Amaci nee yardim edin lütfen?

simdi benim bundan 6-7 gun once cok guzel giden bi iliskim vardi 5 aydir birlikteydik ve mutluyduk gercektende tek sorun uzak olmamizdi 700km falan var aramizda ayni ulkedeyiz ama her neyse 5 ay cok guzel gecti boyle kavga oluyo ama barisiyoruz klasik iliski sonra son 1 haftadir bi garip davraniyordu bende dedim hani ne oldu bisey mi yaptim felan sinavda yaklasiyor malum ben buna demistim ki oraya gelmek isterim ama ya kazanamazsam hani olur ya kendime guveniyorum ama yani o an belki bisey olcak yapamicam bilemeyiz sonuc olarak buda o gunden sonra bi anda değişti iste sey dedi gelmezsen bitirelim falan cok zor falan cok seviyorum nolur geller yaptı neyse bu baya garip ama boyle askindan olen cocuk gitmis sanki silah zoruyla benle konusan biri gelmis ben buna dedim hani istersen ayrilalim hani git ne yapmak istiyorsna yap ama benim yanimda zorla durma dedim sonra bu yok ben sana asigim gidemem falan dedi sonra iste bende dedim ki bak ben oraya gelince beni birakcaksan simdi yuru git benle ugrasma dedim bu hala sen benim ivin en iyisisin falan diyo neyse iste ben instaya girmiyordum full focus sinav olmustum neyse iste bu daha cok garip davraniyordu ben dedim ki baskalariyla arkadasca konusmak istiyorsan hani konus kafan dağılsın dedim sonra yok ben seni istiyorum dedi gunde 10 saat falan konusuyoruz yani baya cok neyse iste bu bi keresinde hali sahaya gitcem dexi gitti gec dondu erkwn yatcam dexi o sirada kixla konusmus ben bunu sorunca ogrendim aldattin mj dedim aldatmadım dedi (ona takıntılı asik olan kizla konusmus gece boyu) neyse kizin priwini falan takip ediyor bakin etsin tamam ama ben bi erkegi takup edince bu kim diye soruyodu ya allah icin sonra ayrildik iste ozur dilerim dedi be de sen kendinden ozur dile once dedim 2 gun once falan gelmis sinavinda basarilar umarim mutlu olursun iste okulu kazaninca nerde kalcaksin falan diye sordu😑 amaci nee

Amaci nee yardim edin lütfen?