Sevgiliniz sizinle beraber ayrı eve çıkmak istese kabul eder miydiniz?

Sevgiliniz sizinle beraber ayrı eve çıkmak istese kabul eder miydiniz?
Hayır tabii ki niye kabul edeyim madem ayrı eve çıkacak kadar maddi durumumuz yerinde ayrı eve çıkacak kadar birbirimizi seviyoruz adam akıllı evlenelim, çok merak ediyorum niye insanlar böyle şeylere kendilerine normal bir şey kabul ediyorlar, Ben elhamdülillah Müslümanım başkasının inancı veya yaşam şekli beni ilgilendirmez. Ama evlenmeden aynı evde nikahsız yaşamak dinen günahtır, aynı zamanda birlikte yaşayacaksınız zina edeceksiniz yani benim için olmaz, zaten aynı eve çıkacak kadar güveniyorsam o insanla evlenmeyi de isterim.
Ettim,. karşıda ki kişinin doğru kişi olduğuna, sevgisine, saygisina eminsen kabul edilir maalsef günümüzde bir çok kişi güven sorunu yaşıyor doğru kişiyi bulmak çok önemli hemde çok... o kişiyle her konu da anlaşıp tamam ya ben bununla yaşlanırım diyemiyorsan yapılmamalı yani... onun dışında aynı eve girmeden tanımıyorsun yani yazıyorlar her şey cok güzeldi eve girdik pis çıktı, dağınık çıktı birsürü sorun yani...
Benimle yaşamak istiyorsa evlilik teklifi etmesi gerektiğini bilir. Hâliyle böyle bir teklif alacağımı sanmıyorum.
Ayrı eve çıkmam için ailemin ben reddetmesi lazım. Reddetmeden çıkarsam evimiz mezarlıkta olacak 😂
Hdjddj
Cevap
10Cevap
Ben bizde yasamayi teklif ediyorum kiralar pahalı 😄
İlişkinin ömrünü kısaltıyor, tercih etmem..
Evet tabi ki de ederim.
Önce imzasının güzelliğini görelim kağıtta yok öyle ev neyim
Ya beleşçi yaa benim kirama konacak. Kendi ayrı ev tutsun kendi kirasını kendi ödesin
haha :D
Etmezdim. Daha evlenmeden bir evin sorumluluğunu almak istemem. Adam ne kadar yardım ederse etsin evin sorumluluğu kadında maalesef
Yok kabul edemem ben evlilik falan olmadan aynı evde yaşamayı. Önce önce ailem asla kabul etmez böyle birşeyi.
cok seviyosam olur onun disinda guveniyo olmam ve hayatimin aski olmawi lazim yoksa aileme ters
Kendine gel senin dilin ne söyler moduna girerdim, o kadar da değil be güzel kardeşim
Sevgililikten öte bir seviyemiz olursa anca o şekil olur. Bkz: evlilik.
Hayır.. pek sıcak baktığım bir durum değil bu
Ayrı ayrı evlerde daha heyecanlı.. 😒
Kavga edince kim kimi kovacak derdine giremem.. 😅
Şimdi şöyle ki ben doğuluyum ben bize ters Avrupalı değiliz biz 😂
evettt tabikide neden olmasın birlikte yaşlanırız oh ne güzel
Evlenip yaşamak daha mantıklı hem ailelerimiz de maddi manevi destek olur.
Ayrı ayrı evlere çıkacaksak olur dkdjd Evlenmeden beraber yaşamak istemem
Yani ama ne kadar güven olursa evlilik tercih ederdim çünkü bu biraz flört kaçar 🤗
Nikahına alıyorsa okey
sanırım kabul etmezdim evlenmeden
Nau nau yanlış buluyorum. d
Evlilik dışında hayır ayrı bir eve çıkmam
Kabul etmem
Çok seviyorsam evet isterdim ve kabul ederdim.
Evlenip yaşarız ya
Kabul etmem evlenmem lazım anca
Evet istediğim bi yaşam stili
Ederim
Ederim
Etmem 🙄
Hayır etmem.
Tabi ki
Evlenmeden olmaz 😂
Hayır
Etmezdim
Hayır tabiki de