Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz sinirlenir miydiniz ben mi çok kafamda büyüttüm acaba?

Arkadaşlar merhaba ben 1 yıllık devlet memuruyum bi kurumda çalışıyorum kurumda iş olmadığı zamanlar çalışmıyoruz esnek çalışma var benim erkek arkadaşım geldi iş yerinde rahat oturamadığımız için kapının önünde kaldırımda oturuyorduk saat akşam 11 gibi sonrasında iş yerinde 3 kişiyiz bi tanesi yaşlı şoför biz otururken çöp atma bahanesiyle önümüzden geçti bizi kontrol etti sonrasında benden 10 yaş büyük abla beni aradı ve orada oturmayın mahalleli yanlış anlar dedi altı üstü oturup sohbet ediyorduk orada asla yakınlaşmadır sarılmadır olmadı ben zaten küçük ergenlik çağındaki çocuk değilim 24 yaşındayım beni çocuk gibi arayıp orada oturma mahalleli yanlış anlar demesi beni aşırı derecede irrite etti kendini ilgilendirmez ayrıca muhtemelen yaşlı şoför tembihledi ara diye siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız erkek arkadaşımda benim meslektaşım aynı zamanda kendini bilmeyen insanlar değiliz

Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz sinirlenir miydiniz ben mi çok kafamda büyüttüm acaba?