Bir kız var, bir markette görevli. Kendisi bana ilgili davrandı. Balık burcu, boyu 1.50. Derin bakmalar, gülümsemeler. Başlarda beni birine benzettiğini söyledi. Kime diye sorunca hatırlamıyorum ayaklarına yattı. Buradan gönderdiler anan şef ile konuşup ısrarla burayı istemiş. Ben Kova burcuyum, başka birine buradan gideceğimi söylerken nereye diye atladı. Uzaklara dedim, uzaklara mı dedi. Sonra başka zaman uğrarım ama bu aralar olmam dedim. Yine atladı neden bu aralar yoksun. Şakasına sevgilimin yanına gidiyorum dedim. Büyük bir tepkiyle ciddi misin? Dedi. Evet şeklinde devam edince morali bozuldu. Enerjisi çok güzel ve bisesüel izlenimi alıyorum. 21 Yaşında. Araştırdım kendisini çok saf ve tertemiz. Çok çekmiş. Bu yüzden onu incitmek istemiyorum. Yanına uğradığımda hep gülümsüyor neden diyorum uykum geliyor diyor. Sordum sevgilisi de yok. Ben süs yüzüğü takıyorum ara ara, dikkat ettim o da ben taktığımda takıyor. Birden bu kadar sıcak ve ilgiliyken aniden buz kesti. Hiç yokmuşum gibi davranıyor. Bazen bakıyorum telefonda biri ile sohbet ederken gülüyor. Geçen gördüm elini sarmıştı. Geçmiş olsun dedim, yüzüme bile bakmadan sağ ol dedi. Kafamı o kadar karıştırdı ki. Bazen düşünmek istiyorum bazen düşünmemek. Onu özlüyorum eksik hissediyorum. Bunu ona anlatamıyorum. Rüyalarımda görüyorum. Acı çekiyorum.
Bir kız var kafam karışık?
Güncellemeler
+1 yıl
Okanutangacadam_35 sapıktır
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendi Cinsinden Hoşlanıyordur?
Bana aşık aq
Ben de bıseksuelim
Sevgilin var mı kızla bugün sohbet ettim benden kaçıyordu kaç gün
Yeni ayrıldım ama erkekti o. Kadınlardan hoşlanıyorum ama cesaretim yok gerçek hayata dökmeye. Hem gerek de duymuyorum
Bu kızda bence biseksüel. Bana karşı ilgili fakat bu aralar biraz çekinik davranıyor ömrümü Ona adayacağımı bişe b bilmeden
Bir şey sorucam
Sevgilim var dersen olacağı bu 😂
Ama onu dedikten sonra bile sıcaktı
Senden ümidi kesmiş başka denizlere yelken açmış bebiş
Bilmiyorum dün gece bile yakınıma yanaştı ama ben o kadar sinirlendim ki bu uzak yaklaşımına onu hiç takmadım. Bu mantıksız davranışını başkalarına danıştım baya yüksek olgun insanlara sevmeyen biri böyle yapar dediler. Bende kendimde şey düşündüm, yaşantıları ağır olabilir. Ama eklediler, bahane aramaz insan, çare arar. Başkaları da o sana napsa sende ona yap dedi. Bir kere arkadaşıyla konuşurken yanından geçtim arkadaşına sakın konuşma bekle dedi ben gidince konuşmaya devam ettiler. O zaman bile sıcaktı.
Bence kendine yeni bir partner bul sonuçta kızın eşcinsel olduğunu bile bilmiyorsun
Kız beni aşk bağlamında kıskanıyorsa bunun başla nasıl açıklaması olabilir
Özelden yazsana bana
Diğer sorun kaldırıldı istek attım
Attım
Ne yapıyorsun
Bana yaz bekliyorım tk at
Tak1p att
Gelsene
Tkp at