Sözünde durması, şerefsiz olmaması, zek, esprili, merhametli, çalışkan olması. Fiziken de uyumlu olmalı elbet. Evlenilecek erkekde biz kadınlar çok büyük nitelikler aramayız. Maddi açıdan yüksek beklentisi olan kadınlar genelde ya yıllardır çalışmaktan bıkmış veya aile içi maddi durumu kötüyse maddi beklenti içerisinde olur dediklerime ilaveten.
Benden daha çok yardım sever olmalı. Benden daha çok ailesine düşkün olmalı. Benden daha çok adil olmalı. Benden daha çok anlayışlı olmalı. Her şeyde benden daha iyi olmalı
Karakeri anaç, doğal, merhametli, oturmayı kalkmayı bılen , neselı bırı olsun ıstedım benden kısa olsun gerısı onemlı degıl🤣🥰kısa boylu bayanlar hep daha guzeldır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sözünde durması, şerefsiz olmaması, zek, esprili, merhametli, çalışkan olması. Fiziken de uyumlu olmalı elbet. Evlenilecek erkekde biz kadınlar çok büyük nitelikler aramayız. Maddi açıdan yüksek beklentisi olan kadınlar genelde ya yıllardır çalışmaktan bıkmış veya aile içi maddi durumu kötüyse maddi beklenti içerisinde olur dediklerime ilaveten.
Zeki**
Yani bu saatten sonra tekrar evlenirsem, karşımdaki adamın baba olma isteği olmalı.
Yaa 😇
☺️🌸
Kızım nerdesin saat kaç oldu
@Asfgfdff kızın değilim
Sadelik...
Duruşunda ki sadelik, gülüşünde ki sadelik, görünüşünde ki sadelik, konuşmasında ki sadelik, gözlerinde ki sadelik... Ez-cümle Tevazû...
Aslında kendini bilen biri için ne mânâ içerir bilir. Rabb'im nasip eder ve sen onu baş tacı edersin dahi o senin gönlünün Sultanı olur...
Gözü benden başkasını görmesin aşkından sevgisinden her seyinden emin olmak✨🎈
En önemli şeylerden biri
Kesinlikle🌸
Silah zoruyla mı
Çok beklersiniz böyle isteğiniz olduğu sürece sizinkisi durakta gemi beklemek gibi bir şey
@Asfgfdff niye ya olması gereken zaten
Benden daha çok yardım sever olmalı. Benden daha çok ailesine düşkün olmalı. Benden daha çok adil olmalı. Benden daha çok anlayışlı olmalı. Her şeyde benden daha iyi olmalı
Ben eksiksem 4-4 lük değilsem. Karşımdakinde şu olsun bu olsun deme hakkına sahip değilim
Ki kimse 4-4 lük değil.
Fiziksel olarak ideal kilo bir kere obez veya zayıf olmasın kişisel olarak zaten evleniyorum yıllarımı geçireceğim iyi birisi olsun kafam uysun falan
Merhamet sadakat sadıklık sevgi veren ve ilgili olması
güven sadakat sevgi saygı hijyen
bunlar yeter :)
Vicdan.
Bir insanda vicdan varsa her adımı güzel atar.
Konu ne olursa olsun.
Kesin olarak ruhâni ve mânidar bir yaşamı olması lazım nefsâni aklın yalanlarına kanmaması lazım.
Evlilik benim için zor. akıl tutulması yaşamalıyım ki evleneyim.
Karakeri anaç, doğal, merhametli, oturmayı kalkmayı bılen , neselı bırı olsun ıstedım benden kısa olsun gerısı onemlı degıl🤣🥰kısa boylu bayanlar hep daha guzeldır
Güzel adam olması… aslında tek kriterim de bu…
😅😅
Kriter formalite aşk kriter tanımaz saati günü yoktur seversin ve başlar
Nikaha gelmesi 😝
😂😂
Efendi ve yakışıklı olması. 😹
Zeki, kültürlü, açık fikirli, başarılı vs vs
Kamuran Akkor' un dediği gibi Sev yeter...
Mehmet Aslantuğ: benim böyle bir sözüm yok
Anlayıştır gerisine bakarız
Dürüst ve sadık olmalı
Memur olması maaşının iyi olması evi arabası olması
Söz çok güzelmiş
😇🙏
Her şey okey de 😂😉 resim olmamış bee
Neden🙂
Çok özlü söz paylaşmışsın, Facebook dayıları gibi
Yazıklar olsun bee sendemi 😂
😂😂bensiz hayat böyle ruhunu bile yaşlandırır
Facebook teyzeleri gibi ne bu sözler