Amacı Nedir Lütfen Yardım?

İş yerinde birlikte çalıştığımız bir arkadaşım var. Daha önce başından bir evlilik geçmiş ve hayatında şu anda bir kız arkadaşı var. Bazen mutlu olmadığını yanlış bir ilişki olduğunu söylüyor bazen de çok mutlu olduklarını hissediyorum. Bir keresinde bana eğer tekrar evlenirsem seni kesin alıcam dedi şaşırmıştım.. Ama gülüşüyorduk şaka mı yaptı gerçek mi söyledi anlayamadım Bugün de geçmiş ilişkilerimizden konu açıldı bana eski erkek arkadaşımla birlikte olup olmadığımı sordu ben de oldum dedim kaç kere diye sordu nerde diye sordu daha sonra bana gözüme çok itici geldin dedi ne ilgisi var dedim eski erkek arkadaşımın yaptığı işle ilgili bir iş çıkmıştı konu da ordan açıldı numarasını verdim bende de engelliydi zaten onu da söyledim whatsapp profil resmine bakarken gördüm o ne dedim bak özlemişsindir dedi ne ilgisi var dedim hiç aramak istemiyorum dedi bazı hakaret kelimeleri kullandı eski erkek arkadaşıma anlam veremedim bu konuşmalara.. Bazen benden kaçtığını hissediyorum bezen çok yakın bazen şakalaşmayla karışık yakınlaşma oluyor ama bu şekilde kafamı karıştırıyor sizce ne yapmaya çalışıyor?

Amacı Nedir Lütfen Yardım?