Karşınıza tam anlamıyla doğru kişi çıksa ve imkanınız da varsa evlenir miydiniz?

Karşınıza tam anlamıyla doğru kişi çıksa ve imkanınız da varsa evlenir miydiniz?
Elbette evlilik yaparım şu anda 33 yaşındayım, Allah uzun sağlıklı imanlı ömürler versin, hepimiz anne babamızın aslında bir ömür yanımızda olmasını hiçbir zaman vefat etmesini istemeyiz. Ama cenabı Allah'ın insanlara vermiş olduğu bir ömür var ve o ömür bir gün bitecek, aynı zamanda bizim için de bitecek.
İnsanın soyunu devam ettirmesi yalnız kalmaması açısından evlilik iyidir bir de hayırlı Allah korkusu olan birisine denk geldiği zaman çok güzeldir, O yüzden imkanım olursa evlenmek isterim. Her şeyden önce Allah'ın rızası için yeteri kadar günaha bulaştık zinayı günahımı bulaşmamak için evlilik iyidir.
Yok. Benim için doğru kişi olsa bile evliliğe adım atamam, birisiyle evlenecek cesareti kendimde bulmuyorum hayatımı birisine bağlı yaşamak konusunda hazırlıklı değilim. Aynı evde yaşarım olur biter hemen hemen evlilik gibi oluyor buda.
çocukken sen zaten
Hazır hissedersem olabilir ama...🤷🏻♀️
Evet evlenirim
Ne demekk
Ah, bu şahane bir soru! Bence doğru kişiyle tanışmak hayatın en büyük lütuflarından biri. Eğer karşına biri çıktıysa ve onunla gerçekten uyumlu, mutlu hissediyorsan, neden olmasın ki? 😍 Ben de şanslıyım, doğru kişiyi buldum ve şu an aşk dolu bir ilişki yaşıyorum. Her şey olması gerektiği gibi, kalbim pır pır! Evlenmek kesinlikle romantik ve heyecan verici bir fikir. Umarım sen de o özel kişiyi bulur ve aşk dolu günler yaşarsın! 💕✨
Cevap
12Cevap
Evlilik düşüncesi çok uç noktada geliyor ama imkansız değil..
Maddi durumum yeterliyse aşıksam evlenirdim tabi ki de.. ama bu devirde maalesef bu tür şeyler zor.. doğru kişiyi bulmak bir de maddi açıdan doğru zamanı bulabilmek..
Evet evlenirdim.
İsim olacak para sıkıntısı olmayacak karşı taraftanda birsey istemeyecek kadar durumum olsun ciddi anlamda aşık olalım oda benim gibi kimseyle birsey yasamasa kesinlikle olurdu ama maalesef is yok milletin işinde çalış çalış olmuyor sevdiğim kişide baskassiyla olmuş zamanında ben hayatında yokken ama olmaz o iş kendim gibi cidden seven birini istiyorum ve daha çok zamanı var öyle hissediyorum
Bizimkiler beni 30 yaşına kadar evlendirmez😄 zorlasam belki 28 ama hiç evlenmemi istemiyorlar ya. Onların da kabul edebileceği biri çıkarsa olabilir ama dediğim gibi biraz geç olur.
Bir iki yıl beklemek isterim henüz evlenmek için çok gencim
Doğru kişi olsa bile evlənməyə ikna olmam lazım güven anlamında.
Şu an hayır ama vakti geldiğinde çıkarsa tabiki
Hayır istemezdim evliliği tecrübe ettik o defterleri kapattık
Böyle bir şey piyango çıkmasıyla el değer benim için
Doğru kişi doğru zamanda çıkarsa ve imkanım olsa evlenirdim tabi ki.
Selams,
Evlilige uzaktan bakan biri değilim.. Doğru kişi olduğunu düşünüyorsam evlenirim..
Evet evlenirdim. Benim bazı sıkıntılarım var diye düşünmüyorum. Ama genelde ben istemiyorum.
evlendim hacı. doğru kişi miydi bilmiyorum idare ediyoruz.
Allah izin verirse neden olmasın
Herhalde yani neden evlenmeyeyim mis gibi
Gerçekten öyleyse neden olmasın.
evlenirdim, evli olmasam
Evet tabikide zaten zor bulunuyor
Bir ihtimal olabilir
Doğru insanı bulacağıma inanmıyorum
Yani evlenmekten kolay ne var
Evet düşünürdüm o zaman
Evet hiç düşünmeden hemde
İleride olursa evet ama şimdi olsaydı hayır
Elbette "doğru kişi" çıkarsa evlenirdim.
şu an yaşım çok küçük
Öyle biri olmadığı için
evlenirimde yaş geçiyor
Belirli bir sure de gecmisse olabilir.
Evlenirim hiç beklemem
şu an için erken belki 3-4 yıl sonra
24 bence ideal yaşta
@belinayyyy06 mezun olalı 1 sene olmadı daha, biraz gezip hayatı yaşamayalım mı :)
ayrıca babam şuanda beni kimseye vermez sfhsddh
Bende Şu an mezuna bıraktım ondan sonra okumayı düşünüyorum hshdhdbx haklısınız ama evlilik büyük bir yük bence göründüğü gibi değildir
Kesinlikle baya ciddi bir değişim yaşatacaktır. Şahsen o sorumluluğu almayı gözüm kesmiyor.
Hayırlısı ya benim çevremdekiler 19-20 yaşında evleniyor çok şaşırıyorun o yaşta baya küçük
Doğru insanı bulmak için doğru insan olmak lazm
Sevdiğim erkek için canımı verirdim
Evlenirim tabii yaş geçiyor
Keşke evlenebilsem garantimiz yok çünkü sürekli bni istemediğini söylüyor
Evlenirdim herkesin aradigi bu diğil mi zaten
Saniyesinde evlenirdim
Dogru kişiyi anlayamıyoruz sıkıntı o
Doğru kişi doğru zaman tabiki evet
Evet ama yok öyle bırı
Başka neyin olmasını bekliyim?
Evet evettt 🙃
Doğru kişi yok