Bir kız var kafam karışık?

Bir kız var, bir markette görevli. Kendisi bana ilgili davrandı. Balık burcu, boyu 1.50. Derin bakmalar, gülümsemeler. Başlarda beni birine benzettiğini söyledi. Kime diye sorunca hatırlamıyorum ayaklarına yattı. Buradan gönderdiler anan şef ile konuşup ısrarla burayı istemiş. Ben Kova burcuyum, başka birine buradan gideceğimi söylerken nereye diye atladı. Uzaklara dedim, uzaklara mı dedi. Sonra başka zaman uğrarım ama bu aralar olmam dedim. Yine atladı neden bu aralar yoksun. Şakasına sevgilimin yanına gidiyorum dedim. Büyük bir tepkiyle ciddi misin? Dedi. Evet şeklinde devam edince morali bozuldu. Enerjisi çok güzel ve bisesüel izlenimi alıyorum. 21 Yaşında. Araştırdım kendisini çok saf ve tertemiz. Çok çekmiş. Bu yüzden onu incitmek istemiyorum. Yanına uğradığımda hep gülümsüyor neden diyorum uykum geliyor diyor. Sordum sevgilisi de yok. Ben süs yüzüğü takıyorum ara ara, dikkat ettim o da ben taktığımda takıyor. Birden bu kadar sıcak ve ilgiliyken aniden buz kesti. Hiç yokmuşum gibi davranıyor. Bazen bakıyorum telefonda biri ile sohbet ederken gülüyor. Geçen gördüm elini sarmıştı. Geçmiş olsun dedim, yüzüme bile bakmadan sağ ol dedi. Kafamı o kadar karıştırdı ki. Bazen düşünmek istiyorum bazen düşünmemek. Onu özlüyorum eksik hissediyorum. Bunu ona anlatamıyorum. Rüyalarımda görüyorum. Acı çekiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Okanutangacadam_35 sapıktır
Bir kız var kafam karışık?