+1 yılSıkılırlar... Çünkü kafası dolu olan insanlar oltaya kolay gelmez, gözleri kör olmaz, ayakları yere basar bu yüzden dikkat ederseniz eğer zeki kadınlar genelde sessiz sedasız bırakılmış olur... Kadın nasıl bırakıldığını anlamaz. Erkekler duyacakları laflardan korktukları için ezilecekleri için ayrılık kararını yüzyüze konuşmaktan korkarlar çünkü... Şimdi bütün erkekler garanti zeki kadın istediklerini söylerler. Ben aptal kadın istiyorum diyen yüz kişiden birisidir. Ama zeki olandan kaçarlar arkadaşım bu 2x2=4... Ama hakkaten zeki erkekler de vardır işte onlar gerçekten değer bilirler. Aptallar fazla dayanamaz kaçarlar zekilerden. Çünkü düşünmek akıl sahibi insanların işidir ve aptallar zekileri anlayamaz. Öfleyip pöflerler "Aman ya en iyisi biz miyiz takıl ya." derler... Bir de hem aptal olup hem de aşık olan insanlar vardır, katiyen akıllı insanlar bu tiplere uyuz olurlar... Aptallığın kitabını yazmış erkeklerin alameti ise kadınların zeki olma ihtimallerinin olmadığını düşünenlerdir. Tamamen sığlıklarından dolayıdır. Ya da eziklik kompleksinden, gururlarına yediremezler. :D
24 Yorumla- +1 yıl
avuntum yada değil,yaşımla orantılı tespitimdir,katılmayabilirsiniz...
- +1 yıl
bireysel tespitlerimiz yaşadıklarımızla doğru orantılıdır ve tabiki kural değildir :)
- +1 yıl
ama unutulmamalı ki bir kadın için erkeğin bir erkek içinde kadının tespitleri daha objektif olacakdır...
- +1 yıl
ne zaman istersen tartışırız...
En İyi Cevaplar
+1 yılzeki erkekler zeki kadınlardan ,aptal erkekler aptal kadınlardan hoşlanır.(zeki olsun isterle ama foyasını ortaya çıkarmasın isterler)ya da pek alakası olmasa da şunun gibidir:Ofsaytı bilen kızdan korkackasın. Çünkü ofsaytı bilen kız telefonuna Mehmet diye kaydettiğin Özge'yi de
bilir, yemeğe çıktığın amca kızını da :)94 Yorumla- +1 yıl
evet aynen
- +1 yıl
peki sen biliyomusun ofsaytı ;)
- +1 yıl
yok ofsayttan anlamam ama aptallıktan dolayı değil .uğraşcak başka şeyler var.hem erkekler her ne kadar zeki kadın deserler de onlardan pek hoşlanmazlar.biraz aptal olmalı kadın dediğin diyebilirler.ee bunu diyenler de aptal erkekler bence.
+1 yılAllah tan baska kimseden korkmam ama Genede zeki kadinlarla mesafene dikkat ediceksin :)
Onun Tuzagina yem olmiyacaksin' zeki kadin aslinda iyidir cunku anlasmak acisindan rahatsindir
onu kontrol etmeye calismiyacaksin onu asla assalamayacaksin cunku o bir veli nimettir sana destek te olur yeri gelir dert ortagida ama erkekte salak olmicak kadin zeki diye yoksa ooooooh sen daha uyurken seni ayni yatakta aldatir noldunu sasirirsin00 Yorumla
varsın çirkin olsun, ama zeki olsun
aptal kızla hayat mı geçer be adama cinnet geçirtir.
düşünsene ya
aptal kız sorar ; aşkım bu önündeki ne işe yarıyor nedir o
cevap : tıkaç
tekrar sorar : nereyi tıkıyor?
cevap .:he süphanallah ;)))))))))) allahım sen benim aklıma Mukayyet ol ;))00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
zeki kadın candır be can...karşımdaki kadın benden zeki olmalı diyorum ben.laf oyunu çok yaparımçoğu da anlamaz mal mal bakar suratıma.ama benim istediğim en ince laf oyununu dahi anlamalı açıklarımı yakalamalı karşısında kandimi aptal gibi hissettirmeli.faka basmamalı vs vs vs
25 Yorumla- +1 yıl
dıyosunnnnn
+1 yılBence dürüst bir iliski ve hayatini o kadinla yürütmek isteyen erkekler akilli zeki kadini tercih ederler -
Sevgili hayati yasamak isteyen erkekler (yani iliskiyi ciddiye almayanlar) daha cok gzl ve aptal olanlari "secerler" ;) :)11 Yorumladoğru benim kuzen abilerim hep öyle yapardı..
fakat zeki bir kadın aptal rolü de yapabilir gayet... ;)21 Yorumla
+1 yılaptalla takılıp zeki kadına hayranlıkla bakarlar. Bu yüzden akıllı bir kadın daima yanlızdır.Çünkü kendisini anlamakta zorluk çekecek bir ömür törpüsü ile vakit harcamaz ve hiç bir erkek bu denli bir kadınla başa çıkamaz. Aldatamaz,yalan söylemez ve asla üstünlük kuramaz buda erkeklerin işine gelmez
10 Yorumlaaman yaa ne korkacağım zeki kadın gibisi mi var :))) ben aptal kaldın istemem uğraşamam onunla herşeyi çok bilmesine gerek yok ama temek şeyleri bilsin spordan siyasete D: bana futbolda sormasın yada halterde kopartma sirkme nedir demesin :D yada nese öyle işte: D
22 Yorumla- +1 yıl
kısaca herşei bilsin sormasına bile gerek kalmaz zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes okadar güzel yorumlar yazmışkı bana fazla söz kalmıyor.Benim tecrübelerim hayatımda bana bir çok erkeğin kendinden üstün kadınları çok zor kabullendiğini gösterdi :).Kendinden daha zeki kadınları bir cok erkek sevmiyor ama onlar sevmiyorlar diye ben hoş zekamı geliştirmeyi bırakmıyorum.Yola devam :)
Hayirlisi00 Yorumla Kadın.. anlayabiliyorsa bakışlarındaki manayı..
Keskin cümlelerini kınına sokmuyorsan yanında..
En hüzzam makamında iken yüreğin.. sen söylemeden peşrev çalabiliyorsa.
Kadın..anlatmadan anlayabiliyor.. söylemeden söyletebiliyor ise..kadındır..32 Yorumla- +1 yıl
dün zirve yaptin
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Benim aptal kadına tahammülüm yok, en fazla 2 ay tahammül edilir öylesine ama gerçekten de aptalları tercih edenler var, evlenince yemeğimi yapar, çocuğumu büyütür, hiçbir şeye de ses çıkarmaz diye düşünüyorlar galiba.
10 YorumlaZeki insanı herkes sever. kendinin ve çevresinin farkındadır. Gereksiz yere kimseye sıkıntı çıkarmaz. Ne yapıcagını ve yapılacagı bilir. Bahsettiğin zeki değil cin akıllı kadın
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZeki kadını sözde isteyen coktur. ama bir erkek kendinden üstün ve zeki birini ne kadar isteyebilir ki? erkek söz sahibi olmadıgı sürece eziklik hisseder. Bu yapı geregidir. erkegin kaba olarak tanımlanmasının sebebi budur.Bu yüzden erkek zeki kadının zekice davranıp onu ezmemesini ister. ama zeki kadın sürekli zekasıyla o kişiyi ezmeye calışırsa erkek sevemez. Bu yüzden inan ki zeki kadını isteyen yoktur.
20 Yorumla
+1 yılZeki kadın iyidir, zarar gelmez...
asıl istenmeyen, kendini zeki sanan kadındır... en çekilmez ve tehlikelisi odur...33 Yorumla- +1 yıl
Pek tabi, ama konu kadınlar olduğu için öyle yazdım... bir de bahsettiğim kadınlar çok fazla ''ben zekiyim'' vurgusu yaparlar... durumu farklı kılan da bu...
+1 yıleskidendi o. şimdi zeki kadınları seviyorlar. çünkü artık erkekler kadınlara seks objesi olarak değilde bir birey olarak bakmaya başladı.öyle oluncada işler değişti tabi.
12 Yorumla- +1 yıl
erkekler kadınları hep birey olarak görmeye calıştı zaten ama kadınlar zekalarını değilde kendilerini sexy göstermek için elinden geleni yapıyolar facebook ta gazetelerde vsvs sokaklarda cıplak cıplak dolaşmalar cıplak fotolar hal böyle oluncada erkeklerin sadece sex objesi görmeleri normal.
- +1 yıl
sende haklısın
Zeki olmayan bir kadını bir yere kadar çekebilirler.Genel de zeki kadınlar söylediklerini anlayabilecek bilgi alış verişi yapabilecekleri , zeki , eğlenceli, e birazda eline yüzüne bakılır güzel olsun isterler...
11 Yorumla- +1 yıl
İşlerine gelmeyip foyalarını meydana çıkarınca kadınlar anlayışsız ve aptal diye nitelendirirler, çünkü zeki olucak onların yaptığı hataları alttan alcak yani herşeyi biliyorken aptala yatacak kadın isterler. Sonra da onların aklınca a bak aptalı nasıl uyuttum derler ama halbu ki uyuyanlar kendileridir. Kadının sessizliği ise fırtına öncesi sessizliktir. Bir rus sözü vardır kadınların zekasını anlatan " Şeytan halledemediği işe kadını gönderirmiş..."
İnsanlarda bitmek bilmeyen ego yarışı sebebi ile erkeklerde evlendiklerinde evin reyisi egosunu tatmin etmek ister,kadın daha zeki ve ev geçindirme konusunda öncülük yapıyorsa erkek bundan rahatsız olur o yüzden erkenkler egosu için kadınların zeki olmamasını ister.. istisnası egosunu düşünmeyenlerin zeki kadınlardan hoşlanabilir olmasıdır..
00 Yorumlazeki kadın çok gördüm de akıllı kadın nadir bulunuyor :=) ayrıca İyi bir kadın bir erkeği etkiler, Zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, Güzel bir kadın onu büyüler, Anlayışlı bir kadın ona sahip olur. Helen ROWLAND
00 Yorumla
+1 yılBence dürüst bir iliski ve hayatini o kadinla yürütmek isteyen erkekler akilli zeki kadini tercih ederler -
Sevgili hayati yasamak isteyen erkekler (yani iliskiyi ciddiye almayanlar) daha cok gzl ve aptal olanlari "secerler" ;) :)
00 Yorumla
+1 yılerkekler zeki ve akıllı kadınlara hayrandır bu çoğu erkek için böyledir.
20 Yorumlazekisinden korkmam hatta baş tacı ederim de cinliği zekilik sanandan çok fena korkarım.
11 Yorumla- +1 yıl
sana katılıyorum bu konu da ..
ben saygı duyarım ilgi duyarım ve hoşuma gider şahsen.sevgilim çok aptal ya müthiş bişey diyeni görmedim.varsa da... :)
20 YorumlaAptal kadınla yatak dışında ne yapabilirsin ki? Kadını birey olarak görmeli tüm zamanınızı harcayabileceğiniz biriyle konuşabilmeli bir şeyler öğrenebilmeli insan.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında çok yakın bir geçmişe kadar zeki kadın çok itici gelirdi. hayatıma bir kız girdi. o kadar aciz bir kızdıki her konuda yardıma ihtiyaç duyuyordu. o kızdan tiksindim resmen. onun ardından kendine yetmeyi bilen ve zeki kızlar biraz daha çekici gelmeye başladı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel ve aptal kadın demek basit kadın demektir ki erkekler bu kadınlardan hoşlanabilir ama gönül eğlendirmek içindir en fazla..zeka kadınlar ise erkeği meraklandırı kendisine bağlar..zeki olduğu için bazen aptal ayağına bile yatabilir..ama siz anlayamazssınız bunu..alttaki yorumlarda zeki kadın yoktur felan yazılmış ezici bir şekilde..nerden biliyorsun sanki ölçtün ? allah kadınları iletişimde daha iyi yaratmıştır..
00 Yorumlaher erkege zekın kadın gereklı ama bazı erkeklerın bu ısıne gelmıyo cunku kendılerınden akllı olanları sevmez onlar. Zekı olunca kadın herseyın farkında oluyo busefer de erkek dırdırcı kadın dıyor
00 Yorumla
+1 yılTürev integral bilmeyen sevişmem bile !
Faraday kanunu su gibi bilecek moralim bozulduğunda hysteresis eğrisinden karınca atlayışları gerçekleştirmeli ki seveyim falan filan fistan :Pp :)00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimden ayrıldıktan sonra bana demişti ki "zeki kadın istemiyorum köyden saf alıcam bir tane çocuklarımın anası olsun tertemiz ben gece alemindeyken başkalarıyla takılırken anlamasın çakmasın yalanlarımı"
00 YorumlaBen genelde kızlardan hoşlanmam ama zeki bir kızla ilgilenirim herhalde. Bana neden hiçbir kızla çıkmadın diye sorduklarında cevapsız kalıyorum ama nedenlerinden biride bu.
06 Yorumlaerkek dedıgın asıl zekı kadınlardan hoslanır saf nıormal bır kızdan etkılenıne denk gelmedık daha :)
12 Yorumla- +1 yıl
bak şu laflara :D ama haklısın
+1 yılZeki olmadıktan sonra ne kadar güzel olsada boş.Zeki olması lazım.O klişe doğru değil bence.
10 YorumlaHoşlanırlar ve yanaşırlar ancak sonu hüsran.. kendini üstün kılmaya çalışır ademoğlu ve havvakızı onu bi çırpıda postalar... :)
00 YorumlaKadın iyi niyetliyse korkmayizl.Ayni şekilde erkeğin amacı önemli basit ve saf kadın arıyordur yatağa atmak için çekinir tabi zeki kadından.Önemli olan kişilerin niyeti.
10 Yorumla
+1 yılzeki olması yararıma olacaksa güzel
mesela çok işim var yarın daha müsait bi zamanda görüşelim i - kesin başkasıyla görüşüyor
anlamında düşünmeyecek kadar zeki olabilmelidir00 Yorumlabulamadım ben şu zekalı kadınları ya :D
21 Yorumla
+1 yılzeki kadınlardan yalnızca aptal erkekler kaçar.zeki bir erkek aptal bir kadına ne kadar süre tahamül edebilir?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. korkmak değil o, şaşırmak sadece... uzaylı görmüş masum köylü gibi oluyoruz.
00 YorumlaZekiliği bilmemde,erkek'ten çakal olmayacak arkadaş... :))
00 Yorumla
+1 yılKorkarlar. Ufak ufak uzaklaşmaya bakarlar bir an önce.
00 Yorumlazeki kadın erkeği kılıçsız zapteder, ipsiz bağlar...
10 Yorumla
+1 yılzeki kadın tehlikeldir korkmazlar uğraşılmazı güç olduğu için pek bulaşmak istemezler
10 Yorumla
+1 yılkadınlar zekı olsalardı türkiyenın %65 erkek eline muhtaç kalmazdı kendılerı başarırdı her istediklerini ama nerde zekı kadın. benım fıkrım zekı olmalı aptal kadını ne yapayım
00 Yorumla
+1 yılzeki kadın yoktur kendini öyle sanan kadın vardır...
24 Yorumla- +1 yıl
Bu da sizin avuntunuz işte ;)
- +1 yıl
Ama bağlayıcı değil çünkü benim tespitlerim senin tespitlerinin tam tersi, o halde bu bir kural değil ;)
- +1 yıl
Eh yani ;)
- +1 yıl
Belki... Tartışılır...
zeki olsun benim olsun ya aslında erkeklerde biliyor işide çaktırma :) kim ister aptalla olmak
00 YorumlaBi tane zeki kadın bana denk gelirse havaya üç el ateş edicem sevincimden. Çok fazla sayıda yok ve olanlarda bana denk gelmiyor malesef ki.
00 YorumlaKimi erkek istemiyor öyle kadın zeki olsun bir şeyler bilsin bir yerlere gelsin. Kendinden aşağıda görmek istiyor nedense.
00 Yorumla
+1 yılzeki olduğu için değil
zekasını çakallığa kullanan kadınlardan korkar ...11 Yorumlaçünkü her foyaları ortaya çıkar yalan söyleyemzler ikili oynayamazlarrr
00 Yorumla
+1 yılAptal dedikleri kadınlar bile onlara neler çektiriyor birde zeki olursa vah hallerine :)
00 Yorumla
+1 yılzeki kadından nie korkalırm zekileri elde etmek daha kolaydır :)
00 Yorumla
+1 yılfazla zeki kadına rastlamadım, rastladıklarım hep evliydi. Erkekler zeki kadın bulamıyor ki
00 Yorumlayooo neden korkalım...
üstelik çokda isterim...söylediğini bir defada anlayacak kadını kim istemez...00 Yorumla
+1 yılkendimi kimseden üstün görmüyorum
kimseyide kendimden üstün görmüyorum
akıllı birinden korkmam helede kadınsa asla.00 YorumlaHayır, zeki kadınlara bayılırım :) Kendine güvenen her erkekte zeki bayan ister :)
00 Yorumlazeki kadın sigaranın yanındaki çakmağa benzer sigaran vardır ama onu yakmak için bir gereçe ihtiyacın vardırr.
00 Yorumla
+1 yıleğer tek gecelik aşk yaşıycaksam aptal kadını isterim bu durumda akıllı olanla düşman oluruz ama evlenmeyi istiyorsam akıllı kadın isterim bu durumdada aptalla düşman oluruz hıh
02 Yorumla- +1 yıl
tek gecelik bişi yaşamadığım için değerliyim
ruhu olmalı bence. zekilik göreceli, iyi yöndeyse iyi, ama hep bencil yönlerine ise olmasada olur
00 Yorumlaİlgisi yok diye düşünüyorum. Zaten akıllı kadın hem cinsleri arasında sadece 1 adım öndedir.
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle.Aptal iyidir.Zeki Erkek Aptal Sever(ZEAS).
00 YorumlaBenden daha Zeki olmasını kesinlikle isterdim ben:(
00 Yorumlazeki olup bunun da farkında olan kadından çekinebilirler
00 Yorumlacakallık yapmasın yeter yoksa beynıne cubuk sokar sıvısını akıtırım:D
00 Yorumlasen de kabul ettiğine göre söyleyebilirim, keşke kadınlar zeki olsa :D
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat