Kız arkadaşım kafa karıştırıyor?

3-4 yıla yakın beraberliğimiz vardı, kız arkadaşım ı çok seviyorum kendisi il dışında olmasına rağmen yanına gidip geliyordum o da saolsun gitti ve geldi yanlız bir hafta sevgiye ilgili olan kız ertesi gün tartışma yaşasak çok ağır sözler söyleyip , rencide ederek asagılıyordu … beni özlediğini söyleyerek ve böyle mutlu buluşmalarımızda arabada şarkı çalarken içinde ayrılık sözleri olan parçalarda “ bunu dinlerken aklıma sen geliyorsun “ demesi o mutlu günü içime kurt düşürüyordu , şarkı dinlerken bile onunla acaba bişey diyecek mi demeyecek mi ya da ben konuşurken kızacak mı doğru mu anlayacak mı demeye başladım … ona tereddüt ettiğimi söyledim … geçen sene ki doğum günü hediyesini beğenmeyip laf söyleyen ama ben ise kötü de olsa aldığı hediyelere laf dahi söylemedim çünkü beni yine düşünmüş dedim … insanı kırıcı laflar söylemesi yüzünden içimi acıttı , ona karşı bişey yapmak istesem bile yaptıklarından dolayı tereddüt ettim hediye , organizasyon vs.. hani yapsamda ona değmeyecek iki üç gün sonra bişeye sinirlenecek kalp kıracak diye ne yapacağımı bilemedim … evlilik öncesi bende çok soru işareti bıraktı …

Kız arkadaşım kafa karıştırıyor?