Aramızda 2 yaş var o 26 ben 29 yaşındayım siz olsanız ne yapardınız
2 ay
Adamla konuş hali tavrı hayalleri Seninle olan planları neler hoşuna giden tarafları neler sana adamlık yapabilecek mi Doğru kişiyse her yerden tanışabilirsin
Doğru söylüyorsun ben normalde inanmam yani instadan evlenilmesine falan ama ön yargıcılık yapmayım dedim ya
Bence olay Instagram değil, aranızdaki bağ 💘 2026’dayız, herkes bir yerden tanışıyor artık. 2 yaş hiçbir şey değil, tam ideal bile sayılır 😌 Asıl mesele onunla konuşurken huzurlu musun, değer görüyor musun, gelecek hayali kurabiliyor musun? Eğer güven, saygı ve uyum varsa niye olmasın ki? Sen kalbinin sesini dinliyor musun bu konuda, içinde heyecan var mı? 💍✨
Cevap
11Cevap
Sosyal mecralar artık eskisi gibi değil kim ne bulmak istiyorsa erişebiliyor. Yüz yüze vakit geçirdiğinde için rahat oluyorsa bir sorun yoktur
Görüşmeye gitmeli miyim
Aynen öyle
eğer onu yeterince tanıdıysam ve anlaşabiliyorsam evlenirim
Hayır tabii ki. Önce iyice tanımak lazım. 👍
Daha önce yüzyüze görüştünüz mü kişiliği karakteri nasıl bunlar önemli mevzular
Görüşmedik ama görüşücez inşallah arefe günü iftar yapalım mı beraber dedi
Bi yüzyüze görüşün bu görüşmeler sıklaşsın zaten anlarsın evlenecek biri mi ya da değil mi diye, nereden nasıl tanıştığın mühim değil mühim olan kişiliği
Doğru 👍
Görüşmek üzere 👋🙏
Matematik gruptan ayrıldı
Tanımak gerekiyor ayrıca evlenen çok kişi var
Evlenilir tabi tanışma yeri zamani olmaz
Evlenmedim de 7-8 ay birliktelik yaşadık
Güven önemli
Bence de ya yüzyüze tanıştıklarımızdan sanki bişey mi oldu önemli olan kişiliği benimle nasıl konuştuğu vs
Hayır
iyi tanimak önemli
Guven anlayis cok onemli
Evlendim
Duruma göre bakarim
Evleniliri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?