Marabalar 🌸🌵🖤
Sanaldan tanıştığınız biri ile evlenir miydiniz?
Sanaldan tanıştığınız biri ile evlenir miydiniz?
Eşimle sanaldan tanıştık 4.5 yıl süren sevgililiğin ardından 10 yılımızı dolduruyoruz evliliğimizde. Yani olur 😃 neden olmasın. He şu zamana göre yorumlarsam biraz tehlikeli çünki dolandırıcısı, sahtesi, katili, sapığı öyle çoğaldı ki bu sanal ortamda hemen güvenilmemeli. Çok iyi tanımalı.
hangi uygulamadan tanıştınız
inşallah bende bulurum ya size çok özendim
gerçek hayatta tanıdığım biri var ama adım atmycak kadar utangacım o yüzden sanal iyi fikir
tamam teşekkür ederim💕yarın deneycem
evli çıktıı🥲
aynen yapacak bir şey yok başkası çıkar, teşekkürler
Ben evlenirdim tabi ki de yani benim için aşık olmak yeterki nereden nasıl tanıştığım önemli değil tek fark sosyal medyada birini tanımak daha zor oluyor daha uzun sürüyor birde uzak yerdeyse zaten görüşmek de sıkıntılı olurdu
Şimdi burada çoğunluk hayır diyecek ama sanalda ki insanlar başka dünyadan değil ki sokakta okulda hastanede avm de gördüğümüz insanlar sonuçta, tanışırsın kafana yatarsa neden olmasın
Bence evlenilir. Sonuçta karşındaki de insan. Yeterince tanıdıktan, konuştuktan, zaman harcadıktan sonra görüşülür her şey güzel giderse uyum çok iyiyse evlenilir ki var örnekleri 😇
Cevap
44Cevap
Birincisi asla evlenmem asla.
İkincisi evlenmeye karar versem bile babam kafama sıkar
Sanaldan sevgilim olmuştu geçen eylülde ama aynı şehirdeydik zira bence de evlenilmemeli ne idüğü belirsiz bir tip bakarsın çok karakterli, iyi bir rol oynar.
Evet ayrıca kimseye güvenmiyorum ruh hastasının biri çıkabilir. O yüzden birkaç yıldır tanıdığım reel insanlardan başka kimseye güvenmemeyi tercih ederim
Günümuz dünyasında bu yönde evlilikler çok... iyice bir tanımak lazım hem kendisini hem de ailesini ve aile bağları bu durumda çok önemlidir. Sanal dünyada farklı normal hayatta farklı bir grafik çizebilir. Zor bir süreç tabii... kısmet artık... :)
Karşindakinin karakterine bağlı ne yani dişardakilerin sosyal medyası yokmu çok celişkili bı durum yani
Hayır. İlişkim sanalsa bile birkaç sene boyunca real ortama döktükten sonra belki bir ihtimal evlenirim.
Büyük konuşmayı sevmiyorum o yüzden tanışmadan olmaz diyorum. Sanaldakiler de zaten dışarda gördüğümüz insanlar ama tabi tanımak lazım.
Güvenilmez ortam. Güvenilmez insanlar. Sanalda herkes kişiliklerinden alakasız kişiliklere bürünüyor.
Sözlenme durumuna kadar gelmiştim bir kez. Ondan kaynaklı bazın nedenler ile olmadı.
Dünyada bunu yapan binlerce insan var. Neden bu kadar garipseniyor anlamıyorum.
Evettt niye evlenmiş ki çok iyi kizlar var ciddi çıkan olursa evlenirim
Maraba
Huyu huyuma suyu suyuma olursa evleniriz yanisi.
Olumlu ve somut bir ilişkiye dönüşürse elbette düşünürüm.
O birinin kim olduğu önemli sadece, nerden tanıştığım değil.
Neye asla desem başıma geliyor o yüzden susma hakkımı kullanıyorum. 😄
Günümüzde evliliklerin çoğu sanaldan tanışmayla oluyor
Yüz yüze buluşur sonrasında güven verirse neden olmasın
Evlenmem demiyorum ve buyum konusmuyorum ama zor
Tanisilip detaylı bir tanışma süreci sonrası evlenirim
Bilemiyorum, tanışır tanışmaz zaten kimseyle evlenmem de zamanla tanıyarak her şey olabilir.
evlenirdim 9 yıllık sanal arkadaşım var 5 yıllık sanal arkadaşım da var buluşup reel bile olduk hatta en yakınlarımdan birileri bence karakter ve kişide bitiyor mesele sanal arkadaş için iyi bir ortam ama aynı zamanda tehlikelide kimin ne olduğunu her zaman anlayamayabilirsiniz o yuzden reel daha iyi bence ama sanaldan da tanışılabilir
Elektrik varsa bir ev gecindirecek maaşı varsa olur
Sanaldan tanışırsın ama yüzyüze devam edersin falan, o zaman olabilir tabi.
Az daha öyle bir hata yapıyordum ki kıyısından döndüm gençlik işte
Evlenmem.. dolandırıcı, delisi her türden birleri var
Neden olmasın? Zaten ilk başlarken görmeden onu tanıyorsun. Bazı şeyleri kabullenmen öğrenmen daha kolay oluyor..
bence gayet mantıklı
Eğer iyi anlaşırsak fikirlerimiz uyuşursa neden olmasın
Çirkinim evlenmeyi düşünmüyorum benimle düşünende olmaz zaten
evlenmem evlenmek istesemde ailem izin vermez
uzun süre görüşmek lazım halini tavrını ölçüp biçmek lazım kavun 🍉 almiycan sonuçta dimi evlilik bu nihayetinde
@ateşlisarisinn91 aaa 91 li :D
Allah yazdıysa bozsun 😅
Allah in yazgisina karışma be 🤣
Cok fena abayı yakmışsam yaparim oyle bi delilik
Genel olarak evlenmemeyi dusunuyorum
Sanaldakiler robot mu acaba bizmi bilmiyoruz?
Reelde görüşmüş olursak bu mümkün
İlk görüşmede evlenmeyeceksek neden olmasın
Evlenirim sanal manal kardeş yapay degil ya
Hayır sanaldan arkadaş bile olmam kolay kolay
Olabilir de ben evlilik istemiyorum
Hayır sanmıyorum. Pek güvenemem.
Istiyosan evet
Hayır
Kişiye bağlı
Nasip ☺️
Nooo
Evet