Bir kız var aklım karışık?

Arkadaşlar ciddi paylaşıcam. Saçma yorumlar yapmayın rica ediyorum. Ben 21 yaşında genç bir kızım, burcum kova, yükselenim yay. 23 yaşında Burcu yengeç, yükseleni aslan bir hatuna tutuldum. Hatun da Ne hatun ama, yeşil gözlü, buğday tenli, enerjik mi enerjik, tatlı mı tatlı ve bisesüel. Bana karşı tensel temasta bulundu. Espriler, şakalar... Havada uçuştu derken, ben bu kızdan etkilenmeye başladım. Çünkü bir anda böyle davranması tuhaftı. Kim bir anda birine böyle davranır? Kimse... Bende birkaç gün geçti kıza bir adet kırmızı gül bıraktım. Kız bana akşam mesaj attı. Sevgi dolu mesajlar. Sonra ertesi akşamına şunu paylaştı. “Çiçek de çiçekli günlerde benim. Eğer istersen çiçeğinde çiçekli günlerinde olurum.” 10 kere okudum. Anlamadım. Sonra bir arkadaşımla konuyu kurcaladık. Sonuç olarak o yazıyı bana attığını Anladım. Arkadaşıyla arkadaşım, beraber toplandıkları bir gün, ortak arkadaşımıza büyük bir çikolata götürdüm beraber yerler diye. Kızın morali yoktu diye benim gönderdiğimi anlamasın diye arkadaşım vasıtasıyla içerisinde “gülüşün güneşten daha güzel” yazılı mutluluk kartı gönderdim. Çünkü ben acele etmek istemiyorum. Bağlanmaktan da korkuyorum. Bu sebeple ağırdan alıyorum. Çekiniyorum, utanıyorum da... Mutluluk kartı gönderdikten sonra da bir tane pamuk şeker aldım, kıza verdim “sakın üzülme” dedim. Yaaaaaa dedi. Güldü. Bu aralar hiç morali yok. Benimle tek kelime konuşmuyor beni gördüğü zaman gelip tam dibimde duruyor. Bana bakıyor. Uzun uzun, sonrada sesi kötü geliyor. Ağlayacakmış gibi çok mutsuz gibi. Geçen akşamda yüzünde renk yoktu. Halsizdi hasta gibiydi. Durum böyle, ben de onunla konuşmuyorum tabii. Bakışıyoruz sadece.. Öyle sessiz sessiz. Ben ona, o bana. Bununla da kalmadım. Akşamına “bana öyle buz gibi bakma, sen benim en güzel neşem, parlak güneşimsin. Sen bana bir adım gelsen ben sana koşarım.” diye yazı attım. Anlamış mıdır bilmiyorum ama sabahına kendini atmış, 🐣 bu emojiyi atmış. Ne anlama geliyor bilmiyorum. Tecrübe sahibi arkadaşlar, lütfen fikirlerinizi özgürce belirtin.

Bir kız var aklım karışık?