Kendinizden zeki olduğunu düşündüğünüz bir kadını çekici bulur muydunuz? Yoksa sırf bu sebepten eler misiniz? Evetse neden, hayırsa neden?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendinizden zeki olduğunu düşündüğünüz bir kadını çekici bulur muydunuz? Yoksa sırf bu sebepten eler misiniz? Evetse neden, hayırsa neden?
Bazı erkekler zeki kadınlardan korkabilir. Bunun birkaç nedeni olabilir: Güvensizlik: Bazı erkekler, zeki kadınlardan kendilerini tehdit hissedebilirler. Zeki kadınlar, erkeklerin sahip olduklarından daha fazla bilgiye ve beceriye sahip olabilirler. Bu, erkeklerin kendilerini yetersiz hissetmelerine neden olabilir. Egemenlik: Bazı erkekler, zeki kadınların kendi egemenliklerini tehdit ettiğini düşünebilirler. Zeki kadınlar, erkeklerin geleneksel olarak üstlendiği rolleri üstlenebilirler. Bu, erkeklerin kendilerini geride bırakılmış hissetmelerine neden olabilir. Kültürel faktörler: Bazı kültürlerde, kadınlar erkeklerden daha az akıllı olarak görülür. Bu kültürlerde yetişen erkekler, zeki bir kadınla ilişki kurma fikrine alışkın olmayabilirler. Ancak, tüm erkeklerin zeki kadınlardan korkmadığı da unutulmamalıdır. Birçok erkek, zeki ve başarılı kadınları çekici bulur. Bu erkekler, zeki kadınların daha ilgi çekici, daha eğlenceli ve daha iyi bir eş olacağını düşünür. Erkeğin düşük benlik saygısı: Kendine güvenmeyen erkekler, zeki bir kadınla ilişki kurmaktan korkabilirler. Erkeğin geleneksel cinsiyet rollerine bağlı olması: Geleneksel cinsiyet rollerine bağlı olan erkekler, zeki bir kadının kendi rolünü tehdit ettiğini düşünebilirler.
Ben korkmam sadece sevmediğim bir yanı var o da her kızda yok Allahtan ancak ne kadar çok zeki ve çekici olsa da o tür özellikler varsa silerim yani.
Nasıl yani
Bir özellik var daha doğrusu sevmediğim birkaç özellik var ancak bir özellik var onu anladığım vakit bitiyor benim için.
Ne özelliğiymis bunlar bir de biz anlasak 😅
Söylemem
Cevap
12Cevap
Bence özgüveni yüksek erkek tam aksine zeki kadınları tercih ederler. Tam tersine kendine güveni olmayan erkek biraz daha zeka seviyesi düşük kadın ister ki kendini yeterli görebilirsin
İlişkide zekanın değil o zekanın nasıl kullanıldığının önemi vardır o yüzden kadın zekasına ilişkiyi daha da güzelleştirmek için kullanıyorsa bunda korkacak ne var ama zekasını farklı yollardan kullanım erkeğe hayatı zindan ediyorsa o zaman oradan kaçacaksın tabii ki
İlla erkeğe bir şey yapmak için kullanılmıyor bu zeka 😅
Ama erkekler ile alakalı gelmiş sorun 😀😀
Yoo aslında kadınlarla ilgili 😅
Tabiii canım 🔥
zeki kadınlardan korkmadım bu güne kadar
insan hayatını kolaylaştırıyorlar cekici geliyorlar bana elbette
Bende zekiyim. O yüzden korkacan bir şey yok.
Zeki kadından korkmam tam tersine çok beğenirim Zeki olmazsa hoşuma gider öz güveni olan insanları severim boş konuşmayan kafalı insanlardan keyif alıp sohbet etmekten
Şunu size ve sizin gibi düşünenlere anlata anlata dilimizde tüy bitti.
Eğer zekanızı kötüye fitne fesat işlere yoruyorsanız insanlar sizden kaçar. Zekayla beraber ahlakı iyiyi devreye sokarsanız da kimse sizden korkmaz art niyet taşımadığınız için. Ayrıca birinin zeki olması onun sevilmesi gerektiğini göstermiyor zeka tek etken değil.
bence korkmazlar, zeki kadin yaninda zeki erkek ister. zeki erkek zaten slak kadinla yapamaz.
Zeka, kime göre neye göre zeka. Kendini zeki göstermeye çalışan kadınların çoğunluğu, komplex ve kibir içinde yüzen, feminist, sadece bacaklarının arasında olana rağbet görülmesini gururuna yediremeyen, ruhsuz sülükler.
Aslanlar, gece yarısını geçince Külkedisi maskesi düşen hizmetcilerle uğraşmaz.
Süpürmeye devam..
Gerçekten zeki ise evet ama kendini zeki zanneden bı kadın itici gelir
Zeki kadını severiz
Pek denk gelmedim gelsem de korkmam niye korkayım
narsist olmadığı sürece çekicidir
Erkekden daha zeki bir varlık yok erkekler varlıkların en üstünü olarak yaratılmış
Süs ollüm çaktırma
bulursam korkucam lütfen bulayim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?