Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zeki kadınla evlenecek kadar güvenim tam. Manipüle etmek yerine anlaşmaya çalışırım. Fikirlerimi empoze etmek yerine fikir ayrılığı olsa bile vardır bir bildiği der gözlemler susarım. Zekası iyiyse zaten şüphem olmaz ne yaptığını bilir derim karışmam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBu karşıma çıkan ikinci sorun, baya beğendim böyle sorular görmeyi isterim KS'da. Her neyse bence erkeklerde aşırı büyük bir ego rol oynuyor. Her insanda var ama erkekler kendilerini egolarına fazlaca kaptırıyorlar benim gözlemime göre. Ve hal buyken sürekli bir yarış halindeler. Pahasına üzerine çalıştıkları bir şey varsa hırs ve ego gözlerini bürüyor. Bu yüzden filozofların çoğu kadınlardan nefret ederlerdi. Kadınların fikir beyan etmesi üzerine yakıldıkları/gömüldükleri dönemler de aynı şekilde. Kadınlar bilimsel olarak detaycı ve içgüdüsel olarak da daha zeki olduklarından dolayı, en ufak şekilde erkeklerin egolarını sarsma potansiyeli gösterdiklerinde erkeğin gözünde bir tehdit oluşuyor. Bu yüzden bugüne kadar erkek egemenliği altında yaşadı ya herkes. En iyisi ve en güçlüsü veya her şeyin en'i olmak isteyen şeydir ego. Erkeklerde de bolca var. (Genelleme yapıyorum yoksa her erkek günümüzde böyle değil)
08 Yorumla- 1 yıl
@alarasularauyudun mu bir sey diyecektim
- 1 yıl
Bir kadın kendini reddetmiş diye birçok sayfada kadınları kötüleyen filozoflar var. Şu an disardayim, uzun cevap yazamıyorum ama en kisa zamanda yazacağım.
- 1 yıl
Virginia Woolf okuyucusu ve feminist bi kadının diyeceklerini dört gözle bekliyorum 👑
- 1 yıl
Geldim Quennnnn. Erkekler kadınları hep bir şekilde bastırmaya çalıştı, "female rage" denilen şey gerçek bir yerde. Bazı kadinlar bir şekilde sesini bastırmayarak bugün bizler için daha fazla alan açtılar. Kadın istediğini yapacak: ister okur, ister çalışır, ister evlenir çocuk yapar. İnsan olarak istediğimizi yapmaya ve söylemeye hakkımız var. Kadın zekadır, sefkattir, özgürlüktür. Sylvia Plath, Marie Curie, Virginia Woolf, Sabiha Gökçen... gibi çoklarına minnettarım.
- 1 yıl
Eveeett geçmişte çok şey başarıp da patenti/teorileri çalınan kadınlar çok oldu, bir daha asla o dönemlere dönmemek ve engelleri aşmak dileğiyle
- 1 yıl
Aynen, mesela Einstein'in eşi
- 1 yıl
Öğrenince sinirden köpürdüm gördüğüm herkese anlatıyorum einsteindan bahseden
- 1 yıl
Of of
- Kişilik & Karakter konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılben ürkmem valla. keşke öyle biri çıksa karşıma, tam evlenmelik. zekasını kendini geliştirmeye adamış olması lazım ama. herkesteki gibi kuru zeka da işe yaramıyor. farkındalığı yüksek vizyoner biri de olmalı, zekasını bu yönde kullanmayı bilmeli.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılZeki kadından korkan erkektir doğru.
Çünkü kişilik ve karakter yerleşmemiş ister erkek ister kadın olsun oyun hamuru gibi her şekle girer.
Fakat adam korkmaktan öte rahattır.
Çünkü kendini anlatmak ya da tanıtmakla uğraşmaz.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler, zeki kadınlardan çekinebilir çünkü bu kadınlar yanında kendilerini daha az yetenekli ya da yetersiz hissedebilirler 😅. Bu durum bazen egonun devreye girdiği ve toplumun yerleşik kalıplarının etkisinde olduğu bir meseledir. Ancak, her erkek aynı değildir ve zeki kadınlardan hoşlanan, onları ilham verici bulan pek çok erkek de vardır. Önemli olan, karşılıklı saygı ve anlayış içinde bir ilişki kurabilmek 😊. Senin zekân, seni sen yapan önemli bir parça ve bunu saklamana gerek yok!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Seviyeli kültürlü hayatında odaklanmış ne istediğini bilen, öyle şıp sevdi ayran gönüllü olmayan erkek, hayatındaki kadının zekş olmasını ister ama kadında aşırıya kaçıp o zekilik durumunu sinsilik gibi olmadan erkeği boğmamasıda gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılManipülatifler çünkü. En aptalımız bile bir süre sonra görür... Ben akrep burcuyum ağzınızdan manipülasyon çıktığı an görürüz. Bu oldukça irrite eder bizi çünkü gözümüz görüyor akrepler de iç güdüler üst düzeydir. Şüphelendikleri an da şüphesizliğimizi anlarız. Zeki kadınlar işimize gelmez çünkü yapmak istedikleri şeyleri anın da görürüz ve yollar ayrılır.
00 Yorumla
1 yılZeki kadınlar herşeyin üstesinden gelir ve muhtaç olmazlar. Buda erkeklerin üstünlük duygusuna zarar verir.
10 YorumlaSalt zekadan kaçtıklarını sanmıyorum. Kontrol edemedikleri her türlü kadından çekiniyorlar. Kontrol edemedikleri güzel kadından da korkuyorlar. Her şey kontrolle ilgili.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılAksine. Leb demeden leblebiyi anlayan insanları severim
12 Yorumla- 1 yıl
Leb demeden Çorum'u anlayacaksinnn
- 1 yıl
:)) ne zaman
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saftiriş bir kadın yerine akıllısını çok tercih ederim,
Ancak..
Erkek benim, gerekirse çok hatırlatırım.
013 Yorumla- 1 yıl
@aslı8918 Açar mısın biraz, anlayamadım.
Şöyle de demek istedim aslında,
Atıyorum sürekli evde, işte ben profum, avukatım, hakimim, ben yoğunum, meşgulüm, vip vb.
Ezmek anlamında değil ama asgari kocalık hakkımdan hiç vazgeçmedim.
10 yıl gibi tahammül süresi varmış, 15 yıl dayandım. Ayrıldım.
- 1 yıl
@aslı8918 Teşekkür ederim,
Aynen mesleki ego sıkıntı,
Gerçekten cübbesini çıkartmak ruhen onu yıkmak olur zaten, toplumunda o cübbede hakkı var
Hani işte iş, evde ev gibi bir mantık benimkisi
Bir de kocaya sözlü ya da davranışsal saygısızlık, yuvayı çatırdatan şeylerden.
Ben şimdiki kızların bunu kaçırdığını düşünüyorum,
Erkek hegomonyası değil dediğim, kocaya saygı duyulması.
- Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı.
1 yılErkekler güçlü ve zeki kadını sevmez erkek onu alt edemeyeceğini, Erkekliğini zedeleyeceğini düşünür halbuki çok yanlış ama ben de hep bunu yaşıyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Özguven eksikliği yaşayan erkekler zeki kadınlardan çekinir. Ben salt zekaya da kanmam, bu zekayı ilişkimizde kullanan zeki kadınları tercih ederim.
00 YorumlaÇünkü zeki kadınları kontrol etmek zordur. Erkekler hep kendilerini kadınlardan üstün hissetmek isterler.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Yorumdaki sadece alt tarafını kullanan canlılar için fazla iddialı bir soru.
012 Yorumla- 1 yıl
Oooo en iyi cevap sececegim bunu
- 1 yıl
Alt tarafını kullanmayan bir cins mi var😂
- 1 yıl
Ahahaha arada çıkıyor nadir de olsa
- 1 yıl
Şu durumda sen😂😂😂
- 1 yıl
Ama sen güldürüyorsun
- 1 yıl
Beyin kullanmayan cins çok. Hep akıl altlarda
- 1 yıl
Bu erko denem türün
benim alanımda benim ilgimi çeken zeki kadından korkmam. Baska alanlarda zeki beni ilgilendirmiyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zeki, kültürlü kadınları daha çekici bulanlarımız da var
00 Yorumla
1 yılZeki kadına denk gelince öpüp başıma koyuyorum kfkdkks ama şerefsizlik olarak zekiden bahsetmiyorum
00 Yorumla
1 yılcanım o yüzden. Zeki kadın iyidir. Tek eşliliği seçtiysen hayatını kolaylaştırır.
00 YorumlaKolay kolay klasik yalanlarıyla kandıramayacaklarını bildikleri için
00 YorumlaBazı erkeklerin korkak ve özgüvensiz olduğunu düşünüyorum zeki kadınlar da ağır geliyor o sebepten
00 YorumlaGenelleme yapmak doğru gelmiyor bana zeki kadından akıllı olmayan erkek kaçar sjsj
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBen cekinmem ama herseyi biliyorum deyip işi ukalalık kısmınıda tasımasın
Kişi kendini bilmeli Kendini ve haddini bilen zaten zeki biridir00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 812 cevap paylaştı. Çünkü kandıramazlar istediklerine inandırıp kullanamazlar kendilerine mahkum edemezler
00 Yorumla
1 yılKendilerinden üstün kadın istemezler ego yaparlar..
00 YorumlaZekasını kötüye kullananlardan çekiniyorum şahsen.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. bir şey derdim ama feministlerden linç yemek istemiyorum.
00 YorumlaAsıl zeki adam lazım bana kız erkek zeki olacak
00 Yorumla
1 yılYoo. İstediğimiz gibi manipüle etmek gibi bir durum yok. Zekasını kötüye kullananla işimiz olmaz sadece. Çünkü bir insanın zeki olması yetmez. Ahlak ve vicdan diye de bir şey var.
011 Yorumla- 1 yıl
Halen kendi kafana göre kendi bildiğini okuyorsun. Gelen cevaplarla alakan yok.
- 1 yıl
Ve zekadan bahsedip duruyoruz madem gidin bilim insanı olun gidin yazar olun araştırmacı olun aşk ilişkisinden bahsedeceğinize gidin insanlığa yararlı işler yapın. Tek derdiniz aşk.
- 1 yıl
Aşktan bahseden sensin
- 1 yıl
Sorduğun soru gayet de ikili ilişkilerle gönül ilişkileriyle alakalı.
Yav madem zekisiniz arkadaş gidin insanlığa yararlı olun ya burada tartışma döndürmeyin hadi.
Daha önemli işlerin olmalı senin burayı bırak git. - 1 yıl
Senin insanlığa ne faydan var Allah aşkına? Ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum hayatımda. Ve bu ikili ilişkilerde bu algının doğru olmadığını göstermez, iki Deli işler dışında da erkekler zeki kadınlardan çekiniyor gerçekten
- 1 yıl
Banane? Banane? Ben diğer erkekler gibi miyim? Banane. Bahsettiğin kişiler benim dışımdaki kişiler.
Beni ilgilendiriyor mu? Hayır. - 1 yıl
Ayrıca da ben senin insanlığa faydan olup olmadığını sorgulamadım sadece tavsiye niteliğinde bir yorum yaptım o kadar.
- 1 yıl
Ne kadar çocukça bir yorum
- 1 yıl
Sonuçta doğru mu doğru.
Benim dışımdaki kişilerin tavırlarına kafa yoracak değilim. Beni ilgilendirmez. Çocukça mıymış yetişkince miymiş geç onu.
Herkes kendinden sorumlu.
Gidersin kendin gibi sana yakın birini bulursun. Burada bu soruları sormakla hayatında bir şey değişmeyecek. - 1 yıl
Sen ne taktin bana dayı? Eğlencemize de karışıyorsun
- 1 yıl
Naparsan yap.
Gizli Üye(36-45)1 yılZeki olmasında bir sorun yok ama hem zeki hem de baskınsa sorun büyük... Şiddetli Geçimsizlik ak.. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılşu yorumların haline bakın zeki kadin mi var diyerek kendi zeka seviyelerini gösteriyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDominant sahibe ruhlu kadınlardan hoşlanırım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ürkmek değil o. Uğraşmak sıkıntılı, kolay manipüle edilirsin vs
00 YorumlaBen zeki kadınları severim urkmem ama. sevdigim birisiyse kaybetme. korkusu olur sadece
00 YorumlaTam aksine zeki bi kadın erkek için nimettir
00 Yorumla
1 yılYedikleri naneleri anlayacaklar diye
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılÜrkmem ve çekinmem nedeni gayet basit
10 Yorumla
1 yılBiz ürkmüyoruz siz yanaşmıyorsunuzdur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
m 1 yılErkekler çekinir zaten. Adamlar iletişimini kesmez
00 Yorumla
1 yılHayır bence hasta oluyorlar
00 Yorumla
1 yılZeki kadınlardan ürkmem/çekinmem
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Zeki avratlara bayılırım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 841 cevap paylaştı. Ben asıl gerízekalı kadını yanımda istemem
00 Yorumla
1 yılCahil olan çekinir. Oyun oynamak isteyen çekinir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
s 1 yılKendine güvenen, kompleksi olmayan erkek çekinmez.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 837 cevap paylaştı. Karateci oldukları için
00 YorumlaYooo hiçte korkmuyorum, gayet çekici bir özellik.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
1 yılBen çekinmem
00 Yorumla Ben öyle düşünmüyorum.
01 YorumlaKurnaz kadınlardan ürkerizz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye ürkeyim zeki kadın varda biz mi sevmedik
00 Yorumla
1 yılAksine en bayıldığım tipler
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Kontrol edemeyecegı icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYüzüne ne oldu
04 Yorumla- 1 yıl
Karaladim
Cevap sahibi1 yılGüzel olmuşsun
- 1 yıl
Eyw
Cevap sahibi1 yılThnks
Gizli Üye(36-45)1 yılZeki jadın yok ki😂😂😂😂
017 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKanıtla
- 1 yıl
Wifi'yi icat eden kadını araştır. Mary Curie, Mary Shelley, Einstein'in eşi...
Cevap sahibi1 yılMadam curie radyasyondan öldü biliyorsun değil mi, bulduğu şeyle öldü abla😂😂😂zei olsa ölmezdi😂
- 1 yıl
Kendini bilim yolunda feda etti, sen ne anlarsın
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂zeki olsa etmezdi, anlamasam anlatmazdım
- 1 yıl
Senin gibi koltuğunda boş oturup boomer empjisi kullanarak mesaj yazmiyordu 🥰
Cevap sahibi1 yılDoğrudur bende 16 yaşında üniversiteyi kazandım ama😉
- 1 yıl
Türkiye'deki üniversiteler dünyadaki iyi üniversitelerin pek coguyla yarisamaz
Cevap sahibi1 yılBunu yorumu hangi kariyerle ve bilgi altyapısı ile yapıyorsun, ben eski öğretim üyesiyim ve arkadaşlarımın çoğu yurtdışındaki iyi üniversitelerde lecturer olarak çalışıyor
- 1 yıl
Yalnız iyi bir seviyede İngilizcen var ama "öğretim görevlisi" kelimesini Türkçe bir cümlede İngilizce yazman çok saçma geldi.
- 1 yıl
Gizli yorum yapmış ve kendini bana kanıtlamaya çalışıyorsun, beni tanimiyorsun bile. Tuhafsin
Cevap sahibi1 yılBak yine akılsızsın😂😂gizliyim sana niye kendimi kanıtliim, sana diyorum ki bu yorumu yapacak nasıl bir tecrüben var diyorum, ve ben bu işin içindeydim bu da benim tecrübem diyorum ama sen hala kim daha uzağa işeyecek modundasın
Cevap sahibi1 yılLecturer okutman manasına geliyor tam türkçesini bilmiyorum orjinalini kullandım o yüzden
- 1 yıl
19 yaşındayım, kücüksün falan diyeceksin biliyorum ama senin gibi tipleri gayet iyi tanıyorum. Sıradan bir öğretim görevlisi olduğunu Marie Curie'yi küçümsemenizden anladım. Bilim yolunda kendini feda eden erkekler de var. Bu o kadınları ve erkekleri düşük IQ'lu yapmaz.
Cevap sahibi1 yıl19 yaşındasın ama dilin pabuç kadar😂kimseyi küçümsemiyoruz, farklı noktalara dikkat çekiyoruz
- 1 yıl
19 yaşımda olmam farkındaligim olmadığı manasına gelmez dayıcım
Cevap sahibi1 yılBen de gelmez demedim yiğenim😂
Gizli Üye(30-35)1 yılAksine zeki olması hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇünkü kendilerinde o zeka olmadığı için
00 YorumlaNiye çekineyim
03 Yorumla- 1 yıl
Ezberlemedim bir şey, gercekler bunlar
1 yılBen isterim açıkçası
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok tehlikeli
00 Yorumla
1 yılBilemiyoruz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAldatırlar
00 Yorumla
1 yılKim demiş bunu
00 YorumlaKorkak erkekler bundan çekinir sadece
00 Yorumlakullanamıyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt