Benim yaklaşık 1,5 senelik ilişkim var artık psikolojim ciddi anlamda bozuldu kafayı yemek üzereyim. Hiç bir yere izin vermiyor arkadaşlarımla bile buluşamıyorum buluşunca anlamsız tripler atıyor. Dışarı çıktım diye ayrılıyor vs fazla kıskanç artık gerçekten yoruldum sevmesem umrumda olmaz, şu an da dışarı çıktım diye ayrıldık sizce yazmalı mıyım? Kendimi suçlu hissediriyor sanki dışarı çıkmak yanlış gibi sen bitirdin vs diyor. Konuş demeyin konuştum düzelicem dedi düzelmedi. Nolucak böyle ilişki mi yürür? Hayırlısı artık.
Cevabın nedir?
+1 yılDışarı çıkmanı istemiyorsa seninle zaman geçirmek istiyor olabilir en basiti. Biz de mesela asla arkadaşlarımızla dışarıya çıkmayız ortak arkadaşlarımız vardır haricinde de tek başımıza bakkala bile gitmeyiz. Facelerimiz telefonlarımız istediğimiz an birbirimizin elindedir. Yani ilişkide güven önemli ve de kime öncelik verdiğin çok önemli. Sevgiline öncelik veriyorsan ve ciddi de düşünüyorsan dışarıda kalan insanlar dış kapının dış mandalıdır.
111 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var? Zaman geçiriyoruz hıc mı arkadaşlarımla gorusemıcem? Akrabalarımı bıle. kısıtlıcak elinden gelse. Faceme bakıyo zaten telefonumu da kurcalıyo
- +1 yıl
işte kızın gözünde de şu sorun var anladığım kadarıyla. Senin için şu bir sorun olmuş tamamen ve üst sviyede. Hiç mi arkadaşlarım ile görüşemicem? Görüşmek bu kadar önemli mi? Sevgilinle arkadaş da olabilmeyi bilmeli insan. Diğer bir seçeneek de sen bir güvensizlik yaratmış olabilir misin acaba? Ya da bir kız neden kızar ya da kısıtlar. Çok seviyordur orası ayrı fakat kendin arkadaşlarınlayken ya da başkalarıylayken ilgilenmiyorsundur o da hoşlanmıyodur
- +1 yıl
Eskiden aldattım ama. hak etmişti ılgılenmıyodu bende aldattım şu an yapmıyorum. Nasıl arkadaş olucam? Nereye gıtsek kavga ediyoruz hep konu ben acıyorum vs.
- +1 yıl
Başta barışmanız hata olmuş zaten. Aldattım ama dan sonrasını okumaya gerek bile duymadım ama okudum malesef. aldattım ama hakettti ne demek? Öldürdüm ama hak etti demek ile bana göre aynı bir şey. Kızın senden intikam aldığını bile düşünebilirim şu an
- +1 yıl
Kız ılgılenmıyorsa her şeye trıp atıyosa ben napım? Erkeğim sonuçta dımı? Kız dedıgın erkegını elınden. tutucak.
- +1 yıl
Erkek sevgisini gösterecek , Dünya'yı ayaklarına serecek ki - Kızda ona o Dünya'da cenneti yaşatsın
- +1 yıl
Hep erkek zaten. Kadın durmadan trıp atıyosa erkek napsın?
- +1 yıl
Trip falan bahane tripten anlamıyor erkekler adam akıllı al karşına konuş bu kadar basit
- +1 yıl
Senın yasında. olgun mantıklı düşünüyorsun her kız senın gıbı düşünmüyor ışte bazen trıp atıyo. neye trıp attığını bılmıyorum üstüne başka trıp gelıyo.
- +1 yıl
Bizim ilişkimiz ile kıyaslayamam asla ama bende trip atarım ama anlamadıysa da durup açıklarım yani trip atarak ne anlatmak istediğini anlayabiliyorsan eğer sen konuş o halde bak de böyle böyle şunları beğenmiyorum evet geçmişte seni aldattım vs
Ha ben aldatan bir insanı hayatıma almazdım asla orası ayrı tabi :) - +1 yıl
Bızde açıklama yok : ) dedıgım gıbı sen olgunsun yaş olarak daha mantıklı hareket edersin bızde o yok.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk gelişim kursuna yazılsın bence..
31 Yorumla- +1 yıl
Hahaha hoşuma gıttı.
abi işin sonu sıkıntı aynısını yaşadım ve ne asla düzelmiyorlar çok duygusallar. ayrılamazsın edemezsin imkansız tipler her zaman surat asardı. hem kendin hem onun için bir an önce terket. Neler yaşadım bir ben bilirim 2,5 sene sürdü bizimki.
01 Yorumla- +1 yıl
Psıkolojın bozuldu dımı?
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarışacak kimsesi olmayanları düşün. :):
https://i.hizliresim.com/z2GJdD.gif01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
11Cevap
+1 yılKıskançlıgın doruklarındaymış seninki. Ben bile okurken bunaldım. Kıskançlık iyidir güzeldir ama dışarı çıkmaya karışmak nedir? Ben mesela aksamlari dışarı çıkmam ama erkek arkadasimin, erkek arkadaslariyla cikmasina karışmam. Aynısını kendinden beklemem yani bana Karışma akşam dışarı cıkıcam gibi karşılıklı yapmam yani.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bızde o yok. Ben kıck boksa gıdıcem dedım bende spora gıderım dedı. Böyle ılıskı mı olur?
- +1 yıl
Olup olmayacağına aranızdaki bağa göre sen karar vermelisin.
- +1 yıl
Haklısın, teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Arama ya bosversene. Abartilmadigi surece oyle ozgurlugunu kisitlatma. Ben arkadaslarimla cikiyorm benim sevgilm ohh gezin falan diyor oyle de olmali. O neymis oyle begenmedim.
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın valla ıyıce gıttı beynım sulandı.
- +1 yıl
Anlamadım?
Hımmm bir düşünelim ne yapabiliriz. Ya aslında numaradan yapiyor da olabilir çünkü bu kadar kıskançlık çok fazla ve hastalıktir ya oyun yapıyor ya da daha fazla ilgi çekmek istiyor. Aklınca seni elinde tutma psikolojisi. Yapmayadabilirsin ama sevgilinin yanına bir kızla git ama hani kuzenin olsun bak sevgilinin gözüne yapmacık olup olmadığını anlarsın kıskançlıkğının
08 Yorumla- +1 yıl
Hayır kız kuzenlerımle bıle. gorustırmıcek elınde. n gelse ıyıce kafayı yedı bana da yedırtıyor.
- +1 yıl
19.
- +1 yıl
Psikoloji okumayı düşünüyorum ona göre kitaplar okuyorum ama ben bile çelişkide kaldım yardım edemedigim için özür dilerim :( ama ters tepki yapma sakın! bu her zaman işe yaramaz hani sende onu kıskanma o şöyle düşünebilir. Sevgilim beni kıskanıriyor bende onu kiskanmaya devam etmem lazım. Ama onu kiskanmazsan o sana neden kiskanmadigini soracak bende kiskanoyorum ama abartmiyorum diyebilirsin. Sana neden kiskanmadigini sormasa bile onun kiskanmadigini düşünüp artık kiskancliklarini azaltacaktir.
- +1 yıl
Ben karısmayınca sevmedıgımı düşünüyor anladın mı mesela bır yere gıdıcek. gıt dıyorum sen benı sevmıyosun dıyor ben napım artıkkkk
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim
+1 yılBende aynisini yaptim kardes sonucu ayrilik oldu ama erkek arkadasm benden ayrıldı bence ustume gtme sen sevgini belli etmissin uzak dur kiymetini anlasn.
16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl uzak durım? Yazmım mı mesajı kızdan mı beklım?
- +1 yıl
Bekle ama bekledigini belli etme takma sen mesela ayrildimi senden takma cik gez arkadaslarnla eger eskidende boyle kavgalar edip ayriliyosanz kiz diyodurki aklimca ya ben yine aynisi yaparm nasilsa yazicak ckmicak gezmicek cikicaksn sen kafestemisin senin yasamaya hakkn yok mu ne alaka ya disari ckmamk abi yobazlik bu.
- +1 yıl
Mesaj atmadan duramam kı. Bır kac. gun yazmasam sevıyosa kendı yazar dımı?
- +1 yıl
Evet yazar illaki en azndan noluyo bu bana mesaj atardi niye yazmiyo dye merak eder.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde ayrılık olmadı çok kavga ettik ayrilmadik onun dışında tamamen aynı hikaye. Ben kendimden biliyorum. İnsan korkuyor ya başına bişey gelirse geç saatte tekin olmaz hiç bir yer ya kızlar gelirse ya tanisirlarsa tanismasa bile ya gözü kayarsa. Bunlar hep kafada soru..
010 Yorumla- +1 yıl
Bu saatte degıl aksam cıkmıstım.
Cevap sahibi+1 yılYinede. Biz kızlar böyleyiz. Sorgularız. Korkarız. Sanki sevdigimizi alıp götürecekler gibi. Biz bir ay önce hallettik. Yüz yüze konuştuk empati kurduk. Ne ben onu çok sıkıyorum ne o benim sıkacağım şeyler yapiyor.
- +1 yıl
Çok saçma yaaa dışarı cıkamıcak mıyım?
Cevap sahibi+1 yılHayır biz böyle anlaşmadiik ben ona dedim ki erkeksin çıkıp gezeceksin. Ama lütfen çok geç olmasin. O bana dedi ki kabul ama arada bir geç de çıkayım sende bunu kabul et bende tamam dedim bir aydır sorun yok
- +1 yıl
En ıyısı. Sen cıkmıyosun dımı akşamları vs? Erkek arkadaşın sana ızın verıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılHayır kesinlikle. Karşılıklı konuşup o konuya nokta koyana kadar tartışın. Sonra bir daha sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Tartısamıyoruz bıle kavga çıkıyo hemen.
Cevap sahibi+1 yılYüz yüzeyken bile mi
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılBu çok garip o zaman açıkça söyle doğru düzgün konuşup anlasamazsak bir ilişki bu sekilde yürümez de
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Öyle kıza böyle erkek oluyormuş demek ki.. Burada dert yanıp duracağına masaya yumruğu vurmasını öğren.. erkeksin sen erkek gibi ol.
05 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.
- +1 yıl
Yumruk vurunca da trıp atıyor.
- +1 yıl
Ağır abı.
Coluk cocukla ugrasilmaz ya gelistireceksin ya da kaybetme korkusunu asilayacaksin ki ciddiyetin farkina varsin
02 Yorumla- +1 yıl
Kaybetme korkusu var zaten kaç kere bu konu yüzünden tartıştık düzelicem dedı en son ayrıldık ben dedım duzelmezsen barısmam tamam dedı hala aynı. Kafayı yıcem artık.
+1 yılbir erkeğe karisilirda bu kadar fazla değil ayril bariş yürümez bu iliski. Her boka ayrılmakta çok saçma
05 Yorumla- +1 yıl
Napım sence?
- +1 yıl
Ona de ki " evlenince zaten dizinin dibinden ayrilmicam bari birakta gençliğimi yaşıyım " yoksa sen daralirsin boyle hadi trip atmasi normalde ayrilmasi saçma
- +1 yıl
Anlamıyor ben napım artık bırakıcam sevmesem.
- +1 yıl
Kariya kiza mi gidiyon ya bu ne? Güveneyebilir sana bu kadar şey yapiyorsa. Geçinemezsinizde siz boyle olursa
- +1 yıl
Haklısın gecınemıyoruz zaten sımdıden.
+1 yılSeninle ilgili muhakkak aklinda gideremedigi supheleri var. Yoksa o kadar sıkmaz seni. ya da senin önceden yaptiklarinla alakali olarak sana guvenmiyor... Kendinde de bir neden olabilir senin...
12 Yorumla- +1 yıl
Önceden aldattım o zamanlar ılgılenmıyodur haklıydım.
- +1 yıl
Bak bir sebebi var. Ama yanlış yapmissin. Her ne olursa olsun aldatmamaliydin. Karşılıklı konusarak halletmeniz gereken bir durumdu...
+1 yılO ne saçmalık, dışarı çıkma demesi sana güvenmediği anlamına gelir. Bende istemiyodum ama çıktığındada fotoğraf video vs atardı. Bu kadar sıkmak hoş değil
05 Yorumla- +1 yıl
Al ışte foto bende atıyodum artık atmıyorum.
- +1 yıl
erkeksiniz yahu evde oturmanızı beklemek saçmalık olur
- +1 yıl
Anlamıyor ışte.
- +1 yıl
Bence ayrıl. başkasını bul düzelmez o. şimdiden böyleyse evlenirseniz kesin boşanırsın
- +1 yıl
Yok karı kızdan soguttu
ondaki aşiri kiskanclik.. istemeyerek karişiyor herşeyine :D
06 Yorumla- +1 yıl
Hastalık heralde.
- +1 yıl
Sende de var sanırım ıyı bılıyosun
- +1 yıl
Hahah yorumdan anladım hemen : )
+1 yılİsim zor =) sende onu sık boğaz etmeyi denedinmi herşeyi ne karıştın mi bide öyle dene bakalım
05 Yorumla- +1 yıl
Karıştım aynısının beterını yaptım
- +1 yıl
Ozaman çek konuş ya dizel ya da güle güle çünkü öyle bir omur geçmez herşeyin bir dozu olmali kocum
- +1 yıl
Haklısın da abı koçum demezsen sevınırım.
- +1 yıl
Tamam kardeşim =)+)=) oldumu allah kolaylık versin sana ama unutma burada okadar çok abaza varki senin yer8nde olmak isteyen sorulardan ve yorumlardan görüyorsun dur =)+)
- +1 yıl
Valla ne dıyım Allah daha ıyılerını versın : ) herkes hayırlısını bulur inşallah bende dahil.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. böyle ınsanı ya çekeceksın ya ayrılcaksın cunku ne yaparsan yap anlamıcak ve duzelmıcektır
06 Yorumla- +1 yıl
Cekılır mı omur boyu?
- +1 yıl
Bende böyle düşünüyorum.
- +1 yıl
Psıkolojımı bozdu ılac kullanmaya baslamıstım.
- +1 yıl
Sevmesem neden katlanım?
+1 yılHahahahah böyle şey mi olur yahu? Bunun adı ruh hastalığı dostum ve ne yazık ki sende hala yürütmeye çalıştığın için pekte normal değilsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Degılım tabı psıkolojım bozuldu ılac kullanmaya baslamıstım.
+1 yılYasi kucuktur, ya da cok capkinsin, ya da cok yakisikli
03 Yorumla- +1 yıl
Çapkındım eskiden sımdı de var ama çok degıl abartıyor. her şeyı
- +1 yıl
Eskidenmi 21 yadindasin capkinlik bu yasta gecmez ;)
- +1 yıl
Gecmedı tabı kı ama sonuçta eskısı kadar yok.
+1 yılSana güvenmiyor. Haklıda..
Yaş küçük herhalde, bu kadarı fazla çünkü.04 Yorumla- +1 yıl
Sen çok biliyosun : )
- +1 yıl
Biliyorum : )
- +1 yıl
Bır şey derdım de neyse : )
- +1 yıl
De de engelliyeyim bahane lazım bana da.. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin güvenini kaybedecek şeyler yapmışsındır. oldu mu hiç aldatma flan?
18 Yorumla- +1 yıl
Aldattım ama hak etti. Ilgılenmıyodu takmıyodu hep trıp vs.
Cevap sahibi+1 yıle aldattıysan tüm yasaklamalara katlanmak zorundasın herşeyin bedeli vardır. ben de şu an aynı şeyleri yaşıyorum ve kimse aldatılmayı haketmez aldatanın kişilik problemidir bu.
- +1 yıl
Senın görüşün bu saygı duyarım.
Cevap sahibi+1 yılbenim görüşüm değil gerçek olan bu. ben de aldatıldığım için söylüyorum ve aldatılan kişiler asla aldatan kişiyi affetmemeli bu da bana tecrübe oldu ;) insan bir süre sonra paronayak oluyo ve her seferinde o aldatılması aklına geliyo erkek arkadaşlarınla takılacak olsan bile
- +1 yıl
Aldatan erkeğin neden aldattığı önemli. Kız arkadaşım benimle ılgılense erkek. oldugumu hıssettırse neden aldatım? Sevmıyosam bırakırım. Aldatmak kısılık meselesi tabı o yönü de var.
Cevap sahibi+1 yılbu durumu önce kız arkadaşnla konuşsaydın hadi olmuyosa seviyosan kendine hakim olsaydın bu bahane değil benim için
- +1 yıl
Her şeyı karşı taraf mı yapıcak? Kızın kendı anlaması lazım
Cevap sahibi+1 yılsen ilksin belki bide bu konuları erkek başlatır malum kızlar başlattığında hafif diye anılır ve ciddi düşünülmediğini düşünür her zaman. neyse yanlş yoldaymşsın dostum umarım sevdiceğinin güvenini kazanırsın
+1 yılSevmekte bir yere kadar. bosa gitsin. goyunu kaldirdigina degmez. arkadaslarina mum ettim benmkini diye havalaniyordur bide
03 Yorumla- +1 yıl
He valla dıyodur tabı psıkolojımı bozdu bunu demıyo dur.
- +1 yıl
Emin ol diyordur. kari milletine yuz vermeye gelmez
- +1 yıl
Aynen :)
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Manyağıda manyak oluyor ben istemeden gidemezsin deyip ağız burun dalanı biliyom:/
00 YorumlaKaçan kovalanir. Ama seni sevse guvenir hemde gözü kapalı. Ama belkide derler ya kişi kendinden bilir işi? Düşün bakalım biraz
110 Yorumla- +1 yıl
Bu sert oldu bıraz, öyle kız degıl.
- +1 yıl
Aslında ben geçmişte aldattım bunu da bılıyo önceden de böyleydi gercı benım şu an kı kız arkadaşımdan önceki ortamım düzgün degıldı belkı de ondandır, abartıyo tabı.
- +1 yıl
Sevmesem neden bu kadar trıbını çekim? Salak mıyım ben?
- +1 yıl
Sana göre sevmıyo muyum?
- +1 yıl
Seviyorum valla : ) ayrıyken de olmuyo beraber kende.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sen nası erkeksin ağırlığını hissettirsene erkek gibi kontrol ediyo seni be püü kalıbına.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var? Trip atıyor dıye dovım mı?
Cevap sahibi+1 yılMasaya yumruğunu vurcaksın.
- +1 yıl
Vurunca da ağlıyor
Saçmalama ya. İpi eline vermişsin resmen. Dışarı çıktın diye ayrılmak ne demek?
07 Yorumla- +1 yıl
Bazen erkek olduğumu unutuyorum.
- +1 yıl
Oh sonunda benı anlayan birisi çıktı ağırlık vs koyamıyorum o an patlıyorum bazen dayanamayıp vuruyorum bıle fazla sert degıl tabı.
- +1 yıl
Bu fiziksel değil de sözle yansısın karşı tarafa. Önemli olan kısmı bu. Sen s. ç ağzına. Senden ayrılsın bırak. Sen sallamadıkça o kuduracak. Sonra süt limaaan. O zaman iş tersine dönüyor. Senden ayrılırsa senden başka böyle boyunu bükecek erkek bulamaz zaten, malesef :/. Sen ne biriktirdiysen içinde kus ona. Korkma olacaklardan.
Zaten uzun sürmez bu şekilde. En azından bunu yaparsan ezik kalan taraf sen olmazsın :) - +1 yıl
Sinirlenince konuşabilen insan değilim sinirlenince ya karşı tarafa zarar veriyorum ya da kırıp döküyorum. Bir kaç gün hiç yazmasam işe yarar mı? Gerçekten kendimi ezik, kılıbık gibi hissediyorum.
- +1 yıl
Teşekkürler.
Sadece Allah sabir versin diyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Aminnnnn
ulan gece 1 de dışarı çıkmama ailem izin verirken kız aarkadaşım gitme diycek aaheyy
03 Yorumla- +1 yıl
şu an da derken şu an ayrıldık anlamında dedım aksam çıktım dısarı.
- +1 yıl
Bılmıyorum artık zaman gosterıcek.
+1 yılAyni sehirde misiniz?
02 Yorumla- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Yurt dışında okuyor gecıs yapıcak sık sık gelıyor şu anda.
+1 yılbiz lisedeyken böyleydik :D
05 Yorumla- +1 yıl
Sımdı böyle degıl mısın? Bu kadar sıkmak abartı dımı?
- +1 yıl
nerde ne yaptığını bilsem yeterli güveniyorsam.. ama ciddi düşündüğüm bir erkekse yani 1 sene içinde evleneceksem her gece dışarı çıkmasından rahatsız olurdum kendini biraz eve alıştırmalı sakinleşmeli diye düşünüürüm..
- +1 yıl
Gecelerı degıl onu gectım normal zaman da bıle karışıyor. Bakkala koşarak gıttıgımı hatırlıyorum.
- +1 yıl
liseli ya bu. piskopat bu kız
- +1 yıl
Psikopat valla.
+1 yılValla kardesim var oyle ama oda abartmis #)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBak sen. Kiskanclik krizleri gecer. Haklidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Yıne mı sen : )
+1 yılEn sevmedigim kadin tipi.
01 Yorumla- +1 yıl
Bende sevemedim bu huyunu.
+1 yılNe biliyim saçma bence
02 Yorumla- +1 yıl
Hayırlıaı
- +1 yıl
Hayırlısı olucaktı.
Kız arkadaşın 15 yaşında mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden izin vermiyor? demek ki çok oynuyor o gözler
06 Yorumla- +1 yıl
Eskıdendı sımdı normalım. Bıraz oynuyo o kadar da olsun.
Cevap sahibi+1 yılitina ile oymadığına şükret bence.
- +1 yıl
Öyle mı dıyosun : )
Cevap sahibi+1 yılevet
biraz sevgini belli et sıkıntı olmaz belli bir süre sonra.- +1 yıl
Teşekkürler : )
Cevap sahibi+1 yılricaaaa
Ergenlikten cikmamis o :D
00 Yorumlaayrıl
01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı artık bu kadar olmaz.
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında