Arkadaşlar bu kızın adı Bahar, Yaşı 21 Balık burcu. İlgilenmeye başlayan oydu. Baya hem de beni görünce heyecanlanıyor gözlerimin içine bakarak kenetleniyordu. Şimdi ise kız beni görmüyor bile yokmuşum gibi davranıyor. Önceleri bir yere gitsem de sorardı fakat şimdi öyle mi hep soğuk hep uzak üstelik sevgilisi bile yok sadece bir defa sinirli bir biçimde yanından geçtim diye o kadar çok ilgilendi ki benle sakinleştirmeye çalıştı şimdi Canım sıkkın olsa bile umursamıyor neden böyle oldu bir anda neden böyle uzak o kadar iyi ve saf ki kıyamıyorum ona
Güncellemeler
+1 yıl
Abi homofobikler lütfen yorum yazmasınlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki kız sadece arkadaş olarak görüp samimi davranmıştır
Sanmıyorum kızdan acayip derecede biseksüxel izlenimi alıyorum enerjisi oldukça yüksek özellikle de bana karşı sürekli seni birine benzetiyorumlar bir soru sorduğumda gözlerime dakikalarca bakması ve sadece gözleriyle konuşması of... Abi noldu bu kıza böyle ya?
Balık burçları konuşurken direkt göze bakar ve göze bakılmasını ister, muhtemelen farkında olmadan bir şey yapmışsındır ya da bisex değildir
Çok yakın arkadaşlarım bile bana böyle davranmıyorlar inan beni kıskanıyor merak ediyor heyecanlanıyor mesela geçen kıza Gül verdim sevgililer gününde beni gördüğü geri yerde çiçeğini saklıyorum diyor onu üzecek bir şey yapmadım yapmamda bu konuda çok dikkatliyim çünkü çok saf
Yanlış anlıyorsundur ya kız belki bu kadar üstüne düştüğün için itici bulmuştur seni
o yüzden uzak duruyordur
Kendi fikirlerini kızın fikriymiş gibi yazman tuhaf çünkü kız aksine bana farklı anlamda yakınlaşma sağladı ben kendim uydurmuyorum hatta 15 kişi bu konuyu oturup konuşunca bile sonuç kızın bana yönelim konusundan yaklaşımı oldu
Garip birisin ya kız belki nazik davranmaya çalışmıştır yani yoksa neden bir sorun yokken uzak dursun şimdi?
Diyorum ki kız bana yönelimli hoşlanıyor diyorum heyecanlanıyor gözlerini kenetliyor biseksüel olduğuda kesin dostça yaklaşmıyor yani sen hala homofobik yorumlar yapıyorsun ben de diyorum ki bu kıza noldu aq neden böyle davranıyor neden soğuk
Homofobik değilim saygım var arkadaşım zaten, git kıza sor o zaman ben fikirlerimi sundum
Yaklaşımın homofobikçe ama farkında değilsin
Öyle bir yaklaşımım yok da şu an her şeyi yanlış anlamaya çok müsait bir yapıdasın anlıyorum
Bence yazdıklarını bir daha oku homofobiksin ben onu anladım
Tamam ne diyorsan o olsun seninle uğraşamayacağım kendimi açıkladım anlamıyorsan daha yapacağım bir şey yok
Evet homofobik yaklaşımınla çok açıkladın sağ ol ya
Karar senin bence cano
La kız bi sıcak bi soğuk bu durumda kararı nasıl vericem
O anı beklicen
Hangi anı aq
Sakin ol bana ne kiziosun ben yaptım
Sana kızmıyorum hangi an yani onu soruyorum
İyi an seni isdedi an senden hoşlandığını sole an
Konusmani tavsiye ederim karsina
Konuşamıyorum ki çok soğuk sohbet bile edemiyorum ağzımı açamıyorum
Kavga edermis gibi kuzum ne derdin var bnle de uzerine baski kur
Geçen eli kesilmiş geçmiş olsun dedim yüzüme bile bakmadan sağ ol dedi. 1 hafta boyunca böyle gitti bu
Kuzum dedigim gbi yaninda gecse bile ne derdin var benimle uzerine baski kur
Yapamıyorum ki çok üzdü bu durum beni yemeden içmeden kesildim iştahım kapandı
Olmuyorsa kuzum oluruna birak herseyi zorla guzellik olmaz birak inceldigi yerden kopsun kendi bilir kendini uzmeye degmez
Kendine bağladı ben bağlanmayı işte bu yüzden istemedim bu bağlayıp gider diye soğuk yapar diye azıma sıçıyor şimdi rahatça
Sende baglanma baglanmayi takintili hale getirme o gitse sen ölcekmisin ya da hastalanip yataklara mi düseceksin hayir birak bir insana ederinden fazla degrr verirsen ag. z eder
Ya abi kız kendi yapıyor burada benim suçum bile yok
Kuzum sende umursamamazliktan gel bunu yapamayacak kadar gucsuz oldugunu dusunmuyorum
Nereli bu bahar İzmirli mi
Diyarbakırlı
Lezboslar soruyor
Teyzenle annen Yok burada ama nedense
Doğru yoklar zaten:d
E burada işin ne o zaman
Konumuz anneme teyzem değil zaten lezbos:d
Cinsiyetin erkek mi
Hayır kızım