zeki kadınları etkileyici buluyorum
Hayır ego tatmini için yani karşı gelir diye