Şive yapasım geldi babolo 🤦🏻♀️
Gel gel güzelim gel hiç acimiycik 😂😂
Gel gel güzelim gel hiç acimiycik 😂😂
Evet yatakta emir verirler sonra hüsran parasal yünden baskınlar sizi zekasıyla ezerler sizi küçük görürler ve hiç bir fikriniz uyuşmaz kendilerini üstün görürler bir çalışıyorlarsa tamam yandınız evin sahibi ve sizin sahibimiz olurlar gelde böyle kadınlarla yaşa böyle sarsa vardır Allah yardımcıları olsun
Erkeklerin çoğu zeki kadın sever. Bazısı da kadının zeki olmasından korkar. Çünkü zeki kadın kendini erkeğe ezdirmez, boyun eğmez erkek de bunu bildiği için zeki kadından uzak durur. Ben bunu yönetemeyeceğim, elimde oynatamayacağım endişesi ile...
Vov
Noldu 🙀
İşlerimi hallettiririm iyi olur diyorlar kız kullanıyor ya bunlar 😂😂
Zeki kız kendini kullandırmaz. Gerçekten zekiyse tabii😹
Cevap
21Cevap
hayır neden korkayayım
Ne korkması, korkan erkek aptal olduğu için zeki kadınlardan uzak kalır.
Lukka lukkaaaa ee 😂
Künefe mi bu niye yeniyor
Geçen bunu paylaşımda sordum yeni seksapel zeka mı diye yemediğim laf kalmadı ne alaka ne saçmalıyorsun falan diyenler aynı fikirde olduğum birilerini görmek ağlıycam nerdeyse duygulandım 🙄
Sen yine de bu kadar cesur olma açık oynama kadınlar gizem sever 🤔
Açık oynadığın gizli severse sonuç kaybetmen olur ama 😂😂 bana her mevsim yaz diyorsan orası ayrı elimi sallasam mendil eksik kalır falan filan 😂
Düşebilir de ama ufak ufak verelim civcivler aç kalmasın yazık 🤭
Haaa seni hatırladım rakamları farklı en büyük doğal sayıyı yazamadığım arkadaştın 😂😂
Evet fakat çok uykum var o yüzden okuduğumu anlamıym ama anlamadan bile iyi kotarıyorum bence
Sen ozamanlar bu kağğğ müstehcen değildin 😂😂
Hatırlamıyorsundur canım
Benden hızlı nasıl yazdın yahu rakam sorusunu demek istedim haatrlamamak
Hatırlamana zerre ihtimal vermemiştim bayağı bayağı önce muhabbeti geçmişti çünkü belki bir yıl 😂😂 neyse kendimi bi'halt ha sandım ha sanıyorum 🤦🏻♀️ o sorudaki hatama da ne gülmüştüm sayı 9876543210'ken hangi akla hizmet 8976543210 yazmıştım bilmiyorum yaa
Hep küçük düşünüyorum işte hayatımın zehri 😂😂
Çok hesap değiştirdim onu hatırlaman çok mümkün değil ama ciddi anlamda iyiymiş hafızan şapka çıkarıyorum 👒
Çok düşüncelisin takdir ettim siteye girdiğim anda da bildirim attın 😂
Farkın belliymiş
Söyleyeceğimi söyledim o konuda valla in misin cin misin anlamadım 😂 ama o konu dışında şaşırmakla meşgulüm şu an zira meraklı gözlerle ilgili bu hassasiyete sahip kimseyi görmedim karakterli olmak böyle bir şey
Hakettin hakkının hakkı hakkıya her zaman verilmeli hakkı ağlar sonra 😂 kaç kişi bu inceliğe sahip olur ki sen paralel evren KS üyesi olabilir misin? 🤔
Şımartmayı sevmiyorum ben de zaten tam üstüne bastın kaldır ayağını 😂
Önemli değil Lukka bey
Abla gece gece iyi misin besmele cek kendine gel qodhksudu
Bö bö bööö👻👻
Allah kahretmeye yine emociden önce boşluğu unuttum
Tam tersi zekasını konuşturan kadın bu zamanda baştacıdır ama öyle biri yok gibi..
Bence kadınların kendini zeki zannetmesi kadar korkunç değil.
Hemde nasıl... bize saf lazım anca ona aklımız yetiyor :D
Bence korkmalı sayıları çok az. Bu nedenle tehlikeliler
Bu eksik bir kanı. Zeki bir erkek korkmaz aksine zeki kadın sever. Bu kapsamın dışındaki erkekler hariç düşünceniz veya söyleminiz doğru.
korkmaz neden korksun
Aksine seviyoruz
Zeki erkek korkmaz sanki
Zeka ile detayın alakası peki 🤣🤣🤣
Zeki kadın görmedim ki korkayım sinsi gördüm
Hayır aksine zeki kadın candır
Sjshshdhh anirdim ya
😂😂😂
evet krokar
Kıro da korkar hıhıııı adamı madam yaparım 😂😂
helal
Sen erkek değilsen ben uzaylıyım 🤣🤣🤣